Povezane vesti
(Foto) Snežana Dakić svojim stajlingom mami na venčanju: Poznata voditeljka objavila sliku sa svadbe Anje Stojković, komentari…
Kurir 21.04.2018
Anja Stojković, ćerka Dragana Stojkovića Piksija, i njen izabranik Hugo Valente danas organizuju veliko svadbeno slavlje na Azurnoj obali, a na spisku zvanica našla se i voditeljka Snežana Dakić. A iza mene-more #poolparty #cottedazur Објава коју дели… »
Zvanice pristižu: Snežana Dakić se u ovom stajlingu pojavila na svadbi Piksijeve ćerke
Blic 21.04.2018
Anja Stojković, ćerka Dragana Stojkovića Piksija, i njen izabranik Hugo Valente danas organizuju veliko svadbeno slavlje na Azurnoj obali, a na spisku zvanica našla se i voditeljka Snežana Dakić. Snežana ne krije uzbuđenje pred ceremoniju koja će uskoro… »
Iznenađenje pred sam početak svadbe: Anja Stojković morala javno da opomene goste
Blic 21.04.2018
Nakon što je u februaru na intimnoj ceremoniji sklopila brak sa dugogodišnjim izabranikom Hugom Valenteom, naslednica Dragana Stojkovića Piksija, Anja Stojković, i njen suprug danas organizuju veliko svadbeno veselje na jugu Francuske. Poslednje pripreme… »
Vesti dana »

Promena u vlasništvu Gasproma: Ova firma je sad VEĆINSKI VLASNIK - kako će se ovo odraziti na sankcije NIS-u?
Telegraf pre 1 satjoš 20 povezanih

Nacrt predviđa legalizaciju u nacionalnim parkovima – 10.000 evra za zgradu, 2.000 za stan, kaže novinar BIRN-a
Nova ekonomija pre 1 satjoš 53 povezane

Oglasio se zlatni srpski rvač posle vesti da Hrvati žele da ga kazne zbog pokazivanja tri prsta: "Samo sam..."
Telegraf pre 53 minutajoš 26 povezanih