Odsekao prst mladiću zbog navodnih dugova

Odsekao prst mladiću zbog navodnih dugova

Politika utorak, 17. april 2018.
Pripadnici policije u Pirotu uhapsili su A. V. (1988) iz Pirota zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo teška telesna povreda, saopšteno je iz MUP-a Srbije. Sumnja se da je A.V. u ponedeljak u ranim jutarnjim satima pozvao dvadesetčetvorogodišnjeg muškarca, sa kojim se odvezao... »

Užas u pirotu: Dužniku odsekao prst zbog 300 evra

Večernje novosti utorak, 17. april 2018.
Uhapšen Aleksandar V. (30) iz Pirota zbog nanošenja teških telesnih povreda poznaniku. Mladić često pozajmljivao novac od osumnjičenog, ali je sad zakasnio da ga vrati
PIROĆANAC Aleksandar V. (30) uhapšen je u utorak jer je, kako se sumnja, prebio jednog mladića (25), a potom mu i odsekao mali prst na ruci jer nije imao para da mu vrati dug! Njemu je određeno zadržavanje do 48 sati, po nalogu... »

Napadnut snimatelj u Leskovcu, policija uhapsila počinitelja

N1 Info utorak, 17. april 2018.
Još jedan napad na novinarsku ekipu u Srbiji. Policija u Leskovcu uhаpsila je 41-godišnjeg muškarca, osumnjičenog dа je jutros nаpаo novinаrа i snimаteljа Televizije "Prvа". Sumnjа se dа je pretio ekipi "Prve" kojа je u blizini njegovog lokаlа imаlа zаkаzаn intervju, а potom je snimаteljа više putа udаrio u lice.
Izvor: N1 Ekipa televizije Prva sprema se za uključenje uživo u program. Izveštaj sa mesta gde je rano jutros snimatelj Vladeta Urošević napadnut, sa više udaraca u glavu. "Dok su Vladeta i Danilo pokušavali da se parkiraju i... »

Uhapšen zbog udara u motokultivator i bekstva

Mondo utorak, 17. april 2018.
Policija u Šapcu uhapsila je M.T. (39) iz okoline Malog Zvornika, osumnjičenog da je putničkim automobilom udario u motokultivator čiji vozač (49) je zadobio teške telesne povrede.
Foto: MONDO/Stefan Stojanović Kako je počinilac pobegao sa mesta nesreće, uhapšeni je zadržan zbog sumnje da je izvršio krivična dela teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja i nepružanje pomoći licu povređenom u... »

Uhapšen muškarac u Leskovcu zbog napada na ekipu TV Prva

N1 Info utorak, 17. april 2018.
Pripаdnici MUP u Leskovcu uhаpsili su M.J. (41) osumnjičenog dа je jutros nаpаo novinаrа i snimаteljа Televizije "Prvа".
Sumnjа se dа je on pretio ekipi "Prve" kojа je u blizini njegovog lokаlа imаlа zаkаzаn intervju, а potom je snimаteljа više putа udаrio u lice i nаneo mu lаke telesne povrede. Zbog postojаnjа osnovа sumnje dа je izvršio krivično... »

Automobilom naleteo na motokultivator, ostavio povređenog vozača i pobegao

RTV utorak, 17. april 2018.
RTV: Automobilom naleteo na motokultivator, ostavio povređenog vozača i pobegao
ŠABAC - Policija u Šapcu uhapsila je M.T. (39) iz okoline Malog Zvornika, osumnjičenog da je putničkim automobilom udario u motokultivator čiji vozač (49) je zadobio teške telesne povrede, a potom pobegao, saopštila je danas Policijska uprava u Šapcu.
Uhapšen je zbog sumnje da je izvršio krivična dela teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja i nepružanje pomoći licu povređenom u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila mestu Majur kod Šapca. Intenzivnim operativnim radom,... »

Uhapšen osumnjičeni za izazivanje saobraćajne nesreće kod Šapca

RTS utorak, 17. april 2018.
RTS: Uhapšen osumnjičeni za izazivanje saobraćajne nesreće kod Šapca
Policija u Šapcu uhapsila je M. T. (39) iz okoline Malog Zvornika, osumnjičenog da je putničkim automobilom udario u motokultivator čiji vozač (49) je zadobio teške telesne povrede, a potom pobegao, saopštila je Policijska uprava u Šapcu.
M. T. je uhapšen zbog sumnje da je izvršio krivična dela teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja i nepružanje pomoći licu povređenom u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila u mestu Majur kod Šapca. Intenzivnim operativnim... »

Automobilom udario vozača motokultivatora i pobegao

Dnevnik utorak, 17. april 2018.
ŠABAC: Policija u Šapcu uhapsila je M.T. (39) iz okoline Malog Zvornika, osumnjičenog da je putničkim automobilom udario u motokultivator čiji vozač (49) je zadobio teške telesne povrede, a potom pobegao, saopštila je Policijska uprava u Šapcu.
Uhapšen je zbog sumnje da je izvršio krivična dela teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja i nepružanje pomoći licu povređenom u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila mestu Majur kod Šapca. Intenzivnim operativnim radom,... »

Hapšenje u Šapcu: Automobilom pokosio vozača, pa pobegao sa lica mesta!

Kurir utorak, 17. april 2018.
Šabačka policija uhapsila je M.T. (39) iz okoline Malog Zvornika jer je pobegao sa lica mesta nakon saobraćajne nesreće i nije pružio pomoć povređenom, saopšteno je danas. Policija ga sumnjiči da je u mestu Majur, kod Šapca, automobilom udario u motokultivator kojim je upravljao... »

Uhapšena zbog sumnje da je ukrala novac kad je došla da gata

Vesti online utorak, 17. april 2018.
Policija iz Aranđelovca je uhapsila S. M. (26) sa područja opštine Loznica, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično delo prevara.
Postoje osnovi sumnje da su S. M. i još jedna osoba, za kojom policija traga, u oktobru 2017. godine pozvonile na vrata stana 55-godišnje Aranđelovčanke, nudeći da pogleda robu koju prodaju. Nakon što su ušle u stan, kako se... »

Uhapšena gatara, uzela Aranđelovčanki više od 13.000 evra

N1 Info utorak, 17. april 2018.
Policija u Aranđelovcu uhapsila je S.M (26) sa područja opštine Loznica, zbog sumnje da je, predstavljajući se kao gatara, ukrala više od 13.000 evra iz torbice jedne Aranđelovčanke.
Policija je saopštila da traga za još jednom osobom, koja se sumnjiči da je sa S.M. u oktobru prošle godine pozvonila na vrata stana 55-godišnje žene nudeći da pogleda robu koju prodaju.Pošto su ušle u stan, oštećenoj su ponudile... »

Aranđelovac: Ušle u stan da gataju, ukrale 13.000 evra

B92 utorak, 17. april 2018.
B92: Aranđelovac: Ušle u stan da gataju, ukrale 13.000 evra
Pripadnici MUP-a u Aranđelovcu uhapsili su S. M. (26) sa područja opštine Loznica, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično delo prevara.
Postoje osnovi sumnje da su S. M. i još jedna osoba, za kojom policija intenzivno traga, u oktobru 2017. godine pozvonile na vrata stana 55-godišnje Aranđelovčanke, nudeći da pogleda robu koju prodaju. Nakon što su ušle u stan,... »

Pirot: Mladiću odsekao prst zbog dugova

Mondo utorak, 17. april 2018.
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pirotu uhapsili su mladića (1988) iz Pirota zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo teška telesna povreda.
Foto: MONDO/Stefan Stojanović Sumnja se da je uhapšeni u ponedeljak u ranim jutarnjim satima pozvao 24-godišnjeg mladića, sa kojim se odvezao automobilom do naselja Prisjan, u Pirotu, i potom mu makazama za rezanje voća odsekao... »

Policija privela napadača na snimatelja i novinara "Prve" televizije

Blic utorak, 17. april 2018.
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Leskovcu uhapsili su M.J. (41) iz Leskovca osumnjičenog da je jutros napao novinara i snimatelja Televizije "Prva". Kako se navodi u saopštenju MUP, sumnja se da je on pretio ekipi "Prve" koja je u blizini njegovog lokala imala zakazan intervju, a potom... »

Hapšenje u Pirotu: Zbog dugova odsekao mladiću mali prst

B92 utorak, 17. april 2018.
B92: Hapšenje u Pirotu: Zbog dugova odsekao mladiću mali prst
Pirot -- Pripadnici MUP-a u Pirotu uhapsili su A. V. (30) iz Pirota zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo teške telesne povrede.
Sumnja se da je A. V. u ponedeljak u ranim jutarnjim satima pozvao 24-godišnjeg muškarca, sa kojim se odvezao automobilom do naselja Prisjan, u Pirotu, i potom mu makazama za rezanje voća odsekao mali prst na ruci. Pretpostavlja... »

Hapšenje u Vranju: U porodičnoj kući pretio pa nasrnuo na majku!

Kurir utorak, 17. april 2018.
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Vranju uhapsili su S. S. (1965) iz okoline Vranja, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nasilje u porodici. Osumnjičeni se tereti da je 16. aprila ove godine, u svojoj porodičnoj kući, pretio majci i nasrnuo na nju. Po nalogu... »

Hapšenje u Pirotu: Zbog dugova odsekao mladiću prst

Vesti online utorak, 17. april 2018.
Pripadnici MUP u Pirotu uhapsili su A. V. (30) iz Pirota zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo teška telesna povreda.
Sumnja se da je A.V. u ponedeljak u ranim jutarnjim satima pozvao 24-godišnjeg muškarca, sa kojim se odvezao automobilom do naselja Prisjan, u Pirotu, i potom mu makazama za rezanje voća odsekao mali prst na ruci. Pretpostavlja... »

Uhapšen Piroćanac zbog teške telesne povrede

Jugmedia utorak, 17. april 2018.
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pirotu uhapsili su A. V. (30) iz Pirota, zbog sumnje da je počinio krivično delo teška telesna povreda, saopštila je Policijska uprava Pirot. Sumnja se da je on juče pozvao dvadesetčetvorogodišnjeg muškarca i odvezao ga automobilom do naselja Prisjan U... »

Uhapšen zbog sumnje da je mladiću odsekao prst

Danas utorak, 17. april 2018.
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pirotu uhapsili su A. V. (30) iz Pirota, zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo teška telesna povreda, saopštio je MUP.
Sumnja se A,V. juče u ranim jutarnjim satima pozvao dvadesetčeetvorogodišnjeg muškarca sa kojim se odvezao automobilom do naselja Prisjan u Pirotu i potom mu makazama za rezanje voća odsekao mali prst na ruci. Pretpostavlja se da... »

Mladiću odsekao prst zbog dugova

Radio 021 utorak, 17. april 2018.
Policija je uhapsila 30-ogodišnjeg A.V. iz Pirota zbog nanošenja teških telesnih povreda.
Sumnja se da je on juče u ranim jutarnjim satima pozvao jednog 24-ogodišnjaka, sa kojim se odvezao automobilom do naselja Prisjan u Pirotu, i potom mu makazama za rezanje voća odsekao mali prst na ruci. Pretpostavlja se da su... »

Uhapšen jer je odsekao čoveku mali prst

Dnevnik utorak, 17. april 2018.
PIROT: Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pirotu uhapsili su A. V. (1988) iz Pirota zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo teška telesna povreda.
Sumnja se da je A.V. u ponedeljak u ranim jutarnjim satima pozvao 24-godišnjeg muškarca, sa kojim se odvezao automobilom do naselja Prisjan, u Pirotu, i potom mu makazama za rezanje voća odsekao mali prst na ruci. Pretpostavlja... »

Uhapšen Piroćanac zbog sumnje da je mladiću zbog dugova odsekao prst

Novi magazin utorak, 17. april 2018.
Policija u Pirotu uhapsila je A. V. (30) iz tog grada zbog sumnje da je mladiću (24) odsekao prst, saopštilo je danas Ministarstvo unutrašnjih poslova.
Sumnja se da je A. V. juče rano ujutru odvezao muškarca (24) u pirotsko naselje Prisjan, a onda mu makazama za rezanje voća odsekao mali prst na ruci. Pretpostavlja se da su motiv izvršenja dela dugovi, navodi se u saopštenju.... »

Piroćanci ne opraštaju: Strpao je mladića u auto, odvezao ga van grada, pa mu odsekao prst makazama za voće

Telegraf utorak, 17. april 2018.
Razlog za ovo monstruozno delo se pogađa iz prvog puta
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pirotu uhapsili su A. V. (1988) iz Pirota zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo teška telesna povreda. Mirko je sekao drvo u šumi kod Lučana i nije ni slutio da će to biti poslednje što je uradio Sumnja... »

Namamio mladića (24) u automobil pa mu makazama odsekao prst: Horor scena u Pirotu!

Kurir utorak, 17. april 2018.
Pripadnici MUP u Pirotu uhapsili su A. V. (30) iz Pirota zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo teška telesna povreda. Sumnja se da je A.V. juče u ranim jutarnjim satima pozvao 24-godišnjeg muškarca, sa kojim se odvezao automobilom do naselja Prisjan u Pirotu i potom mu makazama... »

Piroćanac muškarcu makazama odsekao prst

RTV utorak, 17. april 2018.
RTV: Piroćanac muškarcu makazama odsekao prst
PIROT - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pirotu uhapsili su A. V. (1988) iz Pirota zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo teška telesna povreda.
Sumnja se da je A.V. u ponedeljak u ranim jutarnjim satima pozvao 24-godišnjeg muškarca, sa kojim se odvezao automobilom do naselja Prisjan, u Pirotu, i potom mu makazama za rezanje voća odsekao mali prst na ruci. Pretpostavlja... »

Uhapšen zbog sumnje da je mladiću zbog dugova odsekao prst

N1 Info utorak, 17. april 2018.
Policija u Pirotu uhapsila je A. V. (30) iz tog grada zbog sumnje da je mladiću (24) odsekao prst, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova.
Sumnja se da je A. V. juče rano ujutru odvezao muškarca (24) u pirotsko naselje Prisjan, a onda mu makazama za rezanje voća odsekao mali prst na ruci. Pretpostavlja se da su motiv izvršenja dela dugovi, navodi se u saopštenju.... »

Uhapšen zbog sumnje da je mladiću odsekao prst

RTS utorak, 17. april 2018.
RTS: Uhapšen zbog sumnje da je mladiću odsekao prst
Policija je u Pirotu uhapsila A. V. (1988) zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo teška telesna povreda, saopštio je MUP.
Sumnja se da je A. V. juče u ranim jutarnjim satima pozvao dvadesetčetvorogodišnjeg muškarca, sa kojim se odvezao automobilom do naselja Prisjan u Pirotu i potom mu makazama za rezanje voća odsekao mali prst na ruci.... »

Užas u Pirotu: Namamio mladića u automobil, pa mu makazama odsekao prst

Blic utorak, 17. april 2018.
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pirotu uhapsili su A. V. (30) iz Pirota zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo teška telesna povreda. Sumnja se da je A.V. juče u ranim jutarnjim satima pozvao dvadesetčetvorogodišnjeg muškarca, sa kojim se odvezao automobilom do... »

Izbori 31. marta ili 14. aprila?

RTV  pre 1 sat  još 1 povezana

Rusija: Američki razarač ne može da ostane duže od 21 dana, evo i zašto

Večernje novosti  pre 3 sata  još 2 povezane

Na današnji dan, 20. januar

B92  pre 1 sat  još 1 povezana
©2018 Netmark d.o.o.