Повезане вести
Да ли се једној "изборној љубави" ближи крај?
Н1 Инфо 18.04.2018
Каква је судбина опозиционог савеза чије је формирање преложио Драган Ђилас? Под његов "шињел" Покрет слободних грађана неће. Док је за њих Ђиласов предлог неприхватљив, у странци Вука Јеремића верују да још има наде. Извор… »
Ђиласу функција, али уз контролу
Вечерње новости 18.04.2018
Представници опозиције у уторак разговарали о савезу. БИВШИ градоначелник Драган Ђилас предложио је да он буде менаџер "Савеза за Србију". Председник Покрета слободих грађана Саша Јанковић сматра да све одлуке у опозиционом… »
Ђилас одбио да коментарише одлуку ПСГ-а
Н1 Инфо 18.04.2018
Кандидат листе "Београд одлучује, људи побеђују" за градоначелника Београда Драган Ђилас није хтео да коментарише одлуку Покрета слободних грађана (ПСГ) да одбије његов предлог о формирању опозиционог Савеза за Србију. Ђилас… »
Борко Стефановић: Жао ми је што ПСГ неће у Савез за Србију
Нови магазин 18.04.2018
Председник Левице Србије Борко Стефановић изјавио је данас да му је жао што је Покрет слободних грађана (ПСГ) Саше Јанковића одлучио да не иде у Савез за Србију. "Веома ми је жао што је ПСГ одлучио да не иде са нама у Савез за… »
Борко Стефановић: Жао ми је што ПСГ неће у Савез за Србију
Н1 Инфо 18.04.2018
Председник Левице Србије Борко Стефановић изјавио је да му је жао што је Покрет слободних грађана (ПСГ) Саше Јанковића одлучио да не иде у Савез за Србију. "Веома ми је жао што је ПСГ одлучио да не иде са нама у Савез за Србију… »
Вести дана »

Демонстранти испред просторија СНС на Новом Београду: Присутне и присталице СНС, раздваја их полиција (фото/видео)
Блиц пре 50 минутајош 1 повезана

Тешка несрећа код Шибеника: Једна особа погинула када је камион прешао у супротну траку и ударио у аутомобил
Блиц пре 20 минутајош 1 повезана

Приближава се Трампов рок, хоће ли притисак променити ток рата у Украјини?
Данас пре 5 сатијош 1 повезана

Османи примила писмо од Трампа: Амерички председник назвао Косово правим пријатељем САД
Блиц пре 45 минутајош 1 повезана