Повезане вести
Нокаутиран бранилац трофеја
Политика 18.04.2018
У првој полуфиналној утакмици Купа Србије у фудбалу на Бановом брду домаћин стекао лепу залиху пред реванш у Хумској 9. маја: Чукарички – Партизан 4:2 (2:2), Петар Бојић двоструки стрелац, одбрана првака поново пала на испиту… »
Како је Урошевић шокирао Ђукића: То нисам доживео
Мондо 18.04.2018
Печат на катастрофално издање одбране Партизана био је детаљ који се догодио непосредно пред четврти гол Чукаричког... Као никад раније Мирослав Ђукић био је видно разочаран после лоше игре и пораза Партизана на Бановом брду у… »
Овакав гол се не прима ни на тренингу (ВИДЕО)
Вести онлине 18.04.2018
Партизан је поражен на Бановом брду од Чукаричког 4:2 у првом мечу полуфинала Купа Србије, а трагичар је леви бек црно-белих Слободан Урошевић. Он је несхватљиво реаговао у последњим тренуцима меча, покушао да врати лопту… »
Јасна порука лалатовића: Ако се то догоди, одох и ја!
Хот спорт 18.04.2018
Тренер Чукаричког је шокирао све новинаре изјавом на конференцији за новинаре да би могао да напусти кормило ‘брђана’. Победа над Партизаном је велика ствар за Чукарички, али су ведре теме одмах замениле оне суморне, одјеци… »
Ако Матијашевић оде, одлази и Лалатовић
Мондо 18.04.2018
Тренер Чукаричког рекао да има моралну обавез да напусти клуб, ако са места спортског директора оде и Владимир Матијашевић. Чукарички је победио Партизан у првом мечу полуфинала Купа Србије. После одличне партије, тренер "брђана"… »
Лалатовић: Морамо да будемо мирни пред реванш, можда напустим клуб
Бета 18.04.2018
Тренер Чукаричког Ненад Лалатовић рекао је да његова екипа не сме да се опусти и поред победе од два гола разлике у данашњој првој полуфиналној утакмици Купа против Партизана и најавио одлазак ако из клуба оде спортски директор… »
Није само Ђукић, навијачи Партизана од вечерас траже још "две главе"! (ТВИТОВИ)
Спортске.нет 18.04.2018
Списак "за одстрел" који су навијачи Партизана припремили после пораза од Црвене звезде и Чукаричког од вечерас броји најмање три имена. Фудбалери Партизана везали су два пораза у домаћим такмичењима и многи већ сада слуте да… »
Лалатовић: Зашто да се вређамо! Ђукић: Ово није нормално!
Хот спорт 18.04.2018
Два тренера су крај меча нормално дочекала у различитом расположењу, Ненад Лалатовић је говорио о утакмици која би требало да буде пример, а Мирослав Ђукић о катастрофалној игри свог тима. Ненад Лалатовић је истакао да је данас… »
Ђукић: "Катастрофа, катастрофа. Најгоре дефанзивно издање од кад сам ја овде"
Спортске.нет 18.04.2018
Најчешће коришћена реч тренера Партизана у разговору са новинарима после пораза од Чукаричког била је "катастрофа". Тренер Партизана Мирослав Ђукић оценио је да је вечерашњи пораз против Чукаричког у полуфиналу Купа Србије… »
Лалатовић сипао из рукава: "Ако оде Матијашевић, идем и ја!"
Спортске.нет 18.04.2018
Тренер фудбалера Чукаричког Ненад Лалатовић рекао је након тријумфа над Партизаном да ће напустити клуб уколико из њега оде Владимир Матијашевић. Ненад Лалатовић се није појавио пред новинарима након пораза од Радничког нити… »
Лалатовић: Данас је победио фудбал! Срећнији сам због суђења него зато што смо савладали Партизан
Моззарт спорт 18.04.2018
“Зашто да се свађамо? Немојте да терамо ову публику са трибина“, додаје тренер Чукаричког. Пропадање већ дуго траје и само су још ретки довољно упорни да покушавају да размрдају фудбалску Србију, отворе јој очи и укажу на све… »
Шта уради, црни Слободане!?
Спортске.нет 18.04.2018
Тренер Партизана Мирослав Ђукић и сви његови изабраници требало би да ставе прст на чело након вечерашњег пораза од Чукаричког. Фудбалери Партизана доживели су други узастопни пораз у домаћим такмичењима и велике су шансе да… »
Лалатовић: Зашто да се вређамо, кад може овако
Мондо 18.04.2018
"Срећан сам због победе, а још сам срећнији зато што је било поштено суђење", порука је тренера Чукаричког након меча против Партизана. Чукарички је победио Партизан, постигао чак четири гола за коначних 4:2 и примакао се… »
Чука на Брду "добацио" скоро до финала Купа
Н1 Инфо 18.04.2018
Фудбалери Чукаричког славили су на свом терену у првом мечу полуфинала Купа Србије против Партизана 4:2. Чукарички је у меч ушао ослабљен неиграњем Пушкарића, Стевановића и Зорића, а са друге стране Мирослав Ђукић је пред сам… »
Лалатовић отворио душу пред утакмицу: "Измасакрирали су нас, апсолутно разумем Столицу!"
Спортске.нет 18.04.2018
Неуобичајена ситуација на Бановом брду пред први меч полуфинала Купа Србије између Чукаричког и Партизана. Тренер "Брђана" Ненад Лалатовић говорио о претходном мечу у првенству. Први пут након суботње утакмице између Чукаричког… »
Лалатовићев емотивни монолог: Седе у ложи, гледам их јер знам шта раде, а они ми се смеју у лице и као - полако, смири се...
Моззарт спорт 18.04.2018
“Требало је да седнем у авион и отпутујем, не знам, за Америку“, каже тренер Чукаричког. Обично су то куртоазне изјаве. Али на Бановом брду још нису заборавили утакмицу са Радничким коју су изгубили услед скандалозног суђења… »
Лалатовић: После онога хтео сам у... Америку!
Мондо 18.04.2018
После три дана, током којих се није оглашавао, тренер "брђана" рекао је шта мисли о утакмици током које је у знак протеста сео на игралиште. Утакмица Чукаричког и Радничког из Ниша изазвала је велику пажњу и још већу љутњу… »
Вести дана »
Вучић: Са Фон дер Лајен и Коштом о евроинтеграцијама и енергетској безбедности Србије
Бета пре 30 минутајош 41 повезана
Подлегла повредама: На њу је налетео камион, возач је побегао, али је недуго касније приведен
Ало пре 2 сатајош 27 повезаних
НБС потврђује стабилност девизног тржишта упркос сезонском порасту потражње за евром
Наслови.аи пре 15 минутајош 34 повезане
Ситуација са НИС-ом и гасом: Вучић о роковима, секундарним санкцијама и диверзификацији снабдевања
Наслови.аи пре 1 сатјош 30 повезаних