Повезане вести
Ђукановић: Жалим, али свакако су то од првог дана знали у Москви!
БК ТВ 21.04.2018
Новоизабрани председник Црне Горе Мило Дјукановић изјавио да је Црна Гора спремна за нормализацију односа са Русијом. "Што се Црне Горе и мене лично тиче, прича о нормализацији наших односа је куцање на отворена врата", рекао је… »
Ђукановић намерава да побољша односе са Русијом
Вести онлине 21.04.2018
Председник Црне Горе Мило Ђукановић изјавио је да у свом новом мандату намерава да се позабави побољшањем односа са Русијом. - Црногорско-руске односе одређује вековна традиција пријатељства, зато смо дужни да их таквима и… »
Ђукановић намерава да побољша односе са Русијом
РТС 21.04.2018
Председник Црне Горе Мило Ђукановић изјавио је да у свом новом мандату намерава да се позабави побољшањем односа са Русијом. "Црногорско-руске односе одређује вековна традиција пријатељства, зато смо дужни да их таквима и… »
"Књаз" Мило сад спреман да се мири с Русима
Мондо 21.04.2018
Новоизабрани председник Црне Горе Мило Ђукановић изјавио да је Црна Гора спремна за нормализацију односа са Русијом. Фото: АП Пхото/Ристо Бозовић "Што се Црне Горе и мене лично тиче, прича о нормализацији наших односа је куцање… »
Ђукановић: Спремни смо за нормализацију односа с Русијом
Н1 Инфо 21.04.2018
Новоизабрани председник Црне Горе Мило Ђукановић изјавио да је Црна Гора спремна за нормализацију односа са Русијом. "Што се Црне Горе и мене лично тиче, прича о нормализацији наших односа је куцање на отворена врата", рекао је… »
Ђукановић: Црна Гора спремна за нормализацију односа са Русијом
Нови магазин 21.04.2018
Новоизабрани председник Црне Горе Мило Ђукановић изјавио да је Црна Гора спремна за нормализацију односа са Русијом. "Што се Црне Горе и мене лично тиче, прича о нормализацији наших односа је куцање на отворена врата", рекао је… »
Вести дана »

Дан жалости у Сремској Митровици због саобраћајне несреће у којој је погинуло троје људи
Бета пре 2 сатајош 41 повезана

Недељна временска прогноза: Температура расте до 24 степена, а онда јаче погоршање
Нова пре 3 сатајош 23 повезане

БЛОГ УЖИВО Срамно обраћање Златибора Лончара: „Блокаде вратиле Србију пет година уназад. Због њих немате нове болнице, опрему, лекове“
Нова пре 3 минутајош 18 повезаних

Породила се у улазу зграде, па оставила дете на улици? Телеграф на месту проналаска тела бебе
Телеграф пре 27 минутајош 17 повезаних

Орбан рекао да ће "хлеб да појефтини доласком Путина и Трампа у Будимпешту": Објаснио и како
Телеграф пре 32 минутајош 20 повезаних