Povezane vesti

Đukić pred polufinale Kupa: Ja sam kriv za poraz u derbiju, sada nema vremena za tugovanje

Đukić pred polufinale Kupa: Ja sam kriv za poraz u derbiju, sada nema vremena za tugovanje

Hot sport 17.04.2018
Fudbaleri Partizana sutra u okviru prvog polufinalnog meča Kupa Srbije gostuju ekipu Čukaričkog, a tim povodom svoju konfenernciju za medije izneo je trener crno-belih Miroslav Đukić. Ekipa iz Humske u ovaj susretu ulazi posle vrlo bolnog poraza u… »
Đukić: Nemamo vremena za tugovanje!

Đukić: Nemamo vremena za tugovanje!

Mozzart sport 17.04.2018
„Dobili smo nedavno Čukarički, ali neće biti lako“, poručio trener crno-belih. Trener fudbalera Partizana Miroslav Ðukić izjavio je da nema vremena za tugovanje posle poraza u derbiju od Crvene zvezde 2:1 i gotovo izvesnog gubitka titule i da se… »
Dragan Šarac: ‘Crveni’ i ‘bez zuba’, Partizan je favorit!

Dragan Šarac: ‘Crveni’ i ‘bez zuba’, Partizan je favorit!

Hot sport 17.04.2018
Polufinale Kupa Srbije je pred nama, a fudbaleri Čukaričkog igraju svoj prvi meč protiv Partizana. Podsetimo, utakmica je na programu u sredu od 18.30 minuta na Banovom brdu. – Očekuje nas jedan težak meč protiv Partizana koji je apsolutni… »
Partizan: Nema vremena za tugu

Partizan: Nema vremena za tugu

Mondo 17.04.2018
Partizan jedva čeka polufinale Kupa Srbije protiv Čukaričkog, jer je, kažu, to "lek" za poraz u "večitom derbiju" i gubitak titule. Foto: MN Press Loša igra i zaslužen poraz Partizana u "večitom derbiju" ostavila je traga na igračima crno-belih… »
Đukić: Kriv sam za derbi, samo ja

Đukić: Kriv sam za derbi, samo ja

Mondo 17.04.2018
Trener Partizana Miroslav Đukić preuzeo potpunu krivicu za poraz i lošu igru crno-belih u "večitom derbiju". "Mi nismo bili mi", kaže Đukić. Foto: MN Press Partizan je podbacio u jednom od najvažnijih mečeva u sezoni. Tačnije, podbacio je u… »

Vesti dana »