Povezane vesti
Zorana Mihajlović: Nacionalizam ugrožava stabilnost regiona
Beta 23.04.2018
Potpredsednica Vlade Srbije Zorana Mihajlović izjavila je danas da Srbija i Hrvatska treba da nastave dijalog i da nacionalizam s obe strane donosi ne jedan, već mnogo koraka unazad, kao i da to nije dobro za stabilnost regiona i razvoj privrede… »
"Da smo mi tako radili pola vlade Hrvatske ne bi moglo u Srbiju"
Vesti online 23.04.2018
Potpredsednica Vlade i ministarka građevine, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović kaže za RTS da je zastava sa ustaškim pozdravom u Jasenovcu uvreda za sve, kao i da očekuje da svi to osude. Ističe da nacionalizam donosi mnogo koraka… »
Mihajlović: Pola Vlade Hrvatske moglo da ima zabranu ulaska
N1 Info 23.04.2018
Potpredsednica Vlade Srbije Zorana Mihajlović izjavila je da Srbija i Hrvatska treba da nastave dijalog i da nacionalizam s obe strane donosi ne jedan, već mnogo koraka unazad, kao i da to nije dobro za stabilnost regiona i razvoj privrede. "Mislim da… »
Zastava sa ustaškim pozdravom u Jasenovcu je uvreda za sve! Mihajlović protiv nacionalizma s obe strane
Telegraf 23.04.2018
- Zaista mislim da nacionalisti ni sa jedne ni sa druge strane ne donose dobro sopstvenim državama, a kamoli regionu - navela je ministarka. Zorana Mihajlović, potpredsednica Vlade i ministarka građevine, saobraćaja i infrastrukture izjavila je da je… »
Vesti dana »
Borelj: Hapšenje Netanjahua je obaveza, države ne mogu da biraju
Insajder pre 2 satajoš 35 povezanih
Određen pritvor za uhapšene zbog pada nadstrešnice u Novom Sadu
Al Jazeera pre 5 satijoš 32 povezane