Повезане вести
Први јеловник са "Титаника" продат за 114.000 евра
Н1 Инфо 22.04.2018
Мени првог оброка који је служен на чувеном броду "Титаник" продат је на аукцији за 100.000 фунти (114.000 евра), преноси ББЦ. Ручак, који је подразумевао пилећу чорбу, бризле и младу јагњетину са сосом од менте, као и лосос… »
Први мени са Титаника продат за 114.000 евра
Радио 021 22.04.2018
Мени првог оброка који је послужен на "Титанику" продат је на аукцији за 114.000 евра, а припадао је Другом официру Чарлсу Лајтолеру, највишем преживелом официру са чувеног брода. Ручак, који је између осталог обухватио густу… »
Први мени са "Титаника" продат за 114.000 евра
Дневник 22.04.2018
ЛОНДОН: Мени првог оброка који је послужен на "Титанику" продат је на аукцији за 114.000 евра, а припадао је Другом официру Чарслу Лајтолеру, највишем преживелом официру са чувеног брода. Ручак, који је између осталог обухватио… »
Јединствени комад хартије са Титаника продат на аукцији: Вртоглав износ оставља без даха (фото)
Телеграф 22.04.2018
Аукција је одржана у Вилтширу. Мени првог оброка који је послужен на " Титанику" продат је на аукцији за 114.000 евра, а припадао је Другом официру Чарслу Лајтолеру, највишем преживелом официру са чувеног брода. Ручак, који је… »
Вести дана »

Ово је жена која је погинула у Богатићу: Шетала са сином (3) када их је покосио ауто: Дечак са тешким повредама превезен у Београд
Блиц пре 2 сатајош 4 повезане

Познати ланац пекара након 74 године одлази под стечај Запали у финансијску кризу, а ово је разлог
Курир пре 1 сатјош 1 повезана

"Људи су вриштали, призор је био језив" Тешка несрећа код Шумадија сајма (Фото)
Ало пре 2 сатајош 3 повезане