Povezane vesti

Čanak: Šešelj me vređao, napalo me njegovo obezbeđenje

Čanak: Šešelj me vređao, napalo me njegovo obezbeđenje

Radio 021 18.04.2018
Poslanik Ligesocijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak izjavio je da ga je lider radikala Vojislav Šešelj vređao na najgrublji mogući i da ga je napalo njegovo obezbeđenje. On je rekao da se incident desio na televiziji "Hepi" gde su jutros obojica… »
Čanak tvrdi da ga je Šešelj vređao i da ga je napalo njegovo obezbeđenje

Čanak tvrdi da ga je Šešelj vređao i da ga je napalo njegovo obezbeđenje

Beta 18.04.2018
Poslanik Ligesocijaldemokrata Vojvodine (LSV) Nenad Čanak izjavio je da ga je danas vredjao na najgrublji mogući lider radikala Vojislav Šešelj i da ga je napalo njegovo obezbedjenje. On je novinarima u parlamentu rekao da se incident desio na… »
Šešelj i Čanak umalo se potukli u studiju TV Hepi: Razbio bih ga kao zvečku da nas Zukorlić nije razdvojio!

Šešelj i Čanak umalo se potukli u studiju TV Hepi: Razbio bih ga kao zvečku da nas Zukorlić nije razdvojio!

Kurir 18.04.2018
Lideri SRS Vojislav Šešelj i LSV Nenad Čanak umalo su se potukli u studiju televizije Hepi gde su se sreli, kada je jedan odlazio, a drugi dolazio sa gostovanja. Veći incident sprečilo je kako saznajemo sprečilo obezbeđenje, ali i lider Stranke… »
Čanak: Šešelj me je vređao, napalo me njegovo obezbeđenje

Čanak: Šešelj me je vređao, napalo me njegovo obezbeđenje

N1 Info 18.04.2018
Poslanik Ligesocijaldemokrata Vojvodine (LSV) Nenad Čanak izjavio je da ga je vređao na najgrublji mogući lider radikala Vojislav Šešelj i da ga je napalo njegovo obezbeđenje. On je novinarima u parlamentu rekao da se incident desio na televiziji… »
Šešeljev telohranitelj me napao, a on pretio: Čanak tvrdi da mu je lider radikala napravio sačekušu

Šešeljev telohranitelj me napao, a on pretio: Čanak tvrdi da mu je lider radikala napravio sačekušu

Telegraf 18.04.2018
Pošto sam mu biranim rečima uzvratio, napao me je njegov telohranitelj što je sprečio kolega (Muamer) Zukorlić, koji se nalazio tu prisutan, i pomogao mi da izađem iz te televizije - tvrdi Čanak. Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine (LSV)… »

Vesti dana »