Povezane vesti
Cvitan: Naručeno je moje ubojstvo, obitelj pod zaštitom
Al Jazeera 18.04.2018
Glavni državni tužilac Hrvatske na odlasku kaže da je procjena policije da mu je ugrožen život; on i porodica pod policijskom su zaštitom. Glavni državni odvjetnik Republike Hrvatske na odlasku, Dinko Cvitan, potvrdio je u srijedu u Hrvatskom… »
Državni odvjetnik Hrvatske pod policijskom zaštitom
Slobodna Evropa 18.04.2018
Glavni državni odvjetnik Hrvatske Dinko Cvitan izjavio je u Zagrebu da je pod policijskom zaštitom, jer postoje informacije da je naručeno njegovo ubistvo. "Ne volim o tome da govorim, ali procena policije je da je ugrožen moj život, da je naručeno… »
Sprema se ubistvo hrvatskog državnog tužioca? Dinko Cvitan potvrdio da je pod zaštitom policije
Kurir 18.04.2018
Glavni državni tužilac Hrvatske Dinko Cvitan izjavio je u Zagrebu da je pod policijskom zaštitom, jer postoje informacije da je naručeno njegovo ubistvo. "Ne volim o tome da govorim, ali procena policije je da je ugrožen moj život, da je naručeno… »
Vesti dana »
„Vapijemo Bogu da nevino stradale u padu nadstrešnice privije u naručje svoje“: Patrijarh služio božićnu liturgiju u Hramu Svetog Save
Nova pre 3 satajoš 44 povezane
Razoran zemljotres pogodio aziju: Više od 50 mrtvih i 62 povređenih, vatrogasci tragaju za telima pod ruševinama (video)
Blic pre 8 minutajoš 41 povezana