Повезане вести
Ђукић пред полуфинале Купа: Ја сам крив за пораз у дербију, сада нема времена за туговање
Хот спорт 17.04.2018
Фудбалери Партизана сутра у оквиру првог полуфиналног меча Купа Србије гостују екипу Чукаричког, а тим поводом своју конфенернцију за медије изнео је тренер црно-белих Мирослав Ђукић. Екипа из Хумске у овај сусрету улази после… »
Драган Шарац: ‘Црвени’ и ‘без зуба’, Партизан је фаворит!
Хот спорт 17.04.2018
Полуфинале Купа Србије је пред нама, а фудбалери Чукаричког играју свој први меч против Партизана. Подсетимо, утакмица је на програму у среду од 18.30 минута на Бановом брду. – Очекује нас један тежак меч против Партизана који је… »
Ђукић: Немамо времена за туговање!
Моззарт спорт 17.04.2018
„Добили смо недавно Чукарички, али неће бити лако“, поручио тренер црно-белих. Тренер фудбалера Партизана Мирослав Ðукић изјавио је да нема времена за туговање после пораза у дербију од Црвене звезде 2:1 и готово извесног… »
Партизан: Нема времена за тугу
Мондо 17.04.2018
Партизан једва чека полуфинале Купа Србије против Чукаричког, јер је, кажу, то "лек" за пораз у "вечитом дербију" и губитак титуле. Фото: МН Пресс Лоша игра и заслужен пораз Партизана у "вечитом дербију" оставила је трага на… »
Ђукић: Крив сам за дерби, само ја
Мондо 17.04.2018
Тренер Партизана Мирослав Ђукић преузео потпуну кривицу за пораз и лошу игру црно-белих у "вечитом дербију". "Ми нисмо били ми", каже Ђукић. Фото: МН Пресс Партизан је подбацио у једном од најважнијих мечева у сезони. Тачније… »
Вести дана »

Путник открио шта се десило 2 минута пре превртања аутобуса: "Позвао је колегу и рекао да аутобус пишти"
Мондо пре 1 сатјош 113 повезане

Басконија реаговала после бројних повреда, Симонс два месеца у Виторији
РТС пре 1 сатјош 28 повезаних

Парламент РС поништава раније одлуке због Додикове пресуде
Сербиан Невс Медиа пре 2 сатајош 19 повезаних