Повезане вести
Хрвати о инциденту лидера радикала: Наша делегација се понела кукавички, Шешељ је предмет спрдње, Вучић је за нас доктор…
Вечерње новости 20.04.2018
Коментаришући инцидент који је направио лидер радикала Војислав Шешељ, хрватски посланик СДП и бивши министар Предраг Матић рекао је да се Хрватска делегација понела кукавички. Коментаришући инцидент који је направио лидер… »
Хрвати о инциденту лидера радикала: Шешељ је предмет спрдње, Вучић је за нас доктор наука!
Србија данас 20.04.2018
Матић је за лидера радикала Војислава Шешеља рекао да се ради о човеку који је предмет подсмеха. Коментаришући инцидент који је направио лидер радикала Војислав Шешељ, хрватски посланик СДП и бивши министар Предраг Матић рекао… »
Бивши хрватски министар: Прекид званичне посете кукавички
Нови магазин 20.04.2018
Хрватска делегација се, прекинувши званичну посету Србији, понела кукавички, изјавио је посланик хрватске Социјалдмократске партије и бивши министар бранитеља, породице и међугенерацијске солидарности Предраг Матић, пренела је… »
Матић: Вучић је безвезњак, али је доктор наука за ове наше
Н1 Инфо 20.04.2018
Посланик СДП-а и бивши хрватски министар Предраг Матић је, коментаришући инцидент који је направио лидер радикала Војислав Шешељ, рекао да се хрватска делегација, тиме што је прекинула званичну посету, понела кукавички. "Ради се… »
Вести дана »

Додик препушта дужност својој сарадници Ани Тришић Бабић: "Обављаће послове у смислу указа, ја остајем, ја сам изабрани председник уставом"
Блиц пре 9 минутајош 5 повезаних

ВЈТ: Један од осумњичених признао убиство у Херцеговачкој улици, други се бранио ћутањем
Данас пре 6 сатијош 1 повезана

„Нисам најбоље, хоћу да се извиним свима“: Новак Ђоковић је ипак после предаје био и оптимистичан на крају
Данас пре 7 сатијош 1 повезана