Povezane vesti
Le Drian: U slučaju napada hemijskim oružjem, isti odgovor
N1 Info 17.04.2018
Šef francuske diplomatije Žan-Iv Le Drian izjavio je da će Francuska i njeni saveznici na isti način odgovoriti, vazdušnim napadima, ukoliko sirijske vlasti budu ponovo koristile hemijsko oružje za napade, preneo je radio Frans info (France Info). Le… »
Le Drian: U slučaju novog napada hemijskim oružjem, isti odgovor Siriji
Novi magazin 17.04.2018
Šef francuske diplomatije Žan-Iv Le Drian izjavio je danas da će Francuska i njeni saveznici na isti način odgovoriti, vazdušnim napadima, ukoliko sirijske vlasti budu ponovo koristile hemijsko oružje za napade, preneo je radio Frans info (France Info)… »
Vesti dana »
"Ja sam pravoslavni Srbin i ponosan sam na korene!" Ovako je o sebi govorio Mark Brnović: "Pokupio sam najbolje od celog Balkana" (foto)
Blic pre 5 satijoš 4 povezane
(Foto, video) Veličanstven vatromet, igra dronova i laserski efekti Srpska Nova godina dočekana u Beogradu na vodi, oglasila se zvona sa Hrama Svetog Save
Blic pre 4 satijoš 6 povezanih
Vremenska prognoza za sredu 14. januar 2026: Toplije, temperatura do 12 stepeni
Beta pre 4 satijoš 3 povezane
"Upucani samo zato što su Srbi" Oglasila se Kancelarija za KiM: Napad pokazuje koliko su srpski povratnici ugroženi na prostoru Kosova i Metohije
Blic pre 8 satijoš 1 povezana
Direktor Foruma: Predsednik SAD Donald Tramp predvodiće veliku američku delegaciju u Davosu
Danas pre 10 satijoš 1 povezana