Povezane vesti
(Kurir TV) Ceca slala poljupce novinarima, a Jelena u crvenom: Karleuša i Ražnatovićeva danas oči u oči u sudnici!
Kurir 19.04.2018
Jelena Karleuša i Svetlana Ceca Ražnatović sastale su se danas na ročištu, koje je juče odloženo zbog smrti sudije. 1 / 7 Foto: Marina Lopičić Reč je o tužbi koju je Jelena Karleuša podnela protiv Ražnatovićeve. 1 / 8 Foto: Marina Lopičić Pred ulazak u… »
Rat Cece i Karleuše: Nema pomirenja!
Mondo 19.04.2018
Pevačice se sastale na medijaciji u Prvom opštinskom sudu. Ceca: "Neću da je gledam u oči". JK: "Nije smela da me napadne ovog puta, povela sam advokate". Jelena Karleuša i Svetlana Ceca Ražnatović konačno su se sastale u Prvom opštinskom sudu u Beogradu… »
Vesti dana »

Vučić predstavio nove mere: Snizićemo cene i kamatne stope, cilj je bolji standard građana
Zoom UE pre 1 satjoš 29 povezanih

NBS naložila bankama da do 15. septembra pripreme ponude povoljnijih kredita
Jugmedia pre 10 minutajoš 21 povezana

Rasprava Medvedeva sa sudijom i fotograf koji prekida meč - Bonzi eliminisao Rusa sa Ju-Es opena
RTS pre 1 satjoš 37 povezanih

"Nemojte me ništa pitati, ja..." Oglasila se Olja Bajrami pošto je Ana optužila Raleta za brutalno nasilje! Nikolićeva je uvukla u skandal, ovako joj odgovorila
Kurir pre 45 minutajoš 20 povezanih

Vremenska prognoza za ponedeljak, 25. avgust 2025: Pretežno sunčano i umereno toplo
Beta pre 2 satajoš 19 povezanih