Повезане вести

Хрватска министарка: Има назнака да Вулин долази у Хрватску

Хрватска министарка: Има назнака да Вулин долази у Хрватску

Н1 Инфо 20.04.2018
Министрица спољних и европских послова Хрватска Марија Пејчиновић Бурић коментарисала је могући долазак српског министра одбране Александра Вулина у Хрватску. "Постоје назнаке да ће министар Вулин доћи у Хрватску, ја заиста не… »
Узбуна у Загребу: Долази Вулин

Узбуна у Загребу: Долази Вулин

Мондо 20.04.2018
Министарка спољних и европских послова Хрватске, Марија Пејчиновић Бурић, изјавила је да од Владе Србије очекује одговорност с обзиром "на назнаке" да ће српски министар одбране Александар Вулин доћи у Јасеновац на комеморацију… »
Хрватска министарка у драми због доласка Вулина у Јасеновац

Хрватска министарка у драми због доласка Вулина у Јасеновац

Телеграф 20.04.2018
Министар Вулин је познат по некад неодмереној и запаљивој реторици, каже шефица хрватске дипломатије. Министарка спољних и европских послова Хрватске Марија Пејчиновић Бурић изјавила је да од Владе Србије очекује одговорност с… »
Шефица хрватске дипломатије унапред упозорава на Вулина

Шефица хрватске дипломатије унапред упозорава на Вулина

РТС 20.04.2018
Министарка спољних и европских послова Хрватске Марија Пејчиновић Бурић рекла је да од Владе Србије очекује одговорност с обзиром на назнаке да ће српски министар одбране Александар Вулин доћи у Јасеновац на комеморацију, а… »
Загреб: Нећемо Вулинову реторику у Јасеновцу

Загреб: Нећемо Вулинову реторику у Јасеновцу

Спутник 20.04.2018
Министарка спољних и европских послова Хрватске Марија Пејчиновић Бурић коментарисала је могући долазак српског министра одбране Александра Вулина у Јасеновац. "Постоје назнаке да ће министар Вулин доћи у Хрватску, ја заиста не… »
Хрватска министарка: Вулин у Јасеновцу? Његова реторика је запаљива

Хрватска министарка: Вулин у Јасеновцу? Његова реторика је запаљива

Вести онлине 20.04.2018
Министарка спољних и европских послова Хрватске Марија Пејчиновић Бурић коментарисала је могући доказак српског министра одбране Александра Вулина у Јасеновац. - Постоје назнаке да ће министар Вулин доћи у Хрватску, ја заиста не… »

Вести дана »