Povezane vesti

Drži ove žene za paravan, i jednu i drugu! Zorica otkrila šta zna o Slobi, pa spomenula Kiju i Lunu! (VIDEO)

Drži ove žene za paravan, i jednu i drugu! Zorica otkrila šta zna o Slobi, pa spomenula Kiju i Lunu! (VIDEO)

Telegraf 19.04.2018
- Meni je Matora isto lično rekla da su se ona i Luna ljubile na tom čuvenom splavu po celu noć - rekla je Zorica. Zorica Marković je danas prvu jutarnju kafu pila sa Miljanom Kulić i Gocom Džehverović i sa njima je ćaskala o Luni Đogani i Slobi… »
Ne daj bože da imam takvu ćerku, a ti, Slobodane, jesi biseksualac! Brutalna svađa Lune, Slobe i Zorice (VIDEO)

Ne daj bože da imam takvu ćerku, a ti, Slobodane, jesi biseksualac! Brutalna svađa Lune, Slobe i Zorice (VIDEO)

Telegraf 19.04.2018
- Da, je*ala sam se sa svojim dečkom! Je l' vas to nešto ugrožava što sam se ja je*ala?! - pitala je Luna. Zorica Marković je ponovo iskreno i bez dlake na jeziku priznala da ne podržava način prevare koju su Kiji Kockar priredili Luna Đogani i Sloba… »
Miki priznao Banetu da je imao seks sa Nadeždom, on promenio sve boje, pa se žestoko posvađao sa pevačicom! (VIDEO)

Miki priznao Banetu da je imao seks sa Nadeždom, on promenio sve boje, pa se žestoko posvađao sa pevačicom! (VIDEO)

Telegraf 19.04.2018
- Ja samo guram da vidim dokle si mi prijatelj i ti i Miki! Da me gledate u oči, da sedite sa mnom, a da me lažete... - rekao je Bane. Bane Čolak je tokom večeri saznao da je između Nadežde Biljić i Mikija Đuričića pao seks, ni od koga drugo nego od… »

Vesti dana »