Повезане вести

Мени је то био ужасан шок! Андријана, Сања и Матора се посвађале, а онда је Луна загрмела! (видео)

Мени је то био ужасан шок! Андријана, Сања и Матора се посвађале, а онда је Луна загрмела! (видео)

Телеграф 21.04.2018
- Мени је то био ужасан шок! Био ми је шок, јер она девојка за осам месеци није опсовала! Ја ти кажем искрено, мени је то био шок! - понављала је Луна. Задругари су током састанка имали прилику да кажу једни другима у лице све… »
Филип и Бане се жестоко посвађали, споменули Кију и Марију Ану, а онда се умешала и Миљана, па настао општи хаос! (видео)

Филип и Бане се жестоко посвађали, споменули Кију и Марију Ану, а онда се умешала и Миљана, па настао општи хаос! (видео)

Телеграф 21.04.2018
- Немој те претње, као уношење у фацу, ако си му*оња, дођи овде удари ме, уради шта имаш - викао је Бане. Задругари су имали породични састанак, на којем су требали да се изјасне по питању њиховог живота у Задрузи и да кажу… »
Задругаре очекује специјално вече, неко од њих ће се још вечерас иселити из Беле куће! (ВИДЕО)

Задругаре очекује специјално вече, неко од њих ће се још вечерас иселити из Беле куће! (ВИДЕО)

Телеграф 21.04.2018
Како се ближи крај, тензија међу учесницима је све већа, а жеља за победом све више расте. Задругари су овог јутра имали специјално буђење, Велики шеф је за њих одабрао добро познате хитове. Међу укућанима је владало добро… »
Микија ухватили у машину чим се вратио у кућу, рекли му да је Надежда признала секс, Ђексон почео да га испитује, настао хаос…

Микија ухватили у машину чим се вратио у кућу, рекли му да је Надежда признала секс, Ђексон почео да га испитује, настао хаос…

Телеграф 21.04.2018
Мики је на крају ипак признао да је имао секс са певачицом. Након што је Зорица Марковић отворила пред свим задругарима тему секса Надежде Биљић и Микија Ђуричића, и након што се Надежда погубила у одговарању, Мики је дошао у… »

Вести дана »