Povezane vesti
Zaev ubeđen da će Makedonija u junu dobiti datum za pregovore s EU
Slobodna Evropa 18.04.2018
Makedonski premijer Zoran Zaev izjavio je u sredu da je ubeđen da će Makedonija u junu dobiti datum za početak pregovora s Evropskom unijom. "Ubeđen sam da ćemo dobiti datum za pregovore, jer ovo što je do sada postignuto sa Grčkom to garantuje. Bićemo… »
Zaev: U junu očekujem datum za početak pregovora s EU
N1 Info 18.04.2018
Makedonski premijer Zoran Zaev izjavio je danas da je ubeđen da će Makedonija u junu dobiti datum za početak pregovora s Evropskom unijom. "Ubeđen sam da ćemo dobiti datum za pregovore, jer ovo što je do sada postignuto sa Grčkom to garantuje. Bićemo svi… »
Zaev ubeđen da će Makedonija u junu dobiti datum za pregovore s EU
Novi magazin 18.04.2018
Makedonski premijer Zoran Zaev izjavio je danas da je ubeđen da će Makedonija u junu dobiti datum za početak pregovora s Evropskom unijom. "Ubeđen sam da ćemo dobiti datum za pregovore, jer ovo što je do sada postignuto sa Grčkom to garantuje. Bićemo svi… »
Vesti dana »

Delegacija Srpske liste sa Sorensenom: Hitno sprovođenje Briselskog sporazuma, ZSO prioritet
Danas pre 4 satijoš 2 povezane

(Mape) počinje sutra! Spremite se za dane ekstremnih vrućina, jer će potrajati! Pred nama je najduži tropski talas u Srbiji ovog leta
Blic pre 7 satijoš 3 povezane

"Moje dete mi je uzeo" Aleksandra u suzama otkrila teror bivšeg muža, tuga zbog ćerke razara!
Alo pre 4 satijoš 4 povezane

Pet ranjenih u oružanom napadu u američkoj vojnoj bazi u Džordžiji, napadač je vojni narednik
Danas pre 5 satijoš 1 povezana