Povezane vesti

Brnabić: Spremni smo da nastavimo dijalog sa Hrvatskom

Brnabić: Spremni smo da nastavimo dijalog sa Hrvatskom

Politika 20.04.2018
Premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je da situacija u vezi „slučaja Šešelj „ iz dana u dan postaje sve bizarnija i da ona ne zna šta Srbija više može da uradi s tim u vezi, te poručila da je Srbija spremna da nastavi dijalog sa Hrvatskom… »
Incident sa zastavom izazov za odnose Srbije i Hrvatske

Incident sa zastavom izazov za odnose Srbije i Hrvatske

RTS 20.04.2018
Dva dana posle navodnog incidenta zbog kojeg su hrvatski parlamentarci prekinuli posetu Beogradu, premijerka Brnabić poručuje da je Srbija spremna da nastavi dijalog s Hrvatskom. Na ponovo narušene odnose uticala je i najava mitinga radikala u… »
Brnabić: Osuđujemo Šešelja, ali ne znam šta još možemo

Brnabić: Osuđujemo Šešelja, ali ne znam šta još možemo

Danas 20.04.2018
Premijerka Ana Brnabić, odgovarajući na pitanje N1, rekla je da nema dodatan komentar na zahtev hrvatskih vlasti da se Srbija odredi prema Šešelju i čitavu situaciju je nazvala „sve bizarnijom“. Premijer Hrvatske Andrej Plenković rekao je da… »
Gojković: Ne mogu da kaznim Šešelja

Gojković: Ne mogu da kaznim Šešelja

Danas 20.04.2018
Ja ne mogu da kaznim Vojislava Šešelja za nešto što je radio ispred parlamenta, niti imamo neki dokaz za to, izjavila je danas predsednica Skupštine Srbije Masja Gojković za TV Pink i naglasila da joj je žao što je došlo do prekida razgovora sa… »
Premijerka Brnabić iskrena: Nemam predstavu šta više da uradimo, situacija sa Hrvatskom sve bizarnija

Premijerka Brnabić iskrena: Nemam predstavu šta više da uradimo, situacija sa Hrvatskom sve bizarnija

Kurir 20.04.2018
Nada se da će delegacija Hrvatske doći u novu posetu: Ja im stojim na raspolaganju za sastanak, da nastavimo tamo gde smo stali. BEOGRAD - Premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da situacija sa Hrvatskom posle incidenta kada je predsednik… »
Gojković: Nema načina za kažnjavanje Šešelja

Gojković: Nema načina za kažnjavanje Šešelja

Politika 20.04.2018
Predsednica parlamenta Maja Gojković izjavila je da nema načina da kazni poslanika radikala Vojislava Šešelja za nešto što je radio ispred parlamenta niti, kako je rekla, ima neki dokaz za to. Istakla je da treba osuditi svako nasilje, i fizičko i… »

Vesti dana »