Povezane vesti
Čanak i Jerkov: Kontramiting DS i LSV u Hrtkovcima 6. maja
N1 Info 19.04.2018
Liga socijaldemokrata Vojvodine i Demokratska stranka organizovaće 6. maja u Hrtkovcima kontramiting, ukoliko MUP ne zabrani okupljanje radikala u tom mestu istog dana, najavili su Nenad Čanak i Aleksandra Jerkov u emisiji 360 stepeni na N1. Gosti su u… »
Župnik iz Hrtkovaca: Šešelj da peca, ne da uznemirava ljude
N1 Info 19.04.2018
Župnik Ivica Živković iz Hrkovaca, nakon najave da će radikali u tom mestu organizovati miting, kaže da je Vojislavu Šešelju bolje da ne dolazi jer bi to bilo "otvaranje starih rana". Izvor: N1 "Ljudi će se uznemiriti. I sam kad sam čuo, vraća me odmah u… »
Župnik iz Hrtkovaca: Šešelj bolje da peca, nego što uznemirava ljude
Kurir 19.04.2018
Župnik Ivica Živković iz Hrtkovaca, nakon najave da će radikali u tom mestu organizovati miting, izjavio je da je Vojislavu Šešelju bolje da ne dolazi jer bi to bilo "otvaranje starih rana" i da bi "bilo bolje da peca ribu i a ne da uznemirava ljude"… »
Radikali ne odustaju: Prijavili MUP-u skup u Hrtkovcima 6. maja
Blic 19.04.2018
Predsednik Okružnog odbora Srpske radikalne stranke prijavio je policijskoj stanici u Rumi održavanje javnog skupa 6. maja 2018. godine, na platou ispred zgrade Doma kulture u Hrtkovcima, saznaje Blic. Skup je zakazan u istom mestu, gde je Vojislav… »
Vesti dana »
Tramp: Evropljani su slabi, Rusija ima snažnu poziciju u ratu protiv Ukrajine
Beta pre 34 minutajoš 30 povezanih
Vučić o sudbini NIS-a: Moguće tri opcije za rešenje sankcija, krajnji rok 15. januar
Serbian News Media pre 54 minutajoš 25 povezanih
Početak primene Zakona "Svoj na svome" sa preko 45.000 prijava za upis prava svojine u Srbiji
Naslovi.ai pre 1 satjoš 46 povezanih
Pokrenuta Nacionalna platforma za praćenje cena u trgovinskim lancima u Srbiji
Naslovi.ai pre 2 satajoš 29 povezanih