Povezane vesti
Đukanović: Žalim, ali svakako su to od prvog dana znali u Moskvi!
BK TV 21.04.2018
Novoizabrani predsednik Crne Gore Milo Djukanović izjavio da je Crna Gora spremna za normalizaciju odnosa sa Rusijom. "Što se Crne Gore i mene lično tiče, priča o normalizaciji naših odnosa je kucanje na otvorena vrata", rekao je Djukanović za RIA… »
Đukanović namerava da poboljša odnose sa Rusijom
Vesti online 21.04.2018
Predsednik Crne Gore Milo Đukanović izjavio je da u svom novom mandatu namerava da se pozabavi poboljšanjem odnosa sa Rusijom. - Crnogorsko-ruske odnose određuje vekovna tradicija prijateljstva, zato smo dužni da ih takvima i danas održimo i… »
Đukanović namerava da poboljša odnose sa Rusijom
RTS 21.04.2018
Predsednik Crne Gore Milo Đukanović izjavio je da u svom novom mandatu namerava da se pozabavi poboljšanjem odnosa sa Rusijom. "Crnogorsko-ruske odnose određuje vekovna tradicija prijateljstva, zato smo dužni da ih takvima i danas održimo i osavremenimo… »
"Knjaz" Milo sad spreman da se miri s Rusima
Mondo 21.04.2018
Novoizabrani predsednik Crne Gore Milo Đukanović izjavio da je Crna Gora spremna za normalizaciju odnosa sa Rusijom. Foto: AP Photo/Risto Bozović "Što se Crne Gore i mene lično tiče, priča o normalizaciji naših odnosa je kucanje na otvorena vrata", rekao… »
Đukanović: Spremni smo za normalizaciju odnosa s Rusijom
N1 Info 21.04.2018
Novoizabrani predsednik Crne Gore Milo Đukanović izjavio da je Crna Gora spremna za normalizaciju odnosa sa Rusijom. "Što se Crne Gore i mene lično tiče, priča o normalizaciji naših odnosa je kucanje na otvorena vrata", rekao je Đukanović za RIA Novosti… »
Đukanović: Crna Gora spremna za normalizaciju odnosa sa Rusijom
Novi magazin 21.04.2018
Novoizabrani predsednik Crne Gore Milo Đukanović izjavio da je Crna Gora spremna za normalizaciju odnosa sa Rusijom. "Što se Crne Gore i mene lično tiče, priča o normalizaciji naših odnosa je kucanje na otvorena vrata", rekao je Đukanović za RIA Novosti… »
Vesti dana »
Prognoza vremena za utorak, 15. septembar: Oblačno sa lokalnom kišom
Beta pre 36 minutajoš 19 povezanih
Dan srpskog jedinstva, slobode i nacionalne zastave obeležava se danas, uručenje odlikovanja u Palati Srbija
Blic pre 56 minutajoš 18 povezanih
Rusija i Ukrajina razmenjuju napade, NATO oborio dron u Litvaniji
Slobodna Evropa pre 46 minutajoš 15 povezanih
Subotica obeležava Dan srpskog jedinstva, slobode i nacionalne zastave
Subotica.com pre 25 minutajoš 16 povezanih