Povezane vesti
Šta pohvala Svetske banke znači srpskoj privredi
RTS 20.04.2018
Nakon nedavnog izveštaja Svetske banke za 2018, povoljne ocene za Srbiju stižu i sa prolećnog zasedanja te institucije i iz Međunarodnog monetarnog fonda. Ministar finansija Dušan Vujović sastao se u Vašingtonu sa Sirilom Milerom, potpredsednikom Svetske… »
Sporazum Srbije i Svetske banke o donacijama
Nova ekonomija 20.04.2018
Potpredsednik Svetske banke za Evropu i centralnu Aziju Siril Miler i ministar finansija Srbije Dušan Vujović potpisali su ugovor o donaciji i dva sporazuma o savetodavnim uslugama uz naknadu (Reimbursable Advisory Services, RAS), saopšteno je iz Svetske… »
Sporazum Srbije i Svetske banke o donacijama
N1 Info 20.04.2018
Potpredsednik Svetske banke za Evropu i centralnu Aziju Siril Miler i ministar finansija Srbije Dušan Vujović potpisali su ugovor o donaciji i dva sporazuma o savetodavnim uslugama uz naknadu (Reimbursable Advisory Services, RAS), saopšteno je iz Svetske… »
Vujović: Srbija će istrajati u reformama
Danas 20.04.2018
Na sastanku ministra finansija Srbije Dušana Vujovića sa potpredsednikom Svetske banke za Evropu i Centralnu Aziju Sirilom Milerom u Vašingtonu, pohvaljen je uspeh u sprovođenju i završetku trogodišnjeg stendbaj aranžmana iz predostrožnosti koji je Vlada… »
Vesti dana »
Tramp posle pucnjave: Mislio sam da je nekom ispao poslužavnik, napadač morao mnogo toga da prođe da bi došao do mene
N1 Info pre 23 minutajoš 85 povezanih
(VIDEO) Jokić isključen, pretrčao pola terena da se obračuna sa protivnikom – Denver pred eliminacijom
Danas pre 3 minutajoš 59 povezanih
Noć kada je atom izmakao kontroli! Kobna greška, sovjetska laž i žrtva likvidatora koja je spasila Evropu: Hronologija pakla u Černobilju
Blic pre 47 minutajoš 9 povezanih
BLISKOISTOČNI SUKOB: IDF dobio naredbu za napad na Hezbolah; Tramp: Pucnjava me neće odvratiti od rata sa Iranom
RTV pre 43 minutajoš 11 povezanih