Povezane vesti
(Foto) Snežana Dakić svojim stajlingom mami na venčanju: Poznata voditeljka objavila sliku sa svadbe Anje Stojković…
Kurir 21.04.2018
Anja Stojković, ćerka Dragana Stojkovića Piksija, i njen izabranik Hugo Valente danas organizuju veliko svadbeno slavlje na Azurnoj obali, a na spisku zvanica našla se i voditeljka Snežana Dakić. A iza mene-more #poolparty #cottedazur Објава… »
Zvanice pristižu: Snežana Dakić se u ovom stajlingu pojavila na svadbi Piksijeve ćerke
Blic 21.04.2018
Anja Stojković, ćerka Dragana Stojkovića Piksija, i njen izabranik Hugo Valente danas organizuju veliko svadbeno slavlje na Azurnoj obali, a na spisku zvanica našla se i voditeljka Snežana Dakić. Snežana ne krije uzbuđenje pred ceremoniju koja će… »
Iznenađenje pred sam početak svadbe: Anja Stojković morala javno da opomene goste
Blic 21.04.2018
Nakon što je u februaru na intimnoj ceremoniji sklopila brak sa dugogodišnjim izabranikom Hugom Valenteom, naslednica Dragana Stojkovića Piksija, Anja Stojković, i njen suprug danas organizuju veliko svadbeno veselje na jugu Francuske. Poslednje… »
Vesti dana »

Pakleni udar na Srbiju RHMZ se oglasio sa upozorenjem na ove dve opasne pojave
Alo pre 7 satijoš 28 povezanih

Ovo je spisak 30 raskrsnica koje će danas biti blokirane od 18 do 19 sati
Moj Novi Sad pre 39 minutajoš 9 povezanih

Univerzitet u Beogradu na 387. mestu od više od 21.000 univerziteta na listi "Global 2000"
RTV pre 4 satijoš 21 povezana

Novi Sad: Mladiću koji se suprotstavio huliganima u Futogu godinu dana kućnog pritvora
Beta pre 1 satjoš 15 povezanih