Повезане вести
Две утакмице у Суперлиги гледало 350 људи
Моззарт спорт 19.04.2018
Лагане победе Динамика и ФМП-а. Убедљиве и прилично лагане победе Динамика и ФМП Железника у првим мечевима Суперлиге, али поражавајући број љубитеља кошарке у мечевима највишег ранга такмичења. Према подацима са званичног… »
Убедљиве победе ФМП-а и Динамика на старту Супер лиге
Спортски журнал 19.04.2018
ФМП је у Железнику тријумфовао резултатом 101:74, најзаслужнији за победу био је Немања Ненадић са 22 поена, Динамик је на Дорћолу надиграо Вршац резултатом 94:74. Кошаркаши ФМП-а и Динамика победама су почели такмичење у Супер… »
Стевановић индекс 41, славље "Пантера" и Динамика
Спортске.нет 19.04.2018
"Пантери" и Динамик у јаком ритму на старту Супер лиге. Победе домаћих екипа у оквиру Групе Б Супер лиге, славили су Динамик и ФМП Железник. Динамик је савладао Вршац, противника из АБА 2 лиге, било је на крају +20, 94:74. Екипа… »
ЕЛ - Калатес добио подстрек пред други меч са Реалом
Спортске.нет 19.04.2018
Плејмејкер Панатинаикоса Ник Калатес именован је за најкориснијег играча првих мечева четвртфиналне серије плеј-офа Евролиге. Кошаркаши Панатинаикоса одржали су предавање Реал Мадриду на старту четвртфиналне серије, а Ник… »
Мени не треба нико, ја узмем лопту и сам решавам: Краљ Џејмс 20 за четвртину, 46 укупно! Шут 70 %! (видео)
Моззарт спорт 19.04.2018
Кливленд изједначиио, брејк Јуте, Бјелица спаковао 16 поена Хјустону. Некад делује да је љут. Некад, да нема с ким да игра. Некад оставља утисак и да нема потребе да било ко други осим њега излази на паркет. Све може сам. Кад… »
НБА плеј-оф: Хјустон сигуран, Бјелица сјајан, Кливленд и Јута изједначили (видео)
Хот спорт 19.04.2018
Три меча плеј-офа најјаче лиге света одиграна су у ноћи између среде и четвртка, два на ‘западу’ и један на ‘истоку’. Тамо где је стао у лигашком делу првенства, Хјустон је наставио у плеј-офу. ‘Ракете’ су славиле против Минесоте… »
НБА: Бјелица одличан, Хјустон води 2:0 против Минесоте
Дневник 19.04.2018
ХЈУСТОН: Кошаркаши Хјустона савладали су Минесоту Немање Бјелице 102:82 и стигли до 2:0 у четвртфиналној серији плеј-офа Западне конференције НБА лиге. Рокитси су одбранили предност домаћег терена и максималан учинак носе у… »
Хјустон повео са 2:0 против Минесоте, 18 поена Бјелице
Нови магазин 19.04.2018
Кошаркаши Хјустона повели су са 2:0 против Минесоте у првом колу плеј-офа Западне конференције у НБА лиги, пошто су ноћас победили са 102:82. Крис Пол предводио је Хјустон са 27 поена и осам асистенција, као и резервиста Џералд… »
Леброн Џејмс бројао до 46! (видео)
Мондо 19.04.2018
"Краљ" је љут! Фото: Гуливер/Гетти имагес/Грегори Схамус Брејк Индијане у првој утакмици плеј-оф серије против Кливленда разљутио је Леброна Џејмса. У другом мечу, "Краљ" је убацио гостима 46 поена, уз 12 скокова и пет… »
Леброн натоварио Кливленд на леђа, Бјелица добар, "Вукови" не гризу! Уместо "грмљавине", џез!
Спортске.нет 19.04.2018
Вече обележио "Краљ", питање је може ли све сам. Хјустон лако против Минесоте, Бјелица добар, Харден ужасан. Брејк у Оклахоми... Леброн Џејмс није имао пуно избора. За разлику од прве утакмице од почетка је преузео ствари у… »
Бјелица гризао, али остали "вукови" тупих зуба
Мондо 19.04.2018
Још један пораз Минесоте у плеј-офу. Кливленд и Јута изједначили. Фото: Гуливер/Гетти имагес/Аббие Парр Сјајно је Немања Бјелица искористио 19 минута на паркету у другој утакмици плеј-офа НБА лиге, али није могао сам против… »
Хјустон на ракетни погон, Бјелица 16+8+2
Н1 Инфо 19.04.2018
Кошаркаши Хјустон Рокитса дошли су и до друге победе у плеј-оф серији западне конференције против Минесоте, коју су у Тојота Центру савладали 102:82 и тако повели 2:0. После првих 12 минута деловало је да гости овог пута могу… »
Двоструки брејк Пеликана
Данас 18.04.2018
Бостон, Торонто и Њу Орлеанс повели по 2-0 у првој рунди плеј-офа НБА лиге Њу Орлеанс Пеликанс за сада су најпријатније изненађење овогодишњег НБА плеј-офа јер су и у другој утакмици у гостима савладали Портланд (111:102) и… »
Вести дана »
Министар енергетике: Изградња гасног интерконектора са Северном Македонијом до краја 2027. године
Вести онлине пре 2 сатајош 34 повезане
Пулмолошкиња упозорава: Свака десета смрт новорођенчади узрокована је аерозагађењем
Н1 Инфо пре 5 сатијош 1 повезана
Десетине хиљада на протестима широм Италије током генералног штрајка
Бета пре 5 сатијош 14 повезаних
Цене горива у Србији остају непромењене до 19. децембра уз пад цена нафте на глобалном тржишту
Наслови.аи пре 27 минутајош 25 повезаних