Повезане вести
Зашто је Новица желео да бије "буцкастог, незграпног Јокића"?
Спортске.нет 21.04.2018
Занимљива прича коју је испричао Новица Величковић. Некадашњи репрезентативац Србије, а сада капитен Партизана, Новица Величковић, говорио је у емисији "Вече са Иваном Ивановићем" и о Николи Јокићу, кошаркашу Денвер Нагетса… »
Новица Величковић: Јурио сам да бијем Николу Јокића! (видео)
Хот спорт 21.04.2018
Новица Величковић сада је први пут испричао анегдоту коју је пре пар година први открио јавности тренер Меге Дејан Милојевић. Гостујући у емисији ‘Вече са Иваном Ивановићем’ капитен Партизана открио је каквих је проблема имао са… »
Величковић о Јокићу: Дошло дете буцкасто, незграпно и пробаци мени лопту кроз ноге, јурио сам да га бијем
Вечерње новости 21.04.2018
Капитен Партизана Новица Величковић открио је једну занимљиву анегдоту из времена кад је у Меги играо са сјајним српским центром Николом Јокићем. Капитен Партизана Новица Величковићоткрио је једну занимљиву анегдоту из времена… »
Новица открио како му се због Јокића смејала цела екипа
Вести онлине 21.04.2018
Капитен Партизана Новица Величковић играо је једно време за Мега Лекс, а саиграч му је био Никола Јокић. Величковић се радо сећа времена када је делио свлачионицу са кошаркашем који сада са пуно успеха брани боје Денвер Нагетса… »
Вести дана »
Трамп неће састанак са Путином док не буде сигуран о постизању договора за Украјину
Данас пре 2 сатајош 1 повезана
(Фото) састанак у председничком авиону: Ево шта је Трамп рекао катарском емиру: Не знам шта је важније, бити вољен или поштован?
Блиц пре 2 сатајош 1 повезана
(ВИДЕО) Погледајте како је Борусија Дортмунд дошла до победе у надокнади времена
Данас пре 3 сатајош 1 повезана
Несрећа на: Ауто-путу код Бубањ потока Возач пробио банкину и слетео с пута, саобраћај отежан (видео)
Блиц пре 1 сатјош 1 повезана