Povezane vesti
Evro i dolar se drže, franak značajno posustao
Radio 021 20.04.2018
Evro je na kratko "koketirao" na nivou od 1,24 dolara, ali je rast prinosa na dugoročne američke obveznice pružio podršku dolaru. Time je potisnuo jedinstvenu valutu nazad na prethodni cenovni raspon trgovanja. Imajući u vidu visinu rasta prinosa na… »
Franak na niskim granama, kao pre kobne odluke
Kamatica 20.04.2018
Evro je na kratko "koketirao" na nivou od 1,24 dolara, ali je rast prinosa na dugoročne američke obveznice pružio podršku dolaru. Time je potisnuo jedinstvenu valutu nazad na prethodni cenovni raspon trgovanja. Imajući u vidu visinu rasta prinosa na… »
Vesti dana »
POBEDNICA ELITE 9 JE STANIJA DOBROJEVIĆ! Osvojila glavnu nagradu od 100.000 EVRA! Aneli Ahmić zauzela 2. mesto i odnela 50.000€: „Ja sam moralni pobednik!“
Svet & Skandal pre 1 satjoš 19 povezanih
"Ovo mi je najveća životna pobeda" Prvi intervju Stanije Dobrojević nakon trijumfa u Eliti 9: Progovorila o incidentu s Urošem, Asminovim roditeljima i novcu od nagrade (video)
Blic pre 36 minutajoš 15 povezanih
Danas oblačno i nestabilno vreme, mestimično sa kišom i pljuskovima sa grmljavinom
RTV pre 1 satjoš 7 povezanih
"Živećemo zajedno" Prvi zajednički intervju Asmina Durdžića i Maje Marinković: Nakon skandala u finalu progovorili o odnosu (video)
Blic pre 46 minutajoš 7 povezanih