Povezane vesti
Miki priznao Banetu da je imao seks sa Nadeždom, on promenio sve boje, pa se žestoko posvađao sa pevačicom! (VIDEO)
Press 19.04.2018
- Ja samo guram da vidim dokle si mi prijatelj i ti i Miki! Da me gledate u oči, da sedite sa mnom, a da me lažete... - rekao je Bane. Bane Čolak je tokom večeri saznao da je između Nadežde Biljić i Mikija Đuričića pao seks, ni od koga drugo nego od… »
Ti si DROLJETINA! Bane saznao za SEKS Mikija i Nadežde, izgovorio joj SVAŠTA! (VIDEO)
Svet & Skandal 19.04.2018
Bane Čolak je tokom večeri saznao da je između Nadežde Biljić i Mikija Đuričića pao seks, ni od koga drugog nego od Đuričića, svog dobrog rijaliti prijatelja. Iako je u prvi mah ovu informaciju dobro podneo, nakon nekoliko trenutaka kada je razgovarao sa… »
Vesti dana »

Ruska navođena vazdušna bomba preletela 130 kilometara – šta je pogodila; napad na naftna i gasna postrojenja u Rusiji
RTS pre 11 minutajoš 21 povezana

'Bez kraljeva': Milioni ljudi na protestima protiv Trampa širom SAD
BBC News pre 46 minutajoš 19 povezanih

Srbija prolazi kroz 4 godišnja doba Prognoze najavljuju sneg do kraja meseca; Rhmz izdao upozorenje
Alo pre 1 satjoš 19 povezanih

Direktor Opšte bolnice u Sremskoj Mitrovici: Stanje povređenih stabilno, sedmoro na intenzivnoj
NIN pre 51 minutajoš 32 povezane