Povezane vesti
Šok! Ceca i JK na suđenju, sudija preminula
Svet & Skandal 18.04.2018
Danas su se u Prvom osnovnom sudu oči u oči sastale Svetlana Ceca Ražnatović i Jelena Karleuša. Međutim sudija koja je vodila ceo slučaj je preminula, zbog čega se suđenje odložilo a novi datum poznatim pevačicama biće saopšten pismenim… »
Prvi susret posle svađe u sudnici zbog koje je reagovala i policija: Odloženo ročište Karleuše i Cece! Evo šta su rekle…
Kurir 18.04.2018
Danas su se na ročištu konačno sastale Jelena Karleuša i Svetlana Ceca Ražnatović nakon susreta u novembru 2017. godine, te suđenja u februaru kada se Ceca nije pojavila. Međutim, ročište je odloženo. Pevačica Jelena Karleuša izjavila je… »
Karleuša kao svetska zvezda posle odloženog ročišta sa cecom: Žao mi je, bila sam spremna! Sa ljudima koji su skloni…
Kurir 18.04.2018
Pevačica Jelena Karleuša izjavila je danas da joj je žao što nije odloženo ročište sa Svetlanom Ražnatović, jer je, kako kaže, ovog puta bila spremna. Nije bilo suđenja, nažalost sudija je preminula. Reč je o krivičnoj tužbi koju sam ja… »
Vesti dana »

Majka mladića stradalog u padu nadstrešnice potvrdila da je dobila montirane slike mlađeg sina: Slučaj prijavljen policiji
Danas pre 5 satijoš 3 povezane

Đoković uspešno započeo turnir u Majamiju: Hidžikata je „arhiviran“, sledi meč sa Argentincem
Danas pre 7 satijoš 2 povezane

(VIDEO) Građani se okupili ispred niške policije: Ne zna se zašto je priveden student Mateja Nikolić, ne dozvoljava se ulazak advokata
Danas pre 5 satijoš 2 povezane

Dragan Milić osudio nasilje nad gradonačelnikom Niša: "Mržnja, bes i agresija nikada dobro doneli nisu"
Blic pre 7 satijoš 1 povezana

Vrlo težak poraz Partizana: Efes deklasirao crno-bele u prepunoj Areni
Danas pre 5 satijoš 2 povezane