Povezane vesti

Neka Šešelj prvo meni razbije nos: Jerkov nazvala lidera radikala ratnim zločincem (video)

Telegraf utorak, 17. april 2018.
Šešelj je prethodno rekao da će "razbiti nos" svakom ko ga nazove "ratnim zločincem"
Poslanica DS Aleksandra Jerkov pitala je danas predsednicu Skupštine Srbije Maju Gojković kada će Vojislavu Šešelju, osuđenom "ratnom zločincu", biti oduzet mandat i šta će uraditi da zaštiti poslanike kojima lider SRS preti, dok... »

Radikali vređali Aleksandru Jerkov

Večernje novosti utorak, 17. april 2018.
Posle izlaganja poslanice Demokratske stranke napeto u utorak u sali Skupštine Srbije
POSLANICI radikala vređali su u utorak Aleksandru Jerkov, iz DS, posle njenih reči da je prvi čovek SRS Vojislav Šešelj ratni zločinac i pitanja kada će mu Administrativni odbor oduzeti mandat. Tokom rasprave, ona je sa govornice... »

Vređanje Aleksandre Jerkov "striktno" po Šešeljevom nalogu

N1 Info utorak, 17. april 2018.
Pošto je u skupštinskoj sali izjavila kako će demokrate biti te koje će reći da je Vojislav Šešelj ratni zločinac, poslanici partije haškog osuđenika brutalno su vređali poslanicu demokrata Aleksandru Jerkov. Šešelj, koji je prethodno javno zapretio onima koji ga nazovu "ratnim zločincem", sada ponovo preti da tu nije kraj.
Izvor: N1 Kako neko ko je pravosnažno osuđen na desetogodišnju kaznu zatvora i dalje može da bude poslanik? I kako Šešelj u Skupštini može da preti nasiljem drugim poslanicima koji ga nazivaju ratnim zločincem? To su bila pitanja... »

Oštra skupštinska polemika o Šešeljevom mandatu

RTS utorak, 17. april 2018.
RTS: Oštra skupštinska polemika o Šešeljevom mandatu
Poslanica DS-a Aleksandra Jerkov pitala je predsednicu Skupštine Srbije Maju Gojković kada će Vojislavu Šešelju, osuđenom "ratnom zločincu", biti oduzet mandat i šta će uraditi da zaštiti poslanike kojima lider SRS-a preti, dok je poslanik na listi SNS-a Marijan Rističević pozvao Ministarstvo pravde da poslanica Jerkov objasni razliku između osuđenog i osuđivanog.
U danu za postavljanje pitanja izvršnoj vlasti u parlamentu, Jerkov je rekla da se u članu 88 Zakona o izboru narodnih poslanika navodi da poslaniku prestaje mandat ukoliko je osuđen na kaznu zatvora u trajanju od najmanje šest... »

Skupština završila rad: Poslanici raspravljali o amandmanima na finansijske zakone, sednicu obeležila burna rasprava radikala i poslanice Jerkov

Kurir utorak, 17. april 2018.
Skupština Srbije završila je večeras rad, a poslanici su raspravljali o amandmanima na set finansijskih zakona. Na početku rada parlamentarci su postavljali pitanja članovima vlade, ali i predstavnicima Skupštine Srbije, a zbog jednog od tih pitanja polemisali su poslanici DS i SRS. Poslanica DS... »

Žestok sukob radikala i Aleksandre Jerkov: Nećemo da je bijemo, ali ćemo da je ...

Pravda utorak, 17. april 2018.
Poslanici DS u Skupštini Srbije Aleksandri Jerkov danas su, prema tvrdnji njenih stranačkih kolega, prišli i najbrutalnije vređali poslanici SRS, i pretili da će joj "razbiti njušku", a Jerkov je na tviter nalogu objavila fotografiju pisane poruke sa uvredljivim sadržajem koja ju je dočekala u skupštinskoj sali.
"Ovo me je dočekalo u skupštinskoj sali, nakon sto su me horde radikala okružile, vređale i pretile mi. Uz opšte oduševljenje i odobravanje naprednjaka", napisala je Jerkov na tviteru na kojem je u postavila sliku uvredljive... »

Šešelj o Aleksandri Jerkov: Što joj se pre ogadi život - to bolje

Vesti online utorak, 17. april 2018.
Lider SRS Vojislav Šešelj odbacio je danas tvrdnje DS da su radikali u parlamentu pretili poslanici te stranke Aleksandri Jerkov.
Šešelj je, međutim, rekao da će radikali Jerkov nastaviti da nazivaju pogrdnim imenima. Neće je, kazao je, tući, ali će je, kako je rekao, do kraja života pozivati pogrdno. - Što joj se pre ogadi život to bolje - rekao je Šešelj... »

Radikali pretili Jerkov: K**** ustaška!

Mondo utorak, 17. april 2018.
Poslanici SRS prišli su danas poslanici Demokratske stranke DS Aleksandri Jerkov kada je ostala sama u poslaničkim klupama, okružili je, najbrutalnije vređali i pretili da će joj "razbiti njušku", tvrdi šef poslanika DS Goran Ćirić.
Foto: Tanjug/Sava Radovanović On je podsetio da je Jerkov ranije danas postavila poslaničko pitanje o statusu Vojislava Šešelja kao poslanika posle pravosnažne presude u Haškom trobunalu i zahtevala od Administrativnog odbora i... »

Jerkov zatekla vulgarnu poruku u skupštini zbog Šešelja

Radio 021 utorak, 17. april 2018.
Poslanica DS u Skupštini Srbije Aleksandra Jerkov objavila je na Tviteru fotografiju poruke koja ju je sačekala u skupštinskoj sali.
Ona je navela da je poruku videla "nakon što su je horde radikala okružile, vređale i pretile, uz opšte oduševljenje i odobravanje naprednjaka". Na fotografiji se vidi da joj je ostavljena poruka "k**** ustaška". Ovo me je... »

Ku**vo ustaška! Sramotna uvreda upućena Aleksandri Jerkov posle duela sa radikalima (foto) (video)

Telegraf utorak, 17. april 2018.
Poslanica na Tviteru okačila fotografiju uvredljive poruke
Poslanici DS u Skupštini Srbije Aleksandri Jerkov danas su, prema tvrdnji njenih stranačkih kolega, prišli i najbrutalnije vređali i pretili da će joj "razbiti njušku" poslanici SRS, a Jerkov je na tviter nalogu objavila fotografiju pisane poruke sa uvredljivim... »

Radikali okružili Aleksandru Jerkov, vređali je i pretili joj

Nova ekonomija utorak, 17. april 2018.
Poslanici Srpske radikalne stranke (SRS) pretili su u skupštinskoj sali poslanici Demokratske stranke (DS) Aleksandri Jerkov kada je ostala sama u poslaničkoj klupi, okružili je i, prema rečima predstavnika demokrata, najbrutalnije je vređali i pretili joj fizičkim nasiljem. Šef poslaničke grupe... »

Šešelj: Da se Jerkov ogadi život, razbiću njušku muškarcu

B92 utorak, 17. april 2018.
B92: Šešelj: Da se Jerkov ogadi život, razbiću njušku muškarcu
Šef poslaničke grupe SRS Vojislav Šešelj izjavio je da radikali neće da tuku poslanicu DS Aleksandru Jerkov.
On je dodao da će je do kraja života da je nazivaju pogrdno. "Što joj se pre ogadi život to bolje", rekao je Šešelj skupštinskim izveštačima i dodao da jedva čeka da razbije njušku nekom muškarcu. On je povodom navoda poslanika... »

Radikali okružili, pretili i vređali Aleksandru Jerkov

Danas utorak, 17. april 2018.
Poslanica DS pitala kada će ratnom zločincu Vojislavu Šešelju biti oduzet poslanički mandat Poslanici Srpske radikalne stranke u skupštinskoj sali su na najbrutalniji način i uz fizičke pretnje vređali poslanicu DS-a Aleksandru Jerkov.
Okružili su je, seli oko nje i najbrutalnije vređali i pretili da će joj razbiti njušku i da treba da pazi šta će da radi narednih dana, rekao je novinarima u parlamentu šef poslaničke grupe Demokratske stranke Goran Ćirić,... »

Poslanica Jerkov zatekla poruku: "Ku*vo ustaška"

B92 utorak, 17. april 2018.
B92: Poslanica Jerkov zatekla poruku: "Ku*vo ustaška"
Poslanica DS u Skupštini Srbije Aleksandra Jerkov objavila je na Tviteru fotografiju poruke koja ju je sačekala u skupštinskoj sali.
Ona je navela da je poruku videla “nakon što su je horde radikala okružile, vređale i pretile, uz opšte oduševljenje i odobravanje naprednjaka“. Na fotografiji se vidi da joj je ostavljena poruka “kurvo ustaška“. Podsetimo,... »

Šešelj posle burne sednice još više šokirao: Nismo pretili Jerkov, ali ćemo je do kraja života nazivati pogrdno! Što joj se pre ogadi život, to bolje!

Kurir utorak, 17. april 2018.
Lider SRS Vojislav Šešelj odbacio je danas tvrdnje DS da su radikali u parlamentu pretili poslanici te stranke Aleksandri Jerkov. Šešelj je, međutim, rekao da će radikali Jerkov nastaviti da nazivaju pogrdnim imenima. Neće je, kazao je, tući, ali će je, kako je rekao, do kraja života pozivati... »

Šešelj: Nećemo tući Jerkov, što joj se pre ogadi život - to bolje

Nova ekonomija utorak, 17. april 2018.
Šef poslaničke grupe Srpske radikalne stranke (SRS) Vojislav Šešelj izjavio je da radikali neće da tuku poslanicu Demokratske stranke (DS) Aleksandru Jerkov, ali da će do kraja života da je nazivaju pogrdno. "Što joj se pre ogadi život to bolje", rekao je Šešelj skupštinskim izveštačima i dodao da... »

Skandalozne pretnje Šešelja: Razbićemo njušku nekom muškarcu, a ne Aleksandri Jerkov! Nazivaćemo je pogrdno do kraja života

Telegraf utorak, 17. april 2018.
Predsednik SRS je povodom navoda poslanika DS da su radikali okružili Aleksandru Jerkov i pretili joj, rekao da joj niko nije pretio
Šef poslaničke grupe Srpske radikalne stranke (SRS) Vojislav Šešelj izjavio je danas da radikali neće da tuku poslanicu Demokratske stranke (DS) Aleksandru Jerkov ali da će do kraja života da je nazivaju pogrdno. Neka Šešelj prvo... »

Radikali okružili Aleksandru Jerkov, vređali je i pretili joj

Nova ekonomija utorak, 17. april 2018.
Poslanici Srpske radikalne stranke (SRS) pretili su u skupštinskoj sali poslanici Demokratske stranke (DS) Aleksandri Jerkov kada je ostala sama u poslaničkoj klupi, okružili je i, prema rečima predstavnika demokrata, najbrutalnije je vređali i pretili joj fizičkim nasiljem. Šef poslaničke grupe... »

"Radikali pretili Jerkov da će joj razbiti njušku"

B92 utorak, 17. april 2018.
B92: "Radikali pretili Jerkov da će joj razbiti njušku"
Poslanici SRS prišli su poslanici DS Aleksandri Jerkov kada je ostala sama u poslaničkim klupama, okružili je, vređali i pretili da će joj "razbiti njušku".
To je rekao šef poslanika DS Goran Ćirić. On je podsetio da je Jerkovljeva ranije danas postavila poslaničko pitanje o statusu Vojislava Šešelja kao poslanika posle pravosnažne presude u Haškom trobunalu i zahtevala od... »

Šešelj: Nećemo tući Jerkov, ali ćemo je nazivati pogrdno

N1 Info utorak, 17. april 2018.
Šef poslaničke grupe Srpske radikalne stranke (SRS) Vojislav Šešelj izjavio je da radikali neće da tuku poslanicu Demokratske stranke (DS) Aleksandru Jerkov, ali da će do kraja života da je nazivaju pogrdno.
"Što joj se pre ogadi život to bolje", rekao je Šešelj skupštinskim izveštačima i dodao da jedva čeka da "razbije njušku" nekom muškarcu. On je povodom navoda poslanika DS da su radikali okružili Aleksandru Jerkov i pretili joj,... »

Šešelj: Nećemo da tučemo Aleksandru Jerkov, razbićemo njušku nekom muškarcu

Beta utorak, 17. april 2018.
Šef poslaničke grupe Srpske radikalne stranke (SRS) Vojislav Šešelj izjavio je danas da radikali neće da tuku poslanicu Demokratske stranke (DS) Aleksandru Jerkov ali da će do kraja života da je nazivaju pogrdno. "Što joj se pre ogadi život to bolje", rekao je Šešelj skupštinskim izveštačima i... »

Radikali pretili Aleksandri Jerkov: "Ustaška ku..., razbićeš njušku narednih dana"

Vesti online utorak, 17. april 2018.
Poslanici Srpske radikalne stranke danas su tokom trajanja sednice Skupštine Srbije vređali i otvoreno pretili poslanici Demokratske stranke Aleksandri Jerkov, nakon što je rekla da je Vojislav Šešelj ratni zločinac i da ako krene da razbija noseve, kako je najavio, počne od nje.
Članovi SRS, među kojima su poslanici Nataša Jovanović i Miljan Damjanović, u jednom trenutku su je opkolili u skupštinskoj klupi, govorili joj da je "ustaška kurva" i pripretili joj da "malo pripazi". - Rekli su mi da možda sama... »

DS: Radikali okružili Aleksandru Jerkov i pretili joj

N1 Info utorak, 17. april 2018.
Poslanici Srpske radikalne stranke (SRS) pretili su u skupštinskoj sali poslanici Demokratske stranke (DS) Aleksandri Jerkov kada je ostala sama u poslaničkoj klupi, okružili je i, prema rečima predstavnika demokrata, najbrutalnije je vređali i pretili joj fizičkim nasiljem.
Šef poslaničke grupe DS-a Goran Ćirić rekao je da je nakon što je poslanica Aleksandra Jerkov uputila poslaničko pitanje u kome je od administrativnog odbora i predsednice Skupštine zatražila da reaguju na pretnje koje je... »

Žestok fajt u skupštini Jerkov: Šešelj je ratni zločinac, pa evo neka mi razbije njušku! Radikali je okružili pa joj pretili!

Kurir utorak, 17. april 2018.
BEOGRAD - Poslanica Demokratske stranke (DS) Aleksandra Jerkov pitala je danas na sednici Skupštine Srbije kada će lideru radikala Vojislavu Šešelju koji je pred Haškim tribunalom osuđen za ratni zločin, biti oduzet mandat, a poslanici SRS su je kasnije okružili i pretili. Poslanici SRS prišli su... »

Šešelj "razbija" nos onome ko ga nazove ratnim zločincem: Jedna poslanica se sama ponudila

Vesti online utorak, 17. april 2018.
Poslanica DS Aleksandra Jerkov pitala je danas predsednicu Skupštine Srbije Maju Gojković kada će Vojislavu Šešelju, osuđenom "ratnom zločincu", biti oduzet mandat i šta će uraditi da zaštiti poslanike kojima lider SRS preti, dok je poslanik na listi SNS Marijan Rističević pozvao ministarstvo pravde da Jerkov objasni razliku između osuđenog i osuđivanog.
U danu za postavljanje pitanja izvršnoj vlasti u parlamentu, Jerkov je rekla da se u članu 88 Zakona o izboru narodnih poslanika navodi da poslaniku prestaje mandat ukoliko je osuđen na kaznu zatvora u trajanju od najmanje šest... »

Jerkov: Neka Šešelj prvo meni razbije nos

B92 utorak, 17. april 2018.
B92: Jerkov: Neka Šešelj prvo meni razbije nos
Beograd -- Poslanica DS Aleksandra Jerkov pitala je predsednicu Skupštine Srbije Maju Gojković kada će Vojislavu Šešelju, osuđenom "ratnom zločincu", biti oduzet mandat.
Ona je pitala Gojkovićevu i šta će uraditi da zaštiti poslanike kojima lider SRS preti, dok je poslanik na listi SNS Marijan Rističević pozvao ministarstvo pravde da Jerkovljevoj objasni razliku između osuđenog i osuđivanog. U... »

Jerkov: Neka Šešelj prvo meni "razbije nos"

Mondo utorak, 17. april 2018.
Poslanica DS Aleksandra Jerkov pitala je danas predsednicu Skupštine Srbije Maju Gojković kada će Vojislavu Šešelju, osuđenom "ratnom zločincu", biti oduzet mandat i šta će uraditi da zaštiti poslanike kojima lider SRS preti.
Poslanik na listi SNS Marijan Rističević pozvao je zbog toga ministarstvo pravde da Jerkov objasni razliku između osuđenog i osuđivanog. U danu za postavljanje pitanja izvršnoj vlasti u parlamentu, Jerkov je rekla da se u članu... »

Jerkov: Šešelj je ratni zločinac, evo neka mi razbije njušku

N1 Info utorak, 17. april 2018.
Poslanica Demokratske stranke (DS) Aleksandra Jerkov pitala je na sednici Skupštine Srbije kada će lideru radikala Vojislavu Šešelju koji je pred Haškim tribunalom osuđen za ratni zločin, biti oduzet mandat, što je naišlo na reagovanje radikala i dobacivanja, pa je i određena pauza od 15 minuta kako bi se "strasti smirile".
Ona je predsednicu Skupštine Srbije Maju Gojković pitala kada će biti primenjen član 88. Zakona o izboru narodnih poslanika, u kome se navodi da poslaniku prestaje mandat pre vremena ako je sudskom odlukom osudjen na kaznu... »

Jerkov: Neka Šešelj prvo meni "razbije nos"

Dnevnik utorak, 17. april 2018.
BEOGRAD: Poslanica DS Aleksandra Jerkov pitala je danas predsednicu Skupštine Srbije Maju Gojković kada će Vojislavu Šešelju, osuđenom "ratnom zločincu", biti oduzet mandat i šta će uraditi da zaštiti poslanike kojima lider SRS preti, dok je poslanik na listi SNS Marijan Rističević pozvao ministarstvo pravde da Jerkov objasni razliku između osuđenog i osuđivanog.
U danu za postavljanje pitanja izvršnoj vlasti u parlamentu, Jerkov je rekla da se u članu 88 Zakona o izboru narodnih poslanika navodi da poslaniku prestaje mandat ukoliko je osuđen na kaznu zatvora u trajanju od najmanje šest... »

Poslanica Jerkov: Ako će Šešelj razbijati njuške onima ko ga nazove ratnim zločincem, nek krene od mene

Blic utorak, 17. april 2018.
Poslanica DS Aleksandra Jerkov pitala je danas predsednicu Skupštine Srbije Maju Gojković kada će Vojislavu Šešelju, osuđenom "ratnom zločincu", biti oduzet mandat i šta će uraditi da zaštiti poslanike kojima lider SRS preti, dok je poslanik na listi SNS Marijan Rističević pozvao ministarstvo... »

Šešelj ostaje u klupi?

Večernje novosti utorak, 17. april 2018.
Predstavnici stranaka vlasti protiv oduzimanja mandata. Đukanović: Izabran je voljom naroda, a ne Tribunala
PREDSEDNIK radikala Vojislav Šešelj najverovatnije će ostati u poslaničkoj klupi! Ovakav rasplet naslućuje se iz izjava poslanika vlasti koji prevashodno zastupaju stav da haška presuda od deset godina zatvora za ratni zločin i... »

Jerkov u Skupštini: Šešelj je ratni zločinac, evo prvo meni razbij njušku

Novi magazin utorak, 17. april 2018.
Poslanica Demokratske stranke (DS) Aleksandra Jerkov pitala je danas na sednici Skupštine Srbije kada će lideru radikala Vojislavu Šešelju koji je pred Haškim tribunalom osuđen za ratni zločin, biti oduzet mandat, što je naišlo na reagovanje radikala i dobacivanja, pa je i određena pauza od 15 minuta kako bi se "strasti smirile".
Ona je predsednicu Skupštine Srbije Maju Gojković pitala kada će biti primenjen član 88. Zakona o izboru narodnih poslanika, u kome se navodi da poslaniku prestaje mandat pre vremena ako je sudskom odlukom osuđen na kaznu zatvora... »

Jerkov na sednici parlamenta: Šešelj je ratni zločinac, evo prvo meni razbij njušku

Beta utorak, 17. april 2018.
Poslanica Demokratske stranke (DS) Aleksandra Jerkov pitala je danas na sednici Skupštine Srbije kada će lideru radikala Vojislavu Šešelju koji je pred Haškim tribunalom osudjen za ratni zločin, biti oduzet mandat, što je naišlo na reagovanje radikala i dobacivanja, pa je i odredjena pauza od 15... »

Srbija ukida vize za Sveti Kits i Nevis i Republiku Palau

Večernje novosti  pre 2 sata  još 2 povezane

Rusija: Američki razarač ne može da ostane duže od 21 dana, evo i zašto

Večernje novosti  pre 3 sata  još 2 povezane

Na današnji dan, 20. januar

B92  pre 1 sat  još 1 povezana
©2018 Netmark d.o.o.