Povezane vesti

Plenković: Ovo je posljednja godina sa više komemoracija

Plenković: Ovo je posljednja godina sa više komemoracija

Slobodna Evropa 22.04.2018
Bez govora političara i samo sa prigodnim kulturno-umjetničkim programom održana je u spomen-području Jasenovac službena državna komemoracija na spomen 73. obljetnice proboja preživjelih jasenovačkih logoraša 22. travnja 1945. godine, kao i na… »
Komemoracija ubijenim Srbima - bez Srba

Komemoracija ubijenim Srbima - bez Srba

Mondo 22.04.2018
U Jasenovcu održana državna komemoracija za žrtve tog zloglasnog ustaškog logora iz Drugog svetskog rata, kojoj su prisustvovali premijer Andrej Plenković, predsednik Sabora Gordan Jandroković, brojni ministri... Foto: TANJUG/HINA/Tomislav PAVLEK/bk… »
Plenković: Snažno osuđujemo ustaške zločine

Plenković: Snažno osuđujemo ustaške zločine

Novi magazin 22.04.2018
Premijer Hrvatske Andrej Plenković izjavio je danas da hrvatska vlada snažno osuđuje ustaške zločine u Drugom svetskom ratu i radi na prevazilaženju podela u društvu. "Došli smo da odamo počast žrtvama ustaškog logora Jasenovac i još jednom… »
Plenković i ministri na državnoj komemoraciji u Jasenovcu

Plenković i ministri na državnoj komemoraciji u Jasenovcu

N1 Info 22.04.2018
U prisustvu dela državnog vrha Hrvatske, premijera Andreja Plenkovića i predsednika Sabora Gordana Jandrokovića, u Jasenovcu je danas održana državna komemoracija za žrtve tog ustaškog logora u Drugom svetskom ratu. Izvor: N1 Na komemoraciji pod… »
Skandal u Jasenovcu: Na državnoj komemoraciji ustaškim žrtvama razvijena zastava sa natpisom “za dom spremni”

Skandal u Jasenovcu: Na državnoj komemoraciji ustaškim žrtvama razvijena zastava sa natpisom “za dom spremni”

Blic 22.04.2018
Premijer Hrvatske Andrej Plenković i ministri u hrvatskoj vladi prisustvovali su danas državnoj komemoraciji u znak sećanja na žrtve ustaškog logora Jasenovac. Komemoracija je završena polaganjem venaca, a obeležio ju je incident hrvatskih… »
Bez Srba, jevreja i Roma: Premijer Hrvatske i ministri na državnoj komemoraciji za žrtve jasenovačkog logora

Bez Srba, jevreja i Roma: Premijer Hrvatske i ministri na državnoj komemoraciji za žrtve jasenovačkog logora

Večernje novosti 22.04.2018
U Jasenovcu se danas održava državna komemoracija za žrtve tog zloglasnog ustaškog logora iz Drugog svetskog rata, a prisustvovaće joj premijer Hrvatske Andrej Plenković, predsednik Sabora Gordan Jandroković i brojni ministri. U Jasenovcu se danas… »
Ivanji: O Jasenovcu sam već rekao sve, a o Vulinu ne govorim

Ivanji: O Jasenovcu sam već rekao sve, a o Vulinu ne govorim

N1 Info 22.04.2018
Pisac Ivan Ivanji rekao je da njegova generacija zna šta se događalo tokom Drugog svetskog rata, i da je odnos prema Jasenovcu i Starom sajmištu problem generacije koja sada odlučuje. Dodao je i da smatra da je strašno što je Aleksandar Vulin… »
Vulin Hrvatima: Smeta vam što Srbi govore istinu, hteo sam da budem sa mojim narodom u crkvi

Vulin Hrvatima: Smeta vam što Srbi govore istinu, hteo sam da budem sa mojim narodom u crkvi

Telegraf 22.04.2018
On je istakao da će Srbija na ovu provokaciju reagovati državnički i uskoro. Vlastima u Hrvatskoj smeta što Srbija govori istinu i smetaju im Srbi koji govore istinu - izjavio je danas ministar odbrane Srbije Aleksandar Vulin, komentarišući… »

Vesti dana »

Počela prijava za besplatne udžbenike

Počela prijava za besplatne udžbenike

RTV pre 31 minutajoš 14 povezanih
Pretučen sin nekadašnjeg načelnika novopazarske policije

Pretučen sin nekadašnjeg načelnika novopazarske policije

Sandžak press pre 11 minutajoš 19 povezanih
Sutra pretežno sunčano i veoma toplo vreme

Sutra pretežno sunčano i veoma toplo vreme

Novi magazin pre 16 minutajoš 31 povezana