Povezane vesti
Kristina Bekvalac: Rekla sam Nataši da je Luka može ubiti
Tračara 21.04.2018
Kristina Bekvalac u ispovesti za dnevni list Kurir otkrila je šokantne detalje odnosa Nataše Bekvalac i njenog supruga, o kojem niko ništa nije znao. Sestra pop pevačice istakla je da je Nataša dugo bila žrtva psihičkog maltertiranja, te da je dugo… »
Progovorila Kristina Bekvalac: Rekla sam joj završićeš kao Ksenija Pajčin, čovek je lud
Večernje novosti 21.04.2018
Prvi put se nakon što je Luka Lazukić fizički napao Natašu Bekvalac, oglasila pevačicina sestra Kristina koja kaže da joj se Luka nikada nije sviđao. Prvi put se nakon što je Luka Lazukić fizički napao Natašu Bekvalac, oglasila pevačicina… »
Natašina sestra ogorčena: Rekla sam joj: Završićeš kao Ksenija Pajčin!
Blic 21.04.2018
Sestra Nataše Bekvalac, Kristina, po prvi put se javno oglasila i iznela mišljenje o porodičnom nasilju koje je pretrpela njena sestra od Luke Lazukića. Kristina je otkrila da se plašila za sestrinu bezbednost već duže vreme. - Posle psihičkog… »
Vesti dana »
Volodimir Zelenski: U napadu ruske vojske na Nikolajev ubijene dve osobe, šestoro ranjeno
Politika pre 13 minutajoš 15 povezanih
Tri osobe uhapšene zbog napada na rezidenciju Netanjahua: Rakete pale u dvorište izraelskog premijera
Blic pre 49 minutajoš 13 povezanih
Masovni ruski vazdušni udari širom Ukrajine, u Poljskoj povišena borbena gotovost
Politika pre 1 satjoš 12 povezanih
Troje uhapšeno zbog ispaljivanja svetlećih raketa na kuću Netanjahua
N1 Info pre 1 satjoš 11 povezanih