Povezane vesti

Šokantna odbrana nasilnika: Lazukić u intervjuu za "Blic": Nataša samu sebe tukla, modrice su joj od anticelulit masaže…

Šokantna odbrana nasilnika: Lazukić u intervjuu za "Blic": Nataša samu sebe tukla, modrice su joj od anticelulit masaže…

Blic 18.04.2018
Luka Lazukić, protiv kojeg je podneta krivična zbog premlaćivanja svoje supruge Nataše Bekvalac, dao je juče "Blicu" svoju verziju događaja koji je šokirao srpsku javnost. Tokom oštrog intervjua sa urednicom "Blica", koji je na momente bio i… »
Sad on tuži nju! Lazukić podneo krivičnu prijavu!

Sad on tuži nju! Lazukić podneo krivičnu prijavu!

Mondo 18.04.2018
Suprug Nataše Bekvalac podneo je Prvom osnovnom sudu krivičnu prijavu protiv nje, kojom je tereti za krivično delo lažno prijavljivanje. Vatra oko slučaja Lazukić-Bekvalac se sve više raspiruje. Nakon što je suprug Luka Lazukić pretukao u subotu… »
Optužio je za lažno prijavljivanje: Luka podneo krivičnu prijavu protiv Nataše

Optužio je za lažno prijavljivanje: Luka podneo krivičnu prijavu protiv Nataše

Kurir 18.04.2018
Luka Lazukić, suprug pevačice Nataše Bekvalac, kojeg je prijavila za porodično nasilje, podneo je danas Prvom osnovnom tužilaštvu krivičnu prijavu protiv Nataše, kojom je tereti za krivično delo lažno prijavljivanje. Lazukić je krivičnu… »
Luka Lazukić tvrdi: Nataša je modrice dobila od anticelulit masaže. Podigao sam krivičnu prijavu za klevetu

Luka Lazukić tvrdi: Nataša je modrice dobila od anticelulit masaže. Podigao sam krivičnu prijavu za klevetu

Kurir 18.04.2018
Luka Lazukić tvrdi da nije tukao Natašu Bekvalac, da ona tog jutra kada je izašao iz stana nije imala modrice i posekotine na licu. "Napad je bio na mene. Prvo agresivno buđenje, a potom verbalni napad. Fizičk ime je napala udarajući po telu. A ja… »
"Nisam je tukao, modrice su od anticelulit masaže"

"Nisam je tukao, modrice su od anticelulit masaže"

Vesti online 18.04.2018
Luka Lazukić protiv koga je podneta krivična prijava zbog povreda koje je naneo pevačici, tvrdi da je modrice po telu dobila od anticelulit masaže. U intervjuu za "Blic" Luka Lazukić je ispričao svoju verziju događaja. On tvrdi da nije tukao… »
Oglasio se Lazukić: Nataša laže, nije joj prvi put, to radi po šablonu

Oglasio se Lazukić: Nataša laže, nije joj prvi put, to radi po šablonu

Tračara 18.04.2018
Nakon što je šokantna vest o porodičnom nasilju javnog para Luke Lazukića i Nataše Bekvalac obišla region, IT stručnjak se prvi put oglasio za medije. On tvrdi da je nevin i da nije udario popularnu pevačicu, već da je ona sve izmislila. ”Ja… »
Natašin suprug nasilnik zbog dugova prodao stan

Natašin suprug nasilnik zbog dugova prodao stan

Blic 17.04.2018
Natašu Bekvalac najavila je da će se razvesti od supruga Luke Lazukića, koji ju je u noći između petka i subote pretukao u njenom stanu na Dedinju. Naime, poruke koje je razmenjivao sa nekoliko žena bile su inicijalna kapisla da Bekvlačeva traži… »
Zakazano saslušanje: Nataša Bekvalac i Luka Lazukić daju izjave 24. aprila

Zakazano saslušanje: Nataša Bekvalac i Luka Lazukić daju izjave 24. aprila

Večernje novosti 17.04.2018
Saslušanje Nataše Bekvalac i njenog supruga Luke Lazukića 24. aprila u Prvom osnovnom tužilaštvu. SASLUŠANjE Nataše Bekvalac i njenog supruga Luke Lazukića protiv koga je ona podnela krivičnu prijavu zbog nasilja u porodici, zakazano je u Prvom… »

Vesti dana »

Vučić: Azerbajdžan obustavlja isporuke plina

Vučić: Azerbajdžan obustavlja isporuke plina

SEEbiz pre 32 minutajoš 45 povezanih
Završen skup ispred zgrade BIA u Novom Sadu

Završen skup ispred zgrade BIA u Novom Sadu

Insajder pre 3 minutajoš 16 povezanih