Povezane vesti
Krivična prijava protiv maloletnika zbog izazivanja panike
Moj Novi Sad 19.04.2018
Novosadska policija podneće krivičnu prijavu protiv petnaestogodišnjaka zbog izazivanja panike i nereda. Kako saopštavaju u policiji sumnja se da je juče anonimnim telefonskim pozivom maloletnik dojavio da je postavljena bomba u holu Železničke stanice… »
Maloletnik lažno prijavio bombu na Železničkoj stanici
NoviSad.com 19.04.2018
Novi Sad - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu podneće krivičnu prijavu protiv petnaestogodišnjaka, osumnjičenog za krivično delo izazivanje panike i nereda. Sumnja se da je juče, anonimnim telefonskim pozivom, dojavio da je… »
Petnaestogodišnjak izazivao paniku i nered
RTV 19.04.2018
NOVI SAD - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu podneće krivičnu prijavu protiv petnaestogodišnjaka, osumnjičenog za krivično delo izazivanje panike i nereda. Sumnja se da je, juče, anonimnim telefonskim pozivom dojavio da je… »
Vesti dana »
Đoković nakon predaje Musetija na 0:2 u setovima: "Osećao sam da mogu da preokrenem, imao sam veru"
Telegraf pre 25 minutajoš 31 povezana
Lukoil postigao dogovor sa američkim Karlajlom o prodaji inostrane imovine
NIN pre 15 minutajoš 20 povezanih
Udruženja transportera Balkana nastavila blokadu graničnih prelaza, danas očekuju rešenje EU
NIN pre 55 minutajoš 16 povezanih
Vlada usvojila izmene i dopunu Uredbe o podsticajima u poljoprivredi, uskoro Kalendar javnih poziva
I Love Zrenjanin pre 30 minutajoš 14 povezanih
Putnici u problemu! EES ulazi u pun režim rada Evo gde ćete moći da putujete bez čekanja na granicama
Dnevnik pre 1 satjoš 16 povezanih