Povezane vesti
Kaja dala podršku Nataši, pa priznala da je i ona bila žrtva nasilja: Borila sam se kao lavica, takvim muškarcima želim sve…
Kurir 19.04.2018
Katarina Ostojić Kaja otkrila je da je svojevremeno i sama bila žrtva nasilnog emotivnog parnera. Pevačica se prisetila neprijatnih trenutaka iz prošlosti, pa je ispričala kakva je bila njena reakcija. "Ja sam se borila kao lavica. Ne bih o tome, to je… »
Priznala: Još jedna srpska pevačica bila je žrtva nasilnog partnera, ali se borila kao lavica (video)
Blic 19.04.2018
Katarina Ostojić Kaja pred našom kamerom otkrila je da je svojevremeno i sama bila žrtva nasilnog emotivnog parnera. Šta je rekla i kako se odbranila, pogledajte u današnjoj "Sceni". Takođe, Kaja je pružila podršku koleginici Nataši Bekvalac, a šta je… »
Vesti dana »

RHMZ izdao hitna upozorenja za intenzivne pljuskove, grad i olujni vetar širom Srbije, uključujući Beograd
Naslovi.ai pre 13 minutajoš 59 povezanih

Oblik Sevil novi svetski šampion na 100 metara: Jamajka prvi put ima vladara od Juseina Bolta
Mondo pre 53 minutajoš 34 povezane

Mup: o skupovima protiv blokada: "u 125 mesta okupilo se 144.000 ljudi, najviše na Voždovcu"
Blic pre 18 minutajoš 8 povezanih

Bolan šamar za Srbiju i težak poraz od autsajdera – debakl „orlova“ na početku Svetskog prvenstva
Nova pre 2 satajoš 31 povezana