Čukarički ostaje, direktor odlazi!

Čukarički ostaje u Superligi, Matijašević odlazi

Večernje novosti pre 4 dana
Vlasnik kluba sa Banovog brda odlučio je da ne istupi iz takmičenja, dok sportski direktor ostaje pri svojoj ostavci. Sudije su se pogubile, mora im se stati na put - rekao je Matijašević na vanrednoj konferenciji za novinare
Fudbalski klub Čukarički nastaviće takmičenje u Super ligi Srbije, potvrdio je danas sportski direktor tog kluba Vladimir Matijašević. Klub je danas održao vandrednu konferenciju za novinare na Banovom brdu zbog lošeg suđenja na... »

Čukarički ostaje, direktor odlazi!

Mondo pre 4 dana
Na Banovom brdu su se pogledali u oči, razgovarali posle burnog vikenda i saopštili važne odluke na vanrednoj konferenciji za novinare. "Dragiša Binić mi je rekao da će nas drastično kazniti ako budemo igrali sa omladincima".
Veoma su ljuti bili u Čukaričkom već tokom utakmice protiv Radničkog iz Niša, igrači i trener Nenad Lalatović čak su nakratko u znak protesta seli na travu, a snažna ljutnja nije ih prolazila ni nekoliko dana posle utakmice.... »

Čukarički ostaje u superligi: Matijašević – Regularnost nije svima u interesu, kada je to Partizan predlagao var?

Hot sport pre 4 dana
Na Banovom brdu je održana konferencija za medije na kojoj je sportski direktor Vladimir Matijašević pročitao pismo prvog čoveka kluba i izneo stav Čukaričkog. Čukarički je pre tri dana izgubio meč na svom stadionu od Radničkog iz Niša nakon vođstva u prvom poluvremenu i preokreta u drugom uz... »

Čukarički ostaje u Super ligi, Matijašević (ponovo) odlazi iz kluba?

Sportski žurnal pre 4 dana
Čukarički će nastaviti takmičenje u Super ligi Srbije, potvrdio je sportski direktor tog kluba Vladimir Matijašević
– Čukarički nastavlja takmičenje u Super ligi i Kupu Srbije. To je odluka vlasnika kluba Dragana Obradovića posle razgovora sa zaposlenima – rekao je Matijašević novinarima na vandrednoj konferenciji na Banovom brdu. Čukarički je... »

Čukarički ostaje u Super ligi, Matijašević odlazi

Beta pre 4 dana
Fudbalski klub Čukarički nastaviće takmičenje u Super ligi Srbije, potvrdio je danas sportski direktor tog kluba Vladimir Matijašević. "Čukarički nastavlja takmičenje u Super ligi i Kupu Srbije. To je odluka vlasnika kluba Dragana Obradovića posle razgovora sa zaposlenima", rekao je Matijašević... »

Čukarički ostaje u ligi i traži od FSS da reši problem

Dnevnik pre 4 dana
BEOGRAD: Fudbalski klub Čukarički, uprkos nezadovoljstvu suđenjem posle utakmice protiv Radničkog iz Niša, nastaviće da se takmiči u Superligi i Kupu Srbije, ali zahteva od rukovodstva FSS da reši problem sa sudijama, saopštio je sportski direktor Vladimir Matijašević.
"Mi podržavamo FSS, ali sudijama se mora stati na put i ovaj problem mora da se reši", rekao je Matijašević na konferencijiza medije, a potom pročitao pismo vlasnika Dragana Obradovića u kojem se između ostalog navodi da klub do... »

Čukarički ostaje u ligi i traži od FSS da reši problem

Vesti online pre 4 dana
Fudbalski klub Čukarički, uprkos nezadovoljstvu suđenjem posle utakmice protiv Radničkog iz Niša, nastaviće da se takmiči u Superligi i Kupu Srbije, ali zahteva od rukovodstva FŠ da reši problem sa sudijama, saopštio je sportski direktor Vladimir Matijašević.
- Mi podržavamo FSS, ali sudijama se mora stati na put i ovaj problem mora da se reši - rekao je Matijašević na konferencijiza medije, a potom pročitao pismo vlasnika Dragana Obradovića u kojem se između ostalog navodi da klub do... »

Matijašević se otvorio: "Sudije su rak-rana našeg fudbala, Kokeza mora to da reši"

Sportske.net pre 4 dana
Sportski direktor Čukaričkog rekao je da se sudijama "mora stati na put".
Sportski direktor Čukaričkog Vladimir Matijašević rekao je danas da su sudije "rak rana" srpskog fudbala i pozvao je predsednika nacionalnog saveza da reši to pitanje. Sportski direktor "brđana" bio je jako razočaran posle... »

Čukarički ostaje u ligi, ali Matijašević ide sa Brda

N1 Info pre 4 dana
Srpski superligaš Čukarički je sazvao vanrednu konferenciju za medije, na kojoj se govorilo o neregularnostima u prvenstvu, a epilog je da će Brđani i pored najava o odlasku, ostati u ligi, ali da će klub napustiti sportki direktor Vladimir Matijašević.
Iz Čukaričkog su u petak pred utakmicu sa Radničkim govorili o suđenju u Superligi i nadali se da će dan kasnije sve proteći regularno. Ipak, u subotu su Nišlije na Banovom brdu slavile sa 3:2, dok su domaćinu isključena dvojica... »

''Brđani'' prelomili, ovo je njihova konačna odluka!

Sportske.net pre 4 dana
Vladimir Matijašević izašao danas u podne pred novinare i saopštio odluku kluba u vezi daljeg ušešća Čukaričkog u domaćim takmičenjima.
Posle utakmice između Čukaričkog i Radničkog, koju su Nišlije dobile na Banovom brdu sa 3:2 prošlog vikenda, došlo je do burnih reakcija u redovima ''Brđana'', pa je za danas zakazana konferencija za medije na kojoj je trebalo da... »
©2018 Netmark d.o.o.