Повезане вести

Јерков: Горе су ме вређали посланици СНС, него радикали

Јерков: Горе су ме вређали посланици СНС, него радикали

Н1 Инфо 18.04.2018
Посланица Демократске странке Александра Јерков изјавила је за Н1 да су увреде које су јој представници СРС у уторак упутили у скупштинској сали наишле на одобравање посланика владајуће, Српске напредне странке. "Мени су горе… »
Неће да смењују Шешеља: Мартиновић: "Пошто Хаг мени неће сам послати пресуду, остаће посланик"

Неће да смењују Шешеља: Мартиновић: "Пошто Хаг мени неће сам послати пресуду, остаће посланик"

Блиц 18.04.2018
Не могу да одузимам мандат Војиславу Шешељу на основу писања "Блица" да је осуђен на 10 година затвора. Треба да ми доставе пресуду из Хага да бих се тиме уопште бавио, а ја је сам нећу тражити, каже у изјави за "Блиц"… »
Иницијатива младих: Укинути посланички мандат Шешељу

Иницијатива младих: Укинути посланички мандат Шешељу

Блиц 17.04.2018
Иницијатива младих за људска права осудила је данашње нападе посланика СРС на Александру Јерков, посланицу ДС, због захтева да се укине посланички мандат Војиславу Шешељу. "С обзиром на то да је Шешељ осуђен на 10 година… »
Скупштина завршила рад, обележио га сукоб Јерков - радикали

Скупштина завршила рад, обележио га сукоб Јерков - радикали

Блиц 17.04.2018
Скупштина Србије завршила је вечерас рад, а посланици су расправљали о амандманима на сет финансијских закона. На почетку рада парламентарци су постављали питања члановима владе, али и представницима Скупштине Србије, а због… »

Вести дана »