Повезане вести

Зорана Михајловић: Национализам угрожава стабилност региона

Зорана Михајловић: Национализам угрожава стабилност региона

Бета 23.04.2018
Потпредседница Владе Србије Зорана Михајловић изјавила је данас да Србија и Хрватска треба да наставе дијалог и да национализам с обе стране доноси не један, већ много корака уназад, као и да то није добро за стабилност региона и… »
"Да смо ми тако радили пола владе Хрватске не би могло у Србију"

"Да смо ми тако радили пола владе Хрватске не би могло у Србију"

Вести онлине 23.04.2018
Потпредседница Владе и министарка грађевине, саобраћаја и инфраструктуре Зорана Михајловић каже за РТС да је застава са усташким поздравом у Јасеновцу увреда за све, као и да очекује да сви то осуде. Истиче да национализам доноси… »
Михајловић: Пола Владе Хрватске могло да има забрану уласка

Михајловић: Пола Владе Хрватске могло да има забрану уласка

Н1 Инфо 23.04.2018
Потпредседница Владе Србије Зорана Михајловић изјавила је да Србија и Хрватска треба да наставе дијалог и да национализам с обе стране доноси не један, већ много корака уназад, као и да то није добро за стабилност региона и… »
Застава са усташким поздравом у Јасеновцу је увреда за све! Михајловић против национализма с обе стране

Застава са усташким поздравом у Јасеновцу је увреда за све! Михајловић против национализма с обе стране

Телеграф 23.04.2018
- Заиста мислим да националисти ни са једне ни са друге стране не доносе добро сопственим државама, а камоли региону - навела је министарка. Зорана Михајловић, потпредседница Владе и министарка грађевине, саобраћаја и… »

Вести дана »