Povezane vesti
Trivan: Zabrana plastičnih kesa, kad se proceni
RTV 20.04.2018
BEOGRAD - Ministar zaštite životne sredine Goran Trivan izjavio je danas da će Srbija, kada se proceni da je to potrebno, zabraniti upotrebu tankih plastičnih kesa. Trivan je odgovarajući na pitanja novinara u vezi sa potrošnjom plastičnih kesa, i merama… »
Trivan: Voleo bih da izbacimo plastične kese iz upotrebe
Danas 20.04.2018
Srbija će, ukoliko bude potrebno, razmotriti zabranu upotrebe plastičnih kesa, rekao je minisar zaštite životne sredine Goran Trivan. Trivan je istakao da kada procenimo da je to potrebno i moguće, mi ćemo to uraditi, ali će se najpre sačekati rezultati… »
Trivan: Ukoliko bude potrebno, razmotrićemo zabranu kesa
N1 Info 20.04.2018
Ministar zaštite životne sredine Goran Trivan izjavio je da će Srbija, ukoliko bude potrebno, razmotriti zabranu upotrebe plastičnih kesa. "Kada procenimo da je to (zabrana upotrebe plastičnih kesa) potrebno i moguće, mi ćemo to uraditi", kazao je Trivan… »
Vesti dana »
(BLOG) Održan protest "Kojim tokom ide TOK?": Studenti odneli pismo upozorenja tužiocu, poručili - "ne damo Generalštab"
N1 Info pre 12 minutajoš 23 povezane
Osmani raspisala vanredne parlamentarne izbore na Kosovu za 28. decembar
N1 Info pre 1 satjoš 30 povezanih
Uvedena Vanredna situacija u ovoj opštini Srbije: Zatvoreni putevi i mostovi: "Stanovništvo će biti informisano o daljim koracima!"
Blic pre 3 satajoš 27 povezanih
Vučić: Znam za tri partnera sa kojima Rusi pregovaraju o NIS-u, ne možemo da insistiramo na pravu preče kupovine
RTS pre 3 satajoš 37 povezanih