Повезане вести

Чанак: Шешељ ме вређао, напало ме његово обезбеђење

Чанак: Шешељ ме вређао, напало ме његово обезбеђење

Радио 021 18.04.2018
Посланик Лигесоцијалдемократа Војводине Ненад Чанак изјавио је да га је лидер радикала Војислав Шешељ вређао на најгрубљи могући и да га је напало његово обезбеђење. Он је рекао да се инцидент десио на телевизији "Хепи" где… »
Чанак тврди да га је Шешељ вређао и да га је напало његово обезбеђење

Чанак тврди да га је Шешељ вређао и да га је напало његово обезбеђење

Бета 18.04.2018
Посланик Лигесоцијалдемократа Војводине (ЛСВ) Ненад Чанак изјавио је да га је данас вредјао на најгрубљи могући лидер радикала Војислав Шешељ и да га је напало његово обезбедјење. Он је новинарима у парламенту рекао да се… »
Шешељ и Чанак умало се потукли у студију ТВ Хепи: Разбио бих га као звечку да нас Зукорлић није раздвојио!

Шешељ и Чанак умало се потукли у студију ТВ Хепи: Разбио бих га као звечку да нас Зукорлић није раздвојио!

Курир 18.04.2018
Лидери СРС Војислав Шешељ и ЛСВ Ненад Чанак умало су се потукли у студију телевизије Хепи где су се срели, када је један одлазио, а други долазио са гостовања. Већи инцидент спречило је како сазнајемо спречило обезбеђење, али… »
Чанак: Шешељ ме је вређао, напало ме његово обезбеђење

Чанак: Шешељ ме је вређао, напало ме његово обезбеђење

Н1 Инфо 18.04.2018
Посланик Лигесоцијалдемократа Војводине (ЛСВ) Ненад Чанак изјавио је да га је вређао на најгрубљи могући лидер радикала Војислав Шешељ и да га је напало његово обезбеђење. Он је новинарима у парламенту рекао да се инцидент… »
Шешељев телохранитељ ме напао, а он претио: Чанак тврди да му је лидер радикала направио сачекушу

Шешељев телохранитељ ме напао, а он претио: Чанак тврди да му је лидер радикала направио сачекушу

Телеграф 18.04.2018
Пошто сам му бираним речима узвратио, напао ме је његов телохранитељ што је спречио колега (Муамер) Зукорлић, који се налазио ту присутан, и помогао ми да изађем из те телевизије - тврди Чанак. Председник Лиге социјалдемократа… »

Вести дана »