Povezane vesti

Miki upao u wc minut posle seksa Lune i Slobe, pitao Đoganijevu da li je "završila", a o njenom odgovoru svi bruje! (VIDEO)

Miki upao u wc minut posle seksa Lune i Slobe, pitao Đoganijevu da li je "završila", a o njenom odgovoru svi bruje! (VIDEO)

Telegraf 20.04.2018
Sloba i Luna su pokrili kabinu jorganom i peškirom, kako bi se sakrili od kamera, ali Đuričiću ništa nije moglo da promakne. Nakon akcije koju su Luna Đogani i Sloba Radanović imali ispod tuša, u kupatilo je upao Miki Đuričić. Mikiju je odmah… »
Dobra je ona devojka: Nadeždin brat otkrio koliko će para ona zaraditi posle seksa sa Mikijem!

Dobra je ona devojka: Nadeždin brat otkrio koliko će para ona zaraditi posle seksa sa Mikijem!

Telegraf 20.04.2018
Nadeždin brat Voja je ubeđen da je ona u rijaliti ušla da bi zaradila mnogo para. Posle akcije sa Mikijem, članovima Nadeždine porodice nije bilo lako, a njen brat Voja kaže da će podržati svoju sestru ako nastavi vezu sa Đuričićem. Šta se… »
Šta se tripuješ, ne znam zašto si se ovoliko iznervirao: Miki posle trećeg seksa sa Nadeždom održao predavanje Banetu…

Šta se tripuješ, ne znam zašto si se ovoliko iznervirao: Miki posle trećeg seksa sa Nadeždom održao predavanje Banetu…

Telegraf 20.04.2018
Čolak nije znao kako da reaguje dok je slušao Mikijeve prozivke. Koliko je Banetu krivo jer je Nadežda imala seks sa Mikijem, i to tri puta, bilo je jasno dok su njih dvojica danas razgovarali. Ovo se Mikiju toliko dopada: Nadežda se zanela dok je… »
Đilkošu seljački, zveknuću te kad se ne budeš nadao! Svađa između Zorice i Žutog se ne stišava, obezbeđenje sve vreme…

Đilkošu seljački, zveknuću te kad se ne budeš nadao! Svađa između Zorice i Žutog se ne stišava, obezbeđenje sve vreme…

Telegraf 20.04.2018
- Kad se najmanje budeš nadao zveknuću te, meni nije problem da izađem napolje! - urlala je Zorica. Nakon žestoke svađe između Zorice Marković i Radosava Stefanovića Žutog koja se dogodila prošle noći zbog toga što je Žuti podigao Zoričin… »
Ovo se Mikiju toliko dopada: Nadežda se zanela dok je đuskala, pa zaboravila na kamere i pokazala gole grudi! (VIDEO)

Ovo se Mikiju toliko dopada: Nadežda se zanela dok je đuskala, pa zaboravila na kamere i pokazala gole grudi! (VIDEO)

Telegraf 20.04.2018
Nadežda je u poslenje vreme u centru pažnje zbog svog slobodnog ponašanja, a na kamere se toliko navikla da se više ne krije ni kad se presvlači. Nadežda Biljić je nakon nekoliko akcija sa Mikijem Đuričićem (poslednja u nizu desila se prethodne… »
Haos u pola noći! Žuti probudio Zoricu, ona ga brutalno izvređala, gađala ga papučama, obezbeđenje sprečilo tuču…

Haos u pola noći! Žuti probudio Zoricu, ona ga brutalno izvređala, gađala ga papučama, obezbeđenje sprečilo tuču…

Telegraf 20.04.2018
- Šta mi dižeš krevet dok ja spavam, treba srce da me preseče! Kome ti više prodaješ fore i praviš se da si dobar! - urlala je Zorica. Zorica Marković prošle noći je napravila opšti haos kada ju je Radosav Stefanović Žuti probudio, zato što… »
Luna i Sloba imali akciju pod tušem, Miki upao i prekinuo ih! (video)

Luna i Sloba imali akciju pod tušem, Miki upao i prekinuo ih! (video)

Telegraf 20.04.2018
- Opa, bio zastoj, je*ali ste se dok ste se tuširali - rekao je Miki Slobi i Luni. Luna i Sloba ponovo su imali seks, a ovog puta popularni par iz "Zadruge" vodio je ljubav ispod tuša. Kako se ništa ne bi videlo, Sloba i Luna su prekrili tuš kabinu sa… »
Dok su svi igrali žmurke Miki i Nadežda imali nikad žešću akciju, uzdasi odjekivali Zadrugom, u jednom trenutku se sve…

Dok su svi igrali žmurke Miki i Nadežda imali nikad žešću akciju, uzdasi odjekivali Zadrugom, u jednom trenutku se sve…

Telegraf 20.04.2018
Miki i Nadežda su ponovo otišli na staro mesto koje nije pokriveno kamerama. Miki Đuričić i Nadežda Biljić su prošle noći ponovo imali vrelu akciju u delu dvorišta koji, kako su oni procenili, nije pokriven kamerama. Njih dvoje iskoristili su… »

Vesti dana »