Povezane vesti

Luka Radulović okačio na Fejsbuk slike iz provoda, izašao iz kafane i pao mrtav: Raskošan život momka sa debelim dosijeom…

Luka Radulović okačio na Fejsbuk slike iz provoda, izašao iz kafane i pao mrtav: Raskošan život momka sa debelim dosijeom…

Telegraf 18.04.2018
Radulović je od ranije bio poznat policiji. Luka Radulović (37) koji je u sredu rano ujutru, u 1.30 sati upucan u beogradskoj kafani "Ispod mosta", nakon čega je u Urgentnom centru podlegao povredama, imao je mnogo prijatelja i bio izuzatno aktivan na… »
Eksplozija u beogradskom restoranu: Radnik teško povređen

Eksplozija u beogradskom restoranu: Radnik teško povređen

Telegraf 18.04.2018
Ekipa Hitne pomoći je odmah po pozivu otišla u na lice mesta. Velika eksplozija dogodila se jutros oko 9 sati u restoranu "Kraljičin vagon" na Obrenovačkom drumu. Kako Telegraf.rs saznaje, jedan radnik je zadobio teške povrede. Luka Radulović… »
"Za mene si jedna nestvarna i osoba bez kraja. Moj Lule, moje sve": Devojka ubijenog Radulovića se oprašta od njega na…

"Za mene si jedna nestvarna i osoba bez kraja. Moj Lule, moje sve": Devojka ubijenog Radulovića se oprašta od njega na…

Telegraf 18.04.2018
- Čekala sam te dva sata ispred Urgentnog centra, nisi izašao. Odneo si sve moje sa sobom - napisala je Isidora. Luka Radulović (37) ubijen je u sredu rano ujutru u beogradskoj kafani "Ispod mosta". Njegova devojka Isidora oprostila se od njega preko… »
Eksplozija na Obrenovačkom drumu, povređen radnik

Eksplozija na Obrenovačkom drumu, povređen radnik

Studio B 18.04.2018
U ekspoloziji koja se jutros oko 9 sati dogodila na Obrenovačkom drumu povređen je jedan radnik. U MUP-u je Tanjugu rečeno da je ispitivan pritisak u cevima, da je tada došlo do pucanja cevi i da je povređen jedan radnik Portparolka Hitne pomoći… »
Eksplozija na Obrenovačkom drumu: Jedan radnik teško povređen

Eksplozija na Obrenovačkom drumu: Jedan radnik teško povređen

Blic 18.04.2018
Jaka eksplozija odjeknula je na Obrenovačkom drumu jutros oko 9 sati, a jedan radnik je tom prilikom teško povređen, potvrđeno je "Blicu" u Hitnoj pomoći. Prema rečima portparolke Hitne pomoći Nade Macure radnik koji je povređen niije imao spolja… »

Vesti dana »