Povezane vesti
Direktor Spartaka: Brđani, čemu tenzija? I vama su svirali nepostojeće penale
Mozzart sport 17.04.2018
Subotičani pozivaju na miran finiš prvenstva. Čukarički bljuje vatru posle meča sa Radničkim, u kojem su Nišlije došle do preokreta posle dva crvena kartona za Čuku, i dosuđenog penala. Za danas je sportski direktor Brđana Vladimir Matijašević zakazao… »
Đorđević: Ne znam zašto Čukarički diže tenziju oko suđenja
Danas 16.04.2018
Ne znam zbog čega Čukarički diže ovoliku tenziju oko suđenja na utakmici Čukaričkog i Radničkog, kaže Dragan Đorđević direktor FK Spartak, piše Novi magazin. Podsetimo, da je FK Čukarički najavio mogućnost istupanja iz Superlige zbog toga što su… »
Vesti dana »
Autoprevoznik Jaćimović otkriva plan za blokadu Beograda: Biće više od 300 kamiona, čeka se moj znak. Vlast ne zna šta im se sprema
Pravda pre 38 minutajoš 52 povezane
Oglasio se direktor sektora U kom je Željko Mitrović izdelio otkaze! Obratio mu se potpuno iskreno i javno, uputio brutalne reči
Kurir pre 1 satjoš 29 povezanih
(BLOG) Protest u Kragujevcu, roditelji učenika Jovine sutra ispred Ministarstva, učenici Pete od ponedeljka prekidaju blokadu
N1 Info pre 8 minutajoš 23 povezane
Nemilosrdni ruski napad na zapad Ukrajine: Najmanje 25 mrtvih, desetine ranjenih
BBC News pre 4 satijoš 28 povezanih
Guvernerku ne brine najava Deleza o zatvaranju: "Izbegli da plate državi 120-130 miliona evra"
B92 pre 3 satajoš 71 povezana