Повезане вести

(Фото) Снежана Дакић својим стајлингом мами на венчању: Позната водитељка објавила слику са свадбе Ање Стојковић, коментари…

(Фото) Снежана Дакић својим стајлингом мами на венчању: Позната водитељка објавила слику са свадбе Ање Стојковић, коментари…

Курир 21.04.2018
Ања Стојковић, ћерка Драгана Стојковића Пиксија, и њен изабраник Хуго Валенте данас организују велико свадбено славље на Азурној обали, а на списку званица нашла се и водитељка Снежана Дакић. А иза мене-море #поолпарти… »
Званице пристижу: Снежана Дакић се у овом стајлингу појавила на свадби Пиксијеве ћерке

Званице пристижу: Снежана Дакић се у овом стајлингу појавила на свадби Пиксијеве ћерке

Блиц 21.04.2018
Ања Стојковић, ћерка Драгана Стојковића Пиксија, и њен изабраник Хуго Валенте данас организују велико свадбено славље на Азурној обали, а на списку званица нашла се и водитељка Снежана Дакић. Снежана не крије узбуђење пред… »
Изненађење пред сам почетак свадбе: Ања Стојковић морала јавно да опомене госте

Изненађење пред сам почетак свадбе: Ања Стојковић морала јавно да опомене госте

Блиц 21.04.2018
Након што је у фебруару на интимној церемонији склопила брак са дугогодишњим изабраником Хугом Валентеом, наследница Драгана Стојковића Пиксија, Ања Стојковић, и њен супруг данас организују велико свадбено весеље на југу… »

Вести дана »