Povezane vesti
Siniša Mali: Važno mi je samo da sam u timu Aleksandra Vučića
Radio 021 22.04.2018
Gradonačelnik Beograda Siniša Mali izjavio je da mu nije bitno na kakvoj će funkciji biti nakon izbora novih gradskih vlasti, već da mu je samo važno da bude u timu koji vodi (predsednik Srbije i Srpske napredne stranke) Aleksandar Vučić. "Na kojoj god… »
Mali: Nikada nisam jurio za funkcijama, važno mi je da sam u timu Aleksandra Vučića
Novi magazin 22.04.2018
Gradonačelnik Beograda Siniša Mali izjavio je danas da mu nije bitno na kakvoj će funkciji biti nakon izbora novih gradskih vlasti, već da mu je samo važno da bude u timu koji vodi (predsednik Srbije i Srpske napredne stranke) Aleksandar Vučić. "Na kojoj… »
Mali: Samo mi je važno da sam u timu Aleksandra Vučića
N1 Info 22.04.2018
Gradonačelnik Beograda Siniša Mali izjavio je da mu nije bitno na kakvoj će funkciji biti nakon izbora novih gradskih vlasti, već da mu je samo važno da bude u timu koji vodi (predsednik Srbije i Srpske napredne stranke) Aleksandar Vučić. "Na kojoj god… »
Vesti dana »
Lavrov o širenju uticaja SAD nakon 11. septembra: Od Jugoslavije i Iraka do Libije i Ukrajine
Sputnik pre 11 minutajoš 26 povezanih
Težak napad u školi u Zagrebu: Učenik izbo drugog učenika i spremačicu
Nova pre 36 minutajoš 18 povezanih
Danas je Usekovanje glave Svetog Jovana Krstitelja – dan posta i sećanja na mučeničko stradanje
OK radio pre 45 minutajoš 17 povezanih
Temperature se spuštaju na 20 stepeni, hladni front stiže već danas: Ristić najavio dramatični vremenski obrt
Mondo pre 1 satjoš 18 povezanih