Povezane vesti
Siniša Mali: Važno mi je samo da sam u timu Aleksandra Vučića
Radio 021 22.04.2018
Gradonačelnik Beograda Siniša Mali izjavio je da mu nije bitno na kakvoj će funkciji biti nakon izbora novih gradskih vlasti, već da mu je samo važno da bude u timu koji vodi (predsednik Srbije i Srpske napredne stranke) Aleksandar Vučić. "Na kojoj god… »
Mali: Nikada nisam jurio za funkcijama, važno mi je da sam u timu Aleksandra Vučića
Novi magazin 22.04.2018
Gradonačelnik Beograda Siniša Mali izjavio je danas da mu nije bitno na kakvoj će funkciji biti nakon izbora novih gradskih vlasti, već da mu je samo važno da bude u timu koji vodi (predsednik Srbije i Srpske napredne stranke) Aleksandar Vučić. "Na kojoj… »
Mali: Samo mi je važno da sam u timu Aleksandra Vučića
N1 Info 22.04.2018
Gradonačelnik Beograda Siniša Mali izjavio je da mu nije bitno na kakvoj će funkciji biti nakon izbora novih gradskih vlasti, već da mu je samo važno da bude u timu koji vodi (predsednik Srbije i Srpske napredne stranke) Aleksandar Vučić. "Na kojoj god… »
Vesti dana »
Od naknade za roditelje-negovatelje do većeg minimalca: Ko ima pravo na novac i kada se očekuje rast primanja
NIN pre 1 satjoš 30 povezanih
Krista Pajk preživela dve smrtonosne injekcije na pogubljenju, nadziru je lekari
BBC News pre 34 minutajoš 25 povezanih
Janaf dobio licencu za nastavak transporta nafte ka NIS do 30. oktobra
Newsmax Balkans pre 1 satjoš 18 povezanih