Povezane vesti
Pojačanje iz minska: Vojska Srbije dobila četiri miga-29 od Belorusije
Kurir 22.04.2018
BEOGRAD - Ministar odbrane Aleksandar Vulin izjavio je da je Belorusija poklonila Srbiji četiri "miga-29" koji će biti remontovani i modernizovani po istom modelu kao i šest aviona dobijenih od Ruske Federacije. "Kao polog dogovora predsednika Vučića i… »
Srbija dobila još četiri mig-a 29: Bratski poklon od Lukašenka
Pravda 22.04.2018
Belorusija je poklonila Srbiji četiri borbena aviona mig-29, koji će biti remontovani i modernizovani po istom modelu kao i šest aviona dobijenih od Rusije, rekao je ministar odbrane Srbije Aleksandar Vulin. On je naveo da su avioni donirani kao plod… »
Dogovor Vučića i Lukašenka: Belorusija Srbiji poklonila četiri "miga 29"
Blic 22.04.2018
Belorusija je poklonila Srbiji četiri borbena aviona "mig-29", koji će biti remontovani i modernizovani po istom modelu kao i šest aviona dobijenih od Rusije, rekao je ministar odbrane Srbije Aleksandar Vulin. On je naveo da su avioni donirani kao plod… »
Vesti dana »
Danas prijatno letnje vreme, temperatura do 30 stepeni, za vikend promenljivo oblačno i toplo
N1 Info pre 57 minutajoš 17 povezanih
Sprema se novi atentat na Trampa?! Izrael poslao Americi tajne podatke, oglasio se i Donald: "Sreća mi možda neće dugo trajati!"
Blic pre 32 minutajoš 14 povezanih
"Prebrodili smo veliku prepreku": Dešan blista nakon novog plasmana u polufinale Mundijala
Nova pre 7 minutajoš 20 povezanih
"Naravno da znate da sam ja Srbin", Nikoli Tesli ustaše pobile 119 članova porodice, družio se sa srpskim svecem, a evo šta je rekao o Hrvatima
Kurir pre 1 satjoš 9 povezanih
Pred nama je udarni turistički vikend: Očekuju se gužve na putevima, vozite odmorni i oprezno
Dnevnik pre 52 minutajoš 7 povezanih