Повезане вести

Данас би неки да се угледамо на њих: Како су Немци 6. априла 1941. извршили ратни злочин и клутурни геноцид над српским…

Данас би неки да се угледамо на њих: Како су Немци 6. априла 1941. извршили ратни злочин и клутурни геноцид над српским…

Правда 18.04.2018
Пре тачно 77 година, небо изнад Београда прекрили су авиони нацистичке Немачке. У четири налета, 484 немачка бомбардера засула су престоницу краљевине Југославије са 440 тона бомби. Тог првог дана рата извршен је и културни… »
САД извијестио Русију да засад нема нових санкција унаточ најавама

САД извијестио Русију да засад нема нових санкција унаточ најавама

СЕЕбиз 18.04.2018
ВАСХИНГТОН - Сједињене Државе извијестиле су Русију преко њезина велепосланства у Васхингтону да засад неће уводити нове санкције Москви, извијестила је у сриједу новинска агенција ТАСС позивајући се на извор у руском… »
Потврђено: Трамп одустао од нових санкција Русији

Потврђено: Трамп одустао од нових санкција Русији

Мондо 18.04.2018
Потврђено писање америчких медија - САД неће уводити нове санкције Русији неко време. Фото: АП Пхото/Пабло Мартинез Монсиваис САД су обавестиле Москву, преко амбасаде Русије у Вашингтону, да неће уводити нове санкције Русији… »
Трампов саветник: Хејли истрчала пред руду са санкцијама Русији! Амбасадорка одговара: Ја се не збуњујем

Трампов саветник: Хејли истрчала пред руду са санкцијама Русији! Амбасадорка одговара: Ја се не збуњујем

Курир 18.04.2018
Главни економски саветник председника САД Лери Кудлоу изјавио је да је америчка амбасадорка УН Ники Хејли "истрчала пред руду" када је најавила увођење нових санкција Русији. Кудлоу, који је директор Националног економског… »
Халеи о санкцијама Русији: Ја се не збуњујем

Халеи о санкцијама Русији: Ја се не збуњујем

Ал Јазеера 18.04.2018
Америчка амбасадорица при Уједињеним народима одговорила је економском савјетнику Бијеле куће Ларрију Кодлову. Америчка амбасадорка при Уједињеним нацијама Никки Халеи одговорила је економском саветнику Беле куће Ларрију… »
Мање тензије између Русије и САД: Ништа од санкција

Мање тензије између Русије и САД: Ништа од санкција

Вечерње новости 17.04.2018
Тензије на релацији Сједињене државе - Русија у уторак бар мало попустиле. Амбасадорка Хејли "истрчала пред руду" својом изјавом у недељу. АМЕРИЧКИ председник Доналд Трамп одложио је увођење додатних санкција Русији и… »

Вести дана »