Повезане вести

"Чуметов брат ми отима хотел": Ко је власник хотела "Престиж" који је данас хтео да скочи са крова

"Чуметов брат ми отима хотел": Ко је власник хотела "Престиж" који је данас хтео да скочи са крова

Блиц 19.04.2018
Власник хотела "Престиж", Бојан Радовановић, који је данас пре подне претио самоубиством скоком са крова, тврди да се на такав очајнички потез одлучио због нерашчшћеног дуга од 300.000 евра. Он је објаснио да је поменути новац… »
Мушкарац претио да ће скочити с крова хотела у Београду

Мушкарац претио да ће скочити с крова хотела у Београду

РТС 19.04.2018
Како РТС незванично сазнаје, мушкарац који је претио да ће скочити с крова хотела "Престиж" у Београду одустао је од те намере. Према првим информацијама, реч је о власнику хотела који има финансијских проблема. Претходно су… »
Завршена драма у хотелу Престиж, мушкарац сишао са крова

Завршена драма у хотелу Престиж, мушкарац сишао са крова

РТВ 19.04.2018
БЕОГРАД - Власник хотела Престиж, који је претио самоубиством, сишао је са крова и тако је окончана вишесатна драма испред тог хотела. Полиција, ватрогасци и хитна помоћ су отишли са лица места. Како јавља репортер Тањуга са… »
(Курир ТВ) сишао с крова па дао изјаву: Боље да остане мојој породици, него да ми отму! Власник хотела објаснио зашто је хтео…

(Курир ТВ) сишао с крова па дао изјаву: Боље да остане мојој породици, него да ми отму! Власник хотела објаснио зашто је хтео…

Курир 19.04.2018
БЕОГРАД - Боље да скочим... Боље да остане мојој породици него да ми отму, рекао је Бојан Радовановић (49), власник "Престижа" у Булевару војводе Мишића, који је јутрос претио да ће скочити с крова свог хотела. Јутрошња… »
Драма у Београду: Претио да ће скочити с крова, сишао после неколико сати

Драма у Београду: Претио да ће скочити с крова, сишао после неколико сати

Вести онлине 19.04.2018
Власник хотела "Престиж" Бојан Радовановић претио је да ће извршити самоубиство скоком са крова тог објекта. Он је после неколико сати сишао са крова, а за Прву телевизију је рекао да је то учинио пошто су извршитељи, који је… »

Вести дана »