Povezane vesti
Siniša Mali: Važno mi je samo da sam u timu Aleksandra Vučića
Radio 021 22.04.2018
Gradonačelnik Beograda Siniša Mali izjavio je da mu nije bitno na kakvoj će funkciji biti nakon izbora novih gradskih vlasti, već da mu je samo važno da bude u timu koji vodi (predsednik Srbije i Srpske napredne stranke) Aleksandar Vučić. "Na kojoj god… »
Mali: Nikada nisam jurio za funkcijama, važno mi je da sam u timu Aleksandra Vučića
Novi magazin 22.04.2018
Gradonačelnik Beograda Siniša Mali izjavio je danas da mu nije bitno na kakvoj će funkciji biti nakon izbora novih gradskih vlasti, već da mu je samo važno da bude u timu koji vodi (predsednik Srbije i Srpske napredne stranke) Aleksandar Vučić. "Na kojoj… »
Mali: Samo mi je važno da sam u timu Aleksandra Vučića
N1 Info 22.04.2018
Gradonačelnik Beograda Siniša Mali izjavio je da mu nije bitno na kakvoj će funkciji biti nakon izbora novih gradskih vlasti, već da mu je samo važno da bude u timu koji vodi (predsednik Srbije i Srpske napredne stranke) Aleksandar Vučić. "Na kojoj god… »
Vesti dana »

Ko je bio Nebojša Pavković, general osuđen za ratne zločine na Kosovu
BBC News pre 31 minutajoš 60 povezanih

Majka osumnjičena za ubistvo bebe u Novom Sadu Novorođenče bačeno na tlo, preti joj doživotna robija
Alo pre 15 minutajoš 32 povezane

Putevi Srbije: Izmena saobraćaja na deonici Sremska Mitrovica - Jarak zbog radova
N1 Info pre 2 satajoš 45 povezanih

Do četvrtka nestabilno, ali toplo, a onda pljuskovi i pad temperature
Rešetka pre 1 satjoš 29 povezanih