Povezane vesti
Prvi jelovnik sa "Titanika" prodat za 114.000 evra
N1 Info 22.04.2018
Meni prvog obroka koji je služen na čuvenom brodu "Titanik" prodat je na aukciji za 100.000 funti (114.000 evra), prenosi BBC. Ručak, koji je podrazumevao pileću čorbu, brizle i mladu jagnjetinu sa sosom od mente, kao i losos, pečenu piletinu i… »
Prvi meni sa Titanika prodat za 114.000 evra
Radio 021 22.04.2018
Meni prvog obroka koji je poslužen na "Titaniku" prodat je na aukciji za 114.000 evra, a pripadao je Drugom oficiru Čarlsu Lajtoleru, najvišem preživelom oficiru sa čuvenog broda. Ručak, koji je između ostalog obuhvatio gustu pileću čorbu, brizle… »
Prvi meni sa "Titanika" prodat za 114.000 evra
Dnevnik 22.04.2018
LONDON: Meni prvog obroka koji je poslužen na "Titaniku" prodat je na aukciji za 114.000 evra, a pripadao je Drugom oficiru Čarslu Lajtoleru, najvišem preživelom oficiru sa čuvenog broda. Ručak, koji je između ostalog obuhvatio gustu pileću… »
Jedinstveni komad hartije sa Titanika prodat na aukciji: Vrtoglav iznos ostavlja bez daha (foto)
Telegraf 22.04.2018
Aukcija je održana u Viltširu. Meni prvog obroka koji je poslužen na " Titaniku" prodat je na aukciji za 114.000 evra, a pripadao je Drugom oficiru Čarslu Lajtoleru, najvišem preživelom oficiru sa čuvenog broda. Ručak, koji je između ostalog… »
Vesti dana »
Izveštaj veštačenja srušene betonske nadstrešnice potvrđuje istraživanje Insajdera: Tragedija je mogla da bude sprečena - odgovorni svi u lancu
Insajder pre 9 satijoš 1 povezana
Bisljimi: Srbija odustala od intervencije da se osnaži uloga UNMIK-a u sporazumu o nestalima
Danas pre 6 satijoš 2 povezane
Mladić iz bogate porodice optužen za prvostepeno ubistvo šefa američke osiguravajuće kuće
BBC News pre 2 satajoš 1 povezana
Prijem ministra odbrane i načelnika Generalštaba povodom novogodišnjih i božićnih praznika
Blic pre 5 satijoš 1 povezana
Prekinuta serija Partizana u Evroligi: Posle Budućnosti i Asvel slavio u „Areni“
Danas pre 3 satajoš 2 povezane