Povezane vesti

Meni je to bio užasan šok! Andrijana, Sanja i Matora se posvađale, a onda je Luna zagrmela! (video)

Meni je to bio užasan šok! Andrijana, Sanja i Matora se posvađale, a onda je Luna zagrmela! (video)

Telegraf 21.04.2018
- Meni je to bio užasan šok! Bio mi je šok, jer ona devojka za osam meseci nije opsovala! Ja ti kažem iskreno, meni je to bio šok! - ponavljala je Luna. Zadrugari su tokom sastanka imali priliku da kažu jedni drugima u lice sve što misle i da reše… »
Filip i Bane se žestoko posvađali, spomenuli Kiju i Mariju Anu, a onda se umešala i Miljana, pa nastao opšti haos! (video)

Filip i Bane se žestoko posvađali, spomenuli Kiju i Mariju Anu, a onda se umešala i Miljana, pa nastao opšti haos! (video)

Telegraf 21.04.2018
- Nemoj te pretnje, kao unošenje u facu, ako si mu*onja, dođi ovde udari me, uradi šta imaš - vikao je Bane. Zadrugari su imali porodični sastanak, na kojem su trebali da se izjasne po pitanju njihovog života u Zadruzi i da kažu u lice svoje mišljenje i… »
Zadrugare očekuje specijalno veče, neko od njih će se još večeras iseliti iz Bele kuće! (VIDEO)

Zadrugare očekuje specijalno veče, neko od njih će se još večeras iseliti iz Bele kuće! (VIDEO)

Telegraf 21.04.2018
Kako se bliži kraj, tenzija među učesnicima je sve veća, a želja za pobedom sve više raste. Zadrugari su ovog jutra imali specijalno buđenje, Veliki šef je za njih odabrao dobro poznate hitove. Među ukućanima je vladalo dobro raspoloženje i pozitivna… »
Mikija uhvatili u mašinu čim se vratio u kuću, rekli mu da je Nadežda priznala seks, Đekson počeo da ga ispituje, nastao haos…

Mikija uhvatili u mašinu čim se vratio u kuću, rekli mu da je Nadežda priznala seks, Đekson počeo da ga ispituje, nastao haos…

Telegraf 21.04.2018
Miki je na kraju ipak priznao da je imao seks sa pevačicom. Nakon što je Zorica Marković otvorila pred svim zadrugarima temu seksa Nadežde Biljić i Mikija Đuričića, i nakon što se Nadežda pogubila u odgovaranju, Miki je došao u Belu kuću i Đekson ga je… »

Vesti dana »