Повезане вести
Монте Карло: Ђоковић елиминисао Ћорића после 10. меч лопти
Дневник 18.04.2018
МОНТЕ КАРЛО: Најбољи српски тенисер Новак Ђоковић пласирао се у осмину финала Мастерса у Монте Карлу победом над Хрватом Борном Ћорићем 7:6 (7:2), 7:5. Ђоковић је до 2:0 у међусобним мечевима са 39. тенисером света стигао после… »
Рафа "почистио" Словенца
Вести онлине 18.04.2018
Најбољи тенисер света Рафаел Надал лако се пласирао у осмину финала Мастерса у Монте Карлу. Шпанац је победио Словенца Аљеша Беденеа после два сета - 6:1, 6:3 за сат и 18 минута игре. Рафа је потврдио да је ово његов део… »
Ђоковић добио први дуел генерација
Политика 18.04.2018
Борна Ћорић савладан после два сата и 15 минута охрабрујуће игре, тек десетом меч-лоптом: 7:6(2), 7:5. – Данас са Домиником Тимом, у трећем колу турнира у Монте Карлу. Било је нервирања на претек, посебно док је протицало девет… »
Вердаско ознојио Чилића, али Марин је у трећем колу
Н1 Инфо 18.04.2018
Марин Чилић пласирао се у треће коло Мастерса у Монте Карлу након занимљивог меча у коме је победио Фернанда Вердаска. Марин Чилић је оправдао улогу фаворита и савладао Фернанда Вердаска са 6:3, 7:6, а други сет овог дуела… »
Погледајте срдачни загрљај Србина и Хрвата
Вести онлине 18.04.2018
Хрватска нада Борна Ћорић намучила је Новака Ђоковића у шеснестини финала Мастерс у Монте Карлу. Ипак, на крају старији и искуснији је стигао до победе и меча са Домиником Тимом у наредној рунди у Кнежевини. На крају меча… »
Новакових десет испита менталне снаге против Ћорића
Вечерње новости 18.04.2018
Ђоковић после 10 меч-лопти сломио отпор хтватског тенисера у 2. колу Монте Карла - 7:6, 7:5. Био је ово прави тест, срећан сам како је прошао - рекао је најбољи српски тенисер. Са Тимом у четвртак у осмини финала. ПОБЕДА после… »
Ђоковић - Надал? Дели их један меч...
Мондо 18.04.2018
Шпанац се лако пласирао у трећу рунду Мастерса у Монаку. У четвртфиналу би могао да се сретне са Новаком. Фото: Гуливер/Гетти имагес/Јулиан Финнеи Новак Ђоковић пласирао се у среду у трећу рунду Монте Карла, а неколико сати… »
Новак Ђоковић: Остао сам фокусиран у кључном моменту, срећан сам због тога
Хот спорт 18.04.2018
Српски тенисер је данас обезбедио пласман у осмину финала Мастерса у Монте Карлу. Новак Ђоковић је поразио Борну Ћорића са 2:0 у сетовима. После битне победе, Србин је медијима у Монте Карлу говорио о томе колико се заправо… »
Надал без проблема до осмине финала МК
Н1 Инфо 18.04.2018
Рафаел Надал пласирао се без много муке у треће коло Мастерса у Монте Карлу. Најбољи играч света у другом колу је одиграо свој први меч у Кнежевини и са 6:1, 6:3 савладао је Аљажа Беденеа. Надал је у првом сету све завршио уз… »
Ђоковић преко Ћорића до трећег кола Монте Карла
Глас Америке 18.04.2018
Најбољи српски тенисер Новак Ђоковић пласирао се у треће коло турнира серије Мастер 1000 у Монте Карлу, који се игра за наградни фонд од скоро 5 милиона евра. Ђоковић је до друге победе на турниру, који је освајао 2013. и 2015… »
Ђоковић задовољан: Нисам имао мотивацију, време је да одем далеко
Моззарт спорт 18.04.2018
„Задовољан сам што сам победио Ћорића“, поручио најбољи српски тенисер. Новак Ђоковић је први пут од јануара везао две победе, а на моменте је његова игра против Борне Ћорића подсећала на ону из победничких дана. Најбољи… »
Монте карло: Ћорић намучио Ђоковића, али је ипак Србин славио у два сета
Хот спорт 18.04.2018
Најбољи српски тенисер пласирао се у осмину финала Мастерса у Монте Карлу. Новак Ђоковић је са 2:0 (7:6 (2), 7:5) поразио Борну Ћорића. У наредној рунди која је на програму у четвртак, ривал Ђоковићу биће Доминик Тим. Већ током… »
Вратио се Вајда, вратио се и стари Новак: Ђоковић у трећем колу Монте Карла
Ноизз 18.04.2018
Новак Ђоковић победио је хрватског тенисера Борну Ћорића после велике борбе, резултатом 7:6(2), 7:5 у другом колу мастерса у Монте Карлу. Након тријумфа, Ноле је истакао да је задовољан како је одиграо. Иако је играо у ритму… »
Ђоковић: Срећан сам
Вести онлине 18.04.2018
Новак Ђоковић се после велике борбе и два сата и 18 минута игре пласирао у треће коло турнира у Монте Карлу. Наш тенисер је искористио тек десету меч лопту, а пласман у треће коло је могао да обезбеди и раније. - Имао сам шансу у… »
Ђоковић: Срећан сам начином на који сам остао фокусиран
Н1 Инфо 18.04.2018
Српски тенисер Новак Ђоковић био је срећан после победе против Борне Ћорића у 2. колу Мастерса у Монте Карлу. Бивши светски број један је на терену провео скоро два часа и 20 минута и изгледао је много боље него на турнирима у… »
ФОТО: Новак против Борне имао подршку бившег тренера
Вести онлине 18.04.2018
Новак Ђоковић се полако враћа на шампионски пут. Наш тенисер се пласирао у треће коло турнира у Монте Карлу пошто је савладао Борну Ћорића из Хрватске. Ђоковић је са трибина имао подршку доскорашњег тренера Радека Штепанека… »
Монте Карло: Ђоковић тешко до 3. кола, следи Тим
Радио 021 18.04.2018
Новак Ђоковић се пласирао у 3. коло Мастерса у Монте Карлу победивши данас Хрвата Борну Ћорића 7:6 (7:2), 7:5. Десет меч лопти било је потребно Ђоковићу да заврши посао у дуелу у ком је публика могла да види по нешто од "оба"… »
Коначно слути на добро
Моззарт спорт 18.04.2018
Ђоковић елиминисао Хрвата Ћорића на турниру у Монте Карлу - 2:0. Противник у осмини финала биће му Аустријанац Доминик Тим. Новак Ђоковић се пласирао у осмину финала АТП турнира у Монте Карлу након што је био бољи од Хрвата… »
Новак добио игру нерава са Борном Ћорићем!
Спортске.нет 18.04.2018
Два неизвесна сета одиграли су Новак Ђоковић и Борна Ћорић, наш тенисер освојио оба и пласирао се у осмину финала. У мечу другог кола турнира у Монте Карлу, наш најбољи тенисер Новак Ђоковић савладао је хрватског представника… »
Ђоковић се мучио и на крају после 10. меч лопте једва победио Ћорића!
Телеграф 18.04.2018
Српски тенисер у 2. колу Монте Карла игра са хрватским тенисером. Новак Ђоковић победио је у мечу 2. кола Мастерса у Монте Карлу хрватског играча Борну Ћорића са 2:0. (7:6, 6:4) Ђоковић, тренутно девети и Ћорић, 39. играч света… »
Ђоковић о вајди, степанеку и повреди: Бог зна шта ће бити с Марјаном, Радек је требао да буде на дуже стазе
Вечерње новости 17.04.2018
Могао сам и раније на операцију, али тада ми то није било саветовано. А и не волим операције, никад их нисам имао. На крају сам морао да идем на интервенцију, прича Новак Ђоковић. СВАКИ Новаков сет са нулом, добар форхенд или… »
Вести дана »
Током вечери без задржавања на наплатним станицама ауто-путева: Ево какво је стање на граничним прелазима
Курир пре 4 сатијош 1 повезана
Пијан тукао жену цепаницом у главу Ужас у Земуну: Ухапшен због насиља у породици
Блиц пре 6 сатијош 1 повезана
Зеленски објавио имена кандидата за новог шефа Кабинета, након оставке Андрија Јермака
Данас пре 8 сатијош 1 повезана
(Видео) Алкохол, психијатар и развод Влада из "Магла бенда" о тешком периоду кроз који је прошао: "Боже, мени ни лекови не могу да помогну, ја нисам добро и даље"
Чучковић: Нови савски мост биће 3 пута већи од старог, "кртице" за копање метроа стижу ускоро