Povezane vesti
Cvitan: Naručeno je moje ubojstvo, obitelj pod zaštitom
Al Jazeera 18.04.2018
Glavni državni tužilac Hrvatske na odlasku kaže da je procjena policije da mu je ugrožen život; on i porodica pod policijskom su zaštitom. Glavni državni odvjetnik Republike Hrvatske na odlasku, Dinko Cvitan, potvrdio je u srijedu u Hrvatskom saboru da… »
Državni odvjetnik Hrvatske pod policijskom zaštitom
Slobodna Evropa 18.04.2018
Glavni državni odvjetnik Hrvatske Dinko Cvitan izjavio je u Zagrebu da je pod policijskom zaštitom, jer postoje informacije da je naručeno njegovo ubistvo. "Ne volim o tome da govorim, ali procena policije je da je ugrožen moj život, da je naručeno moje… »
Sprema se ubistvo hrvatskog državnog tužioca? Dinko Cvitan potvrdio da je pod zaštitom policije
Kurir 18.04.2018
Glavni državni tužilac Hrvatske Dinko Cvitan izjavio je u Zagrebu da je pod policijskom zaštitom, jer postoje informacije da je naručeno njegovo ubistvo. "Ne volim o tome da govorim, ali procena policije je da je ugrožen moj život, da je naručeno moje… »
Vesti dana »

Napadnuti fotoreporteri tokom uklanjana spomenika Pavlu Đurišiću: Otimali im opremu, vređali, i pretili ubistvom
Blic pre 42 minutajoš 25 povezanih

Odluka o Popoviću: Predlaže se njegovo proterivanje sa Kosova i zabrana ulaska na dve godine
Beta pre 5 satijoš 26 povezanih

Zakazan sastanak Trampa i Putina: Bela kuća sve zvanično potvrdila, 3 stvari su misterija
Mondo pre 32 minutajoš 24 povezane

Stranka slobode i pravde traži ostavku gradonačelnika Beograda nakon iskakanja tramvaja
Serbian News Media pre 1 satjoš 22 povezane