Čukarički ostaje, direktor odlazi!

Čukarički ostaje u Superligi, Matijašević odlazi

Večernje novosti utorak, 17. april 2018.
Vlasnik kluba sa Banovog brda odlučio je da ne istupi iz takmičenja, dok sportski direktor ostaje pri svojoj ostavci. Sudije su se pogubile, mora im se stati na put - rekao je Matijašević na vanrednoj konferenciji za novinare
Fudbalski klub Čukarički nastaviće takmičenje u Super ligi Srbije, potvrdio je danas sportski direktor tog kluba Vladimir Matijašević. Klub je danas održao vandrednu konferenciju za novinare na Banovom brdu zbog lošeg suđenja na... »

Čukarički ostaje, direktor odlazi!

Mondo utorak, 17. april 2018.
Na Banovom brdu su se pogledali u oči, razgovarali posle burnog vikenda i saopštili važne odluke na vanrednoj konferenciji za novinare. "Dragiša Binić mi je rekao da će nas drastično kazniti ako budemo igrali sa omladincima".
Veoma su ljuti bili u Čukaričkom već tokom utakmice protiv Radničkog iz Niša, igrači i trener Nenad Lalatović čak su nakratko u znak protesta seli na travu, a snažna ljutnja nije ih prolazila ni nekoliko dana posle utakmice.... »

Čukarički ostaje u superligi: Matijašević – Regularnost nije svima u interesu, kada je to Partizan predlagao var?

Hot sport utorak, 17. april 2018.
Na Banovom brdu je održana konferencija za medije na kojoj je sportski direktor Vladimir Matijašević pročitao pismo prvog čoveka kluba i izneo stav Čukaričkog. Čukarički je pre tri dana izgubio meč na svom stadionu od Radničkog iz Niša nakon vođstva u prvom poluvremenu i preokreta u drugom uz... »

Čukarički ostaje u Super ligi, Matijašević (ponovo) odlazi iz kluba?

Sportski žurnal utorak, 17. april 2018.
Čukarički će nastaviti takmičenje u Super ligi Srbije, potvrdio je sportski direktor tog kluba Vladimir Matijašević
– Čukarički nastavlja takmičenje u Super ligi i Kupu Srbije. To je odluka vlasnika kluba Dragana Obradovića posle razgovora sa zaposlenima – rekao je Matijašević novinarima na vandrednoj konferenciji na Banovom brdu. Čukarički je... »

Čukarički ostaje u Super ligi, Matijašević odlazi

Beta utorak, 17. april 2018.
Fudbalski klub Čukarički nastaviće takmičenje u Super ligi Srbije, potvrdio je danas sportski direktor tog kluba Vladimir Matijašević. "Čukarički nastavlja takmičenje u Super ligi i Kupu Srbije. To je odluka vlasnika kluba Dragana Obradovića posle razgovora sa zaposlenima", rekao je Matijašević... »

Čukarički ostaje u ligi i traži od FSS da reši problem

Dnevnik utorak, 17. april 2018.
BEOGRAD: Fudbalski klub Čukarički, uprkos nezadovoljstvu suđenjem posle utakmice protiv Radničkog iz Niša, nastaviće da se takmiči u Superligi i Kupu Srbije, ali zahteva od rukovodstva FSS da reši problem sa sudijama, saopštio je sportski direktor Vladimir Matijašević.
"Mi podržavamo FSS, ali sudijama se mora stati na put i ovaj problem mora da se reši", rekao je Matijašević na konferencijiza medije, a potom pročitao pismo vlasnika Dragana Obradovića u kojem se između ostalog navodi da klub do... »

Čukarički ostaje u ligi i traži od FSS da reši problem

Vesti online utorak, 17. april 2018.
Fudbalski klub Čukarički, uprkos nezadovoljstvu suđenjem posle utakmice protiv Radničkog iz Niša, nastaviće da se takmiči u Superligi i Kupu Srbije, ali zahteva od rukovodstva FŠ da reši problem sa sudijama, saopštio je sportski direktor Vladimir Matijašević.
- Mi podržavamo FSS, ali sudijama se mora stati na put i ovaj problem mora da se reši - rekao je Matijašević na konferencijiza medije, a potom pročitao pismo vlasnika Dragana Obradovića u kojem se između ostalog navodi da klub do... »

Matijašević se otvorio: "Sudije su rak-rana našeg fudbala, Kokeza mora to da reši"

Sportske.net utorak, 17. april 2018.
Sportski direktor Čukaričkog rekao je da se sudijama "mora stati na put".
Sportski direktor Čukaričkog Vladimir Matijašević rekao je danas da su sudije "rak rana" srpskog fudbala i pozvao je predsednika nacionalnog saveza da reši to pitanje. Sportski direktor "brđana" bio je jako razočaran posle... »

Čukarički ostaje u ligi, ali Matijašević ide sa Brda

N1 Info utorak, 17. april 2018.
Srpski superligaš Čukarički je sazvao vanrednu konferenciju za medije, na kojoj se govorilo o neregularnostima u prvenstvu, a epilog je da će Brđani i pored najava o odlasku, ostati u ligi, ali da će klub napustiti sportki direktor Vladimir Matijašević.
Iz Čukaričkog su u petak pred utakmicu sa Radničkim govorili o suđenju u Superligi i nadali se da će dan kasnije sve proteći regularno. Ipak, u subotu su Nišlije na Banovom brdu slavile sa 3:2, dok su domaćinu isključena dvojica... »

''Brđani'' prelomili, ovo je njihova konačna odluka!

Sportske.net utorak, 17. april 2018.
Vladimir Matijašević izašao danas u podne pred novinare i saopštio odluku kluba u vezi daljeg ušešća Čukaričkog u domaćim takmičenjima.
Posle utakmice između Čukaričkog i Radničkog, koju su Nišlije dobile na Banovom brdu sa 3:2 prošlog vikenda, došlo je do burnih reakcija u redovima ''Brđana'', pa je za danas zakazana konferencija za medije na kojoj je trebalo da... »

Dačić: Sednica SB UN otvorena za javnost

Blic  pre 10 sati  još 4 povezane

Dinamiku derbi protiv Novog Pazara

Večernje novosti  pre 10 sati  još 5 povezanih

Lokalnu vlast bira 90.000 građana

Večernje novosti  pre 54 minuta  još 2 povezane

Đurić: Priština nije opredeljena za mir

Danas  pre 11 sati  još 2 povezane
©2018 Netmark d.o.o.