Povezane vesti

U Srbiji najmoćnije firme sveta: Zvanično, stiže nemački div

B92 utorak, 17. april 2018.
B92: U Srbiji najmoćnije firme sveta: Zvanično, stiže nemački div
Beograd -- Direktor Nemačko-srpske privredne komore u Srbiji Martin Knap zvanično je potvrdio da će nemačka kompanija ZF, lider u autoindustriji, investirati u Pančevu.
Knap je, prilikom posete Srbiji, istakao da je nemačka pokrajina Baden Virtemberg jedna od najbogatijih pokrajina u Nemačkoj, a da su kompanije iz ove pokrajine lideri u svetu. Na pitanje novinara da li su firme iz te pokrajine... »

Knap: Baden Virtemberg jedna od najbogatijih pokrajina u Nemačkoj

Nova ekonomija utorak, 17. april 2018.
Direktor Nemačko-srpske privredne komore u Srbiji Martin Knap izjavio je da je nemačka pokrajina Baden Virtemberg jedna od najbogatijih pokrajina u Nemačkoj. On je istakao i da su kompanije iz ove pokrajine lideri u svetu. Na pitanje novinara da li su firme iz te pokrajine zainteresovane za nove... »

Knap: Srbiju posetile firme koje su lideri u svetu

Blic utorak, 17. april 2018.
Direktor Nemačko-srpske privredne komore u Srbiji Martin Knap izjavio je danas da je nemačka pokrajina Baden Virtemberg jedna od najbogatijih pokrajina u Nemačkoj, sa kompanijama koje su lideri u svetu. Na pitanje novinara da li su firme iz te pokrajine zainteresovane za nove investicije, Knap je... »
©2019 Netmark d.o.o.