Povezane vesti
Siniša Mali: Važno mi je samo da sam u timu Aleksandra Vučića
Radio 021 22.04.2018
Gradonačelnik Beograda Siniša Mali izjavio je da mu nije bitno na kakvoj će funkciji biti nakon izbora novih gradskih vlasti, već da mu je samo važno da bude u timu koji vodi (predsednik Srbije i Srpske napredne stranke) Aleksandar Vučić. "Na kojoj god… »
Mali: Nikada nisam jurio za funkcijama, važno mi je da sam u timu Aleksandra Vučića
Novi magazin 22.04.2018
Gradonačelnik Beograda Siniša Mali izjavio je danas da mu nije bitno na kakvoj će funkciji biti nakon izbora novih gradskih vlasti, već da mu je samo važno da bude u timu koji vodi (predsednik Srbije i Srpske napredne stranke) Aleksandar Vučić. "Na kojoj… »
Mali: Samo mi je važno da sam u timu Aleksandra Vučića
N1 Info 22.04.2018
Gradonačelnik Beograda Siniša Mali izjavio je da mu nije bitno na kakvoj će funkciji biti nakon izbora novih gradskih vlasti, već da mu je samo važno da bude u timu koji vodi (predsednik Srbije i Srpske napredne stranke) Aleksandar Vučić. "Na kojoj god… »
Vesti dana »
Ministarka Đedović Handanović: „Država razvija mehanizam da iz državnih rezervi nadomesti derivate u slučaju problema sa NIS-om“
Serbian News Media pre 1 satjoš 29 povezanih
Generalni direktor NIS-a se obratio zaposlenima: I dalje postoji mogućnost da dobijemo licencu od OFAK-a
NIN pre 5 satijoš 24 povezane
Preokret u slučaju Hrkalović: Apelacioni sud ukinuo osuđujuću presudu i naložio ponovno suđenje zbog „bitnih povreda postupka“
Serbian News Media pre 1 sat
Netflix preuzima filmsku i streaming imovinu Warner Brosa u poslu vrijednom 72 milijarde dolara
SEEbiz pre 1 satjoš 36 povezanih
Nove cene goriva u Srbiji: evrodizel pojeftinio, benzin ostao isti
Naslovi.ai pre 5 satijoš 37 povezanih