Povezane vesti
Cvitan: Naručeno je moje ubojstvo, obitelj pod zaštitom
Al Jazeera 18.04.2018
Glavni državni tužilac Hrvatske na odlasku kaže da je procjena policije da mu je ugrožen život; on i porodica pod policijskom su zaštitom. Glavni državni odvjetnik Republike Hrvatske na odlasku, Dinko Cvitan, potvrdio je u srijedu u Hrvatskom… »
Državni odvjetnik Hrvatske pod policijskom zaštitom
Slobodna Evropa 18.04.2018
Glavni državni odvjetnik Hrvatske Dinko Cvitan izjavio je u Zagrebu da je pod policijskom zaštitom, jer postoje informacije da je naručeno njegovo ubistvo. "Ne volim o tome da govorim, ali procena policije je da je ugrožen moj život, da je naručeno… »
Sprema se ubistvo hrvatskog državnog tužioca? Dinko Cvitan potvrdio da je pod zaštitom policije
Kurir 18.04.2018
Glavni državni tužilac Hrvatske Dinko Cvitan izjavio je u Zagrebu da je pod policijskom zaštitom, jer postoje informacije da je naručeno njegovo ubistvo. "Ne volim o tome da govorim, ali procena policije je da je ugrožen moj život, da je naručeno… »
Vesti dana »
Najnovije upozorenje RHMZ na padavine: Sneg će zavejati ove delove Srbije! Upaljen meteo alarm, evo šta nas čeka za vikend
Kurir pre 2 satajoš 14 povezanih
Sraman potez bahatog grka! Evo zbog čega je krenuo haos posle meča Partizana i Olimpijakosa (video)
Večernje novosti pre 56 minutajoš 12 povezanih
Kijev napao Rusiju dronovima, u Rostovskoj oblasti gori skladište nafte; IAEA: Ukrajinske nuklearne elektrane smanjile proizvodnju
RTS pre 1 satjoš 9 povezanih
Gruzija odlaže kandidaturu za članstvo u EU do 2028, veliki nemiri u Tbilisiju
Radio 021 pre 1 satjoš 8 povezanih