Povezane vesti
Đukić pred polufinale Kupa: Ja sam kriv za poraz u derbiju, sada nema vremena za tugovanje
Hot sport 17.04.2018
Fudbaleri Partizana sutra u okviru prvog polufinalnog meča Kupa Srbije gostuju ekipu Čukaričkog, a tim povodom svoju konfenernciju za medije izneo je trener crno-belih Miroslav Đukić. Ekipa iz Humske u ovaj susretu ulazi posle vrlo bolnog poraza u 157… »
Dragan Šarac: ‘Crveni’ i ‘bez zuba’, Partizan je favorit!
Hot sport 17.04.2018
Polufinale Kupa Srbije je pred nama, a fudbaleri Čukaričkog igraju svoj prvi meč protiv Partizana. Podsetimo, utakmica je na programu u sredu od 18.30 minuta na Banovom brdu. – Očekuje nas jedan težak meč protiv Partizana koji je apsolutni favorit. Ne… »
Đukić: Nemamo vremena za tugovanje!
Mozzart sport 17.04.2018
„Dobili smo nedavno Čukarički, ali neće biti lako“, poručio trener crno-belih. Trener fudbalera Partizana Miroslav Ðukić izjavio je da nema vremena za tugovanje posle poraza u derbiju od Crvene zvezde 2:1 i gotovo izvesnog gubitka titule i da se ekipa… »
Partizan: Nema vremena za tugu
Mondo 17.04.2018
Partizan jedva čeka polufinale Kupa Srbije protiv Čukaričkog, jer je, kažu, to "lek" za poraz u "večitom derbiju" i gubitak titule. Foto: MN Press Loša igra i zaslužen poraz Partizana u "večitom derbiju" ostavila je traga na igračima crno-belih. Podbacio… »
Đukić: Kriv sam za derbi, samo ja
Mondo 17.04.2018
Trener Partizana Miroslav Đukić preuzeo potpunu krivicu za poraz i lošu igru crno-belih u "večitom derbiju". "Mi nismo bili mi", kaže Đukić. Foto: MN Press Partizan je podbacio u jednom od najvažnijih mečeva u sezoni. Tačnije, podbacio je u drugom… »
Vesti dana »
"U tom momentu sam shvatio da nešto nije u redu": Muzeti otkrio zašto je morao da preda meč Đokoviću
Mondo pre 32 minutajoš 76 povezanih
Prevoznici iz regiona treći dan bokiraju granične prelaze za teretnjake
NIN pre 47 minutajoš 17 povezanih
Skupština izabrala članove i zamenike članova Komisije za reviziju biračkog spiska
RTV pre 7 minutajoš 11 povezanih
Ministar prosvete: Slučaj profesorke Jelene Kleut je medijski i politički zloupotrebljen
Beta pre 32 minutajoš 8 povezanih