Uhapšen zbog napada na ekipu TV Prva

Uhapšen zbog napada na ekipu TV Prva

Politika utorak, 17. april 2018.
Pripadnici policije u Leskovcu uhapsili su M.J. (1977) iz Leskovca osumnjičenog da je napao novinara i snimatelja TV Prva, saopšteno je iz MUP-a Srbije. Sumnja se da je on pretio ekipi „Prve” koja je u blizini njegovog lokala imala zakazan intervju, a potom je snimatelja više puta udario u lice i... »

Novinar i kamerman TV Prva napadnuti u Leskovcu zbog parking mesta

Radio 021 utorak, 17. april 2018.
Policija u Leskovcu uhapsila je 41-ogodišnjeg M.J. iz tog mesta jer je jutros napao novinara i snimatelja Televizije "Prva".
Osumnjičeni je uz krivičnu prijavu priveden zameniku Osnovnog javnog tužilaštva u Leskovcu. Udruženje novinara Srbije osudilo je napad na novinara i snimatelja i zatražilo od nadležnih da kazne napadača. Kako je UNS-u rekao... »

Napadnuta ekipa Prve televizije

Vesti online utorak, 17. april 2018.
Ekipa Prve televizije napadnuta je danas u Leskovcu kada je jedan muškarac nasrnuo na snimatelja i naneo mu povrede glave. Policija je uhapsila je M.J. (41) osumnjičenog da je napao novinara i snimatelja Prve televizije, saopštio je MUP.
Kako se navodi, zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršio krivično delo nasilničkoga ponašanje, M. J. je uz krivičnu prijavu priveden zameniku Osnovnog javnog tužilaštva u Leskovcu. U saopštenju se dodaje da se sumnja da je... »

Napadnuta ekipa Prve televizije / VIDEO

B92 utorak, 17. april 2018.
B92: Napadnuta ekipa Prve televizije / VIDEO
Ekipa Prve televizije napadnuta je danas u Leskovcu kada je jedan muškarac nasrnuo na snimatelja i povredio mu glavu.
Kako nezvanično saznaje Prva, u pitanju je vlasnik jedne ugostiteljske radnje ispred koje je televizijska ekipa trebalo da snimi prilog sa gradonačelnikom Leskovca. Novinar Danilo Mašojević i snimatelj Vladeta Urošević napadnuti... »

Napadnuti novinari Prve srpske televizije

Danas utorak, 17. april 2018.
Novinar Danilo Mašojević i snimatelj Vladeta Urošević napadnuti su pre podne u Leskovcu pred početak snimanja intervjua sa gradonačelnikom Leskovca, prenosi sajt B92.
Jedan muškarac je svojim automobilom blokirao vozilo Prve televizije koje je bilo parkirano nedaleko od njegove radnje i nasrnuo je na snimatelja, kojem je povredio glavu. Policija je obavila uviđaj, a povređeni snimatelj je... »

NUNS: Brza reakcija policije u slučaju napada na novinare

Danas utorak, 17. april 2018.
Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS) pozdravilo je danas brzu reakciju policije u Leskovcu koja je samo par sati nakon fizičkog napada na ekipu TV „Prve“ uhapsila osumnjičenog za napad.
Danilo Mašojević i Vladeta Urošević imali su zakazan intervju sa gradonačelnikom Leskovca za uključenje u jutarnji program. Nakon što su stigli i parkirali se, nepoznati muškarac iz obližnjeg lokala počeo je da viče i da im... »

Uhapšen osumnjičeni za napad na snimatelja Prve televizije

RTV utorak, 17. april 2018.
RTV: Uhapšen osumnjičeni za napad na snimatelja Prve televizije
LESKOVAC - Policija u Leskovcu uhapsila je M.J. (41) iz Leskovca osumnjičenog da je jutros napao novinara i snimatelja Prve televizije, saopštio je MUP.
Kako se navodi, zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršio krivično delo nasilničkoga ponašanje, M. J. je uz krivičnu prijavu priveden zameniku Osnovnog javnog tužilaštva u Leskovcu. U saopštenju se dodaje da se sumnja da je... »

Napadnuta ekipa Prve televizije u Leskovcu

RTS utorak, 17. april 2018.
RTS: Napadnuta ekipa Prve televizije u Leskovcu
Ekipa Prve televizije napadnuta je danas u Leskovcu kada je jedan muškarac nasrnuo na snimatelja i naneo mu povrede glave, preneo je B92. Policija je uhapsila osumnjičenog.
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Leskovcu uhapsili su M. J. (1977) iz Leskovca osumnjičenog da je jutros napao novinara i snimatelja Televizije "Prva", saopštio je MUP. Sumnja se da je on pretio ekipi Prve koja je u... »

Napad u Leskovcu: Nepoznati muškarac nasrnuo na novinara i snimatelja TV Prve! Napadač uhapšen

Kurir utorak, 17. april 2018.
Ekipa Prve televizije napadnuta je danas u Leskovcu kada je jedan muškarac nasrnuo na snimatelja i naneo mu povrede glave, preneo je B92. Novinar Danilo Mašojevic i snimatelj Vladeta Urošević napadnuti su prepodne u Leskovcu pred početak snimanja intervjua sa gradonačelnikom Leskovca. Jedan... »

Napadnuta ekipa Prve televizije

Mondo utorak, 17. april 2018.
Ekipa Prve televizije napadnuta je danas u Leskovcu kada je jedan muškarac nasrnuo na snimatelja i naneo mu povrede glave. Osumnjičeni uhapšen.
Foto: MONDO/Stefan Stojanović Novinar Danilo Mašojević i snimatelj Vladeta Urošević napadnuti su prepodne u Leskovcu pred početak snimanja intervjua sa gradonačelnikom Leskovca, javlja b92. Jedan muškarac je svojim automobilom... »

UNS: Napad na novinare zbog parking mesta

Danas utorak, 17. april 2018.
Udruženje novinara Srbije (UNS) osudilo je današnji napad na novinara i snimatelja Televizije Prva Danila Mašojevića i Vladetu Uroševića i zatražilo od nadležnih da kazne napadača.
Danilo Mašojević i njegov kolega imali su jutros zakazan intervju sa gradonačelnikom Leskovca za uključenje u Jutarnji program. „Parkirali smo vozilo u sporednoj ulici kada je izleteo vlasnik lokala i počeo da viče da to nije... »

Policija u Leskovcu uhapsila napadača na novinare Televizije „Prva“

Danas utorak, 17. april 2018.
Policija je u Leskovcu uhapsila četrdesetjednogodišnjeg M.J. iz tog grada, osumnjičenog da je jutros napao novinara i snimatelja Televizije „Prva“.
Kako se navodi u saopštenju MUP, sumnja se da je on pretio ekipi „Prve“, koja je u blizini njegovog lokala imala zakazan intervju, a potom je snimatelja više puta udario u lice i naneo mu lake telesne povrede. Zbog sumnje da je... »

Napadnuta ekipa Prve televizije u Leskovcu, priveden osumnjičeni

Večernje novosti utorak, 17. april 2018.
Ekipa Prve televizije napadnuta je danas u Leskovcu kada je jedan muškarac nasrnuo na snimatelja i naneo mu povrede glave
Ekipa Prve televizije napadnuta je danas u Leskovcu kada je jedan muškarac nasrnuo na snimatelja i naneo mu povrede glave . Novinar Danilo Mašojevi ć i snimatelj Vladeta Urošević napadnuti su prepodne u Leskovcu pred početak... »

UNS: Kazniti napadača na ekipu TV Prva u Leskovcu

Novi magazin utorak, 17. april 2018.
Udruženje novinara Srbije (UNS) osudio je danas napad na novinara i snimatelja Televizije Prva u Leskovcu Danila Mašojevića i Vladetu Uroševića i zatražilo od nadležnih da kazne napadača. Kako je UNS-u rekao Danilo Mašojević, kolega i on imali su jutros zakazan intervju sa gradonačelnikom Leskovca za uključenje u Jutarnji program.
"Parkirali smo vozilo u sporednoj ulici kada je izleteo vlasnik lokala i počeo da viče da to nije parking mesto. Psovao je i pretio nam svojim zatvorskim iskustvom, a onda i svojim automobilom blokirao naše vozilo. Kada smo... »

Incident u Leskovcu: Napadnuta ekipa "Prve televizije", snimatelj povređen

Blic utorak, 17. april 2018.
Ekipa Prve televizije napadnuta je danas u Leskovcu kada je jedan mušškarac nasrnuo na snimatelja i naneo mu povrede glave, preneo je B92. Novinar Danilo Mašojević i snimatelj Vladeta Urošević napadnuti su prepodne u Leskovcu pred početak snimanja intervjua sa gradonačelnikom Leskovca. Jedan... »

Napadnuta ekipa Prve televizije u Leskovcu

Dnevnik utorak, 17. april 2018.
LESKOVAC: Ekipa Prve televizije napadnuta je danas u Leskovcu kada je jedan muškarac nasrnuo na snimatelja i naneo mu povrede glave, preneo je B92.
Novinar Danilo Mašojević i snimatelj Vladeta Urošević napadnuti su prepodne u Leskovcu pred početak snimanja intervjua sa gradonačelnikom Leskovca. Jedan muškarac je svojim automobilom blokirao vozilo Prve televizije koje je bilo... »
©2018 Netmark d.o.o.