Povezane vesti

Jerkov: Gore su me vređali poslanici SNS, nego radikali

Jerkov: Gore su me vređali poslanici SNS, nego radikali

N1 Info 18.04.2018
Poslanica Demokratske stranke Aleksandra Jerkov izjavila je za N1 da su uvrede koje su joj predstavnici SRS u utorak uputili u skupštinskoj sali naišle na odobravanje poslanika vladajuće, Srpske napredne stranke. "Meni su gore uvrede dolazile od strane… »
Neće da smenjuju Šešelja: Martinović: "Pošto Hag meni neće sam poslati presudu, ostaće poslanik"

Neće da smenjuju Šešelja: Martinović: "Pošto Hag meni neće sam poslati presudu, ostaće poslanik"

Blic 18.04.2018
Ne mogu da oduzimam mandat Vojislavu Šešelju na osnovu pisanja "Blica" da je osuđen na 10 godina zatvora. Treba da mi dostave presudu iz Haga da bih se time uopšte bavio, a ja je sam neću tražiti, kaže u izjavi za "Blic" Aleksandar Martinović… »
Inicijativa mladih: Ukinuti poslanički mandat Šešelju

Inicijativa mladih: Ukinuti poslanički mandat Šešelju

Blic 17.04.2018
Inicijativa mladih za ljudska prava osudila je današnje napade poslanika SRS na Aleksandru Jerkov, poslanicu DS, zbog zahteva da se ukine poslanički mandat Vojislavu Šešelju. "S obzirom na to da je Šešelj osuđen na 10 godina zatvora, kao i da su… »
Skupština završila rad, obeležio ga sukob Jerkov - radikali

Skupština završila rad, obeležio ga sukob Jerkov - radikali

Blic 17.04.2018
Skupština Srbije završila je večeras rad, a poslanici su raspravljali o amandmanima na set finansijskih zakona. Na početku rada parlamentarci su postavljali pitanja članovima vlade, ali i predstavnicima Skupštine Srbije, a zbog jednog od tih pitanja… »

Vesti dana »