Povezane vesti
Zorana Mihajlović: Nacionalizam ugrožava stabilnost regiona
Beta 23.04.2018
Potpredsednica Vlade Srbije Zorana Mihajlović izjavila je danas da Srbija i Hrvatska treba da nastave dijalog i da nacionalizam s obe strane donosi ne jedan, već mnogo koraka unazad, kao i da to nije dobro za stabilnost regiona i razvoj privrede… »
"Da smo mi tako radili pola vlade Hrvatske ne bi moglo u Srbiju"
Vesti online 23.04.2018
Potpredsednica Vlade i ministarka građevine, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović kaže za RTS da je zastava sa ustaškim pozdravom u Jasenovcu uvreda za sve, kao i da očekuje da svi to osude. Ističe da nacionalizam donosi mnogo koraka… »
Mihajlović: Pola Vlade Hrvatske moglo da ima zabranu ulaska
N1 Info 23.04.2018
Potpredsednica Vlade Srbije Zorana Mihajlović izjavila je da Srbija i Hrvatska treba da nastave dijalog i da nacionalizam s obe strane donosi ne jedan, već mnogo koraka unazad, kao i da to nije dobro za stabilnost regiona i razvoj privrede. "Mislim da… »
Zastava sa ustaškim pozdravom u Jasenovcu je uvreda za sve! Mihajlović protiv nacionalizma s obe strane
Telegraf 23.04.2018
- Zaista mislim da nacionalisti ni sa jedne ni sa druge strane ne donose dobro sopstvenim državama, a kamoli regionu - navela je ministarka. Zorana Mihajlović, potpredsednica Vlade i ministarka građevine, saobraćaja i infrastrukture izjavila je da je… »
Vesti dana »

Studenti koji pešače ka Beogradu u Pančevu odali počast stradalima u Novom Sadu
Beta pre 8 satijoš 11 povezanih

Pokušao da pogura traktore parkirane oko Pionirskog parka, iz mnogih curi gorivo
RTV pre 47 minutajoš 62 povezane

Veliki broj građana dočekuje studente koji stižu pred sutrašnji protest u Beogradu
Beta pre 1 satjoš 40 povezanih

Slučaj novosadske železničke stanice pod lupom Evropskog javnog tužilaštva
BBC News pre 1 satjoš 35 povezanih