Повезане вести

Шок! Цеца и ЈК на суђењу, судија преминула

Шок! Цеца и ЈК на суђењу, судија преминула

Свет & Скандал 18.04.2018
Данас су се у Првом основном суду очи у очи састале Светлана Цеца Ражнатовић и Јелена Карлеуша. Међутим судија која је водила цео случај је преминула, због чега се суђење одложило а нови датум познатим певачицама биће саопштен… »
Први сусрет после свађе у судници због које је реаговала и полиција: Одложено рочиште Карлеуше и Цеце! Ево шта су рекле за…

Први сусрет после свађе у судници због које је реаговала и полиција: Одложено рочиште Карлеуше и Цеце! Ево шта су рекле за…

Курир 18.04.2018
Данас су се на рочишту коначно састале Јелена Карлеуша и Светлана Цеца Ражнатовић након сусрета у новембру 2017. године, те суђења у фебруару када се Цеца није појавила. Међутим, рочиште је одложено. Певачица Јелена Карлеуша… »
Карлеуша као светска звезда после одложеног рочишта са цецом: Жао ми је, била сам спремна! Са људима који су склони насиљу…

Карлеуша као светска звезда после одложеног рочишта са цецом: Жао ми је, била сам спремна! Са људима који су склони насиљу…

Курир 18.04.2018
Певачица Јелена Карлеуша изјавила је данас да јој је жао што није одложено рочиште са Светланом Ражнатовић, јер је, како каже, овог пута била спремна. Није било суђења, нажалост судија је преминула. Реч је о кривичној тужби коју… »

Вести дана »