Povezane vesti
Drži ove žene za paravan, i jednu i drugu! Zorica otkrila šta zna o Slobi, pa spomenula Kiju i Lunu! (VIDEO)
Telegraf 19.04.2018
- Meni je Matora isto lično rekla da su se ona i Luna ljubile na tom čuvenom splavu po celu noć - rekla je Zorica. Zorica Marković je danas prvu jutarnju kafu pila sa Miljanom Kulić i Gocom Džehverović i sa njima je ćaskala o Luni Đogani i Slobi… »
Ne daj bože da imam takvu ćerku, a ti, Slobodane, jesi biseksualac! Brutalna svađa Lune, Slobe i Zorice (VIDEO)
Telegraf 19.04.2018
- Da, je*ala sam se sa svojim dečkom! Je l' vas to nešto ugrožava što sam se ja je*ala?! - pitala je Luna. Zorica Marković je ponovo iskreno i bez dlake na jeziku priznala da ne podržava način prevare koju su Kiji Kockar priredili Luna Đogani i Sloba… »
Miki priznao Banetu da je imao seks sa Nadeždom, on promenio sve boje, pa se žestoko posvađao sa pevačicom! (VIDEO)
Telegraf 19.04.2018
- Ja samo guram da vidim dokle si mi prijatelj i ti i Miki! Da me gledate u oči, da sedite sa mnom, a da me lažete... - rekao je Bane. Bane Čolak je tokom večeri saznao da je između Nadežde Biljić i Mikija Đuričića pao seks, ni od koga drugo nego od… »
Vesti dana »

Ministar Nenad Vujić: Napad na tužilaštvo u Valjevu će biti najoštrije kažnjen
Danas pre 4 satijoš 1 povezana

"Uhapšeno 18 ljudi i hapšenja se nastavljaju": Dačić posle protesta: "Žandarm povređen u Valjevu"
Blic pre 3 satajoš 3 povezane

Hapšenja na Novom Beogradu: Policija privodi demonstrante posle protesta (foto,video)
Blic pre 4 satijoš 1 povezana

Lete kamenice! Haos u Valjevu: Demolirane i prostorije Skupštine grada i tužilaštva (video)
Blic pre 6 satijoš 1 povezana

Vlada Kanade primorala sindikat stjuardesa i kompanije Er Kanada na arbitražu
Danas pre 8 satijoš 1 povezana