Povezane vesti
Kaja dala podršku Nataši, pa priznala da je i ona bila žrtva nasilja: Borila sam se kao lavica, takvim muškarcima želim sve…
Kurir 19.04.2018
Katarina Ostojić Kaja otkrila je da je svojevremeno i sama bila žrtva nasilnog emotivnog parnera. Pevačica se prisetila neprijatnih trenutaka iz prošlosti, pa je ispričala kakva je bila njena reakcija. "Ja sam se borila kao lavica. Ne bih o tome, to je… »
Priznala: Još jedna srpska pevačica bila je žrtva nasilnog partnera, ali se borila kao lavica (video)
Blic 19.04.2018
Katarina Ostojić Kaja pred našom kamerom otkrila je da je svojevremeno i sama bila žrtva nasilnog emotivnog parnera. Šta je rekla i kako se odbranila, pogledajte u današnjoj "Sceni". Takođe, Kaja je pružila podršku koleginici Nataši Bekvalac, a šta je… »
Vesti dana »
Novi Trampov rok za otvaranje Ormuskog moreuza, ubijen još jedan visoki iranski oficir
Danas pre 12 minutajoš 26 povezanih
Rat stiže u Ameriku?! Tačno ovog dana će sve eksplodirati: Iran sprema nezapamćenu osvetu, ističe Trampov ultimatum, broje se mrtvi na Bliskom istoku (foto, video)
Blic pre 36 minutajoš 30 povezanih
(Foto) Dan kada je Hitler sručio sav svoj gnev na usnuli Beograd i neverovatna priča o hrabrom srpskom pilotu koji se suprotstavio nacističkim bombarderima
Blic pre 1 satjoš 19 povezanih
Nervoza i trema pred veliki povratak! Stef Kari zaigrao posle 27 utakmica
Kurir pre 26 minutajoš 21 povezana