Povezane vesti

Svi ćete se iznenaditi kada dođem u Hrvatsku: Todorić iz Londona poručio da će se boriti protiv izručenja

Telegraf 23.04.2018
Todorić nije želeo da precizira datum dolaska u Hrvatsku, već je samo rekao "videćete" Bivši vlasnik i osnivač Agrokora Ivica Todorić nazvao je današnju odluku suda u Londonu svojom pobedom i poručio da će se boriti protiv izručenja Hrvatskoj… »

Todorić najavljuje borbu protiv izručenja, ali i povratak u Hrvatsku

Slobodna Evropa 23.04.2018
Osnivač posrnulog koncerna Agrokor Ivica Todorić izjavio je danas da će se boriti protiv izručenja Hrvatskoj, ali je istovremeno najavio da će uskoro doći u Hrvatsku. "Bićete svi iznenađeni kad dođem u Hrvatsku", rekao je Todorić novinarima koji… »

Todorić poručio: Boriću se protiv izručenja, uskoro dolazim u Hrvatsku!

Kurir 23.04.2018
Bivši vlasnik i osnivač Agrokora Ivica Todorić nazvao je današnju odluku suda u Londonu svojom pobedom i poručio da će se boriti protiv izručenja Hrvatskoj, ali da će uskoro doći u tu zemlju. "Bićete svi iznenađeni kada dođem u Hrvatsku"… »

Todorić: Kada dođem u Hrvatsku, iznenadićete se

Mondo 23.04.2018
Bivši vlasnik i osnivač Agrokora Ivica Todorić nazvao je današnju odluku suda u Londonu svojom pobedom i poručio da će se boriti protiv izručenja Hrvatskoj, ali da će uskoro doći u tu zemlju. Foto: Mondo/ Goran Sivački "Bićete svi iznenađeni… »

Britanski sud odlučio: Todorić će biti izručen Hrvatskoj

Večernje novosti 23.04.2018
Vestminsterski sud u Londonu odlučio je da bivši vlasnik Agrokora, Ivica Todorić, bude izručen Hrvatskoj, gde će se suočiti sa optužbom u vezi sa proneverom 110 miliona evra. ZAGREB OD STALNOG DOPISNIKA IVICA Todorić, donedavno najbogatiji čovek… »

Britanski sud odlučio: Todorić će biti izručen Hrvatskoj

RTS 23.04.2018
Vestminsterski sud u Londonu odlučio je da bivši vlasnik "Agrokora" Ivica Todorić bude izručen Hrvatskoj, gde će se suočiti sa optužbom u vezi sa proneverom 110 miliona evra. Sudija ne smatra da se protiv Todorića vodi politički progon i kaže da… »

Sud u Londonu odobrio izručenje Todorića

Mondo 23.04.2018
Sud u Londonu odlučio je danas da nema prepreka za izučenje Hrvatskoj osnivača posrnulog hrvatskog koncerna Agrokor Ivice Todorića. Foto: Mondo/ Goran Sivački Vestminsterski sud u Londonu odlučio je danas da bivši vlasnik Agrokora, Ivica Todorić… »

Todorić odluku o izručenju čeka sa sigurnosnom narukvicom, blokirano mu 64 miliona evra

Sputnik 23.04.2018
Odlukom Vestminsterskog suda u Londonu, koji je zaključio da nema prepreka za izručenje Ivice Todorića Hrvatskoj, bivši vlasnik „Agrokora“ odluku po žalbenom postupku sačekaće na slobodi. U četiri države blokirano mu je 64,4 miliona evra… »

Ivici Todoriću blokirano 64 miliona evra: Finansira ga supruga koja je prodala porodičnu kuću (video)

Telegraf 23.04.2018
Njegova supruga prodala je porodičnu kuću za 250.000 evra i taj novac je donela i prijavila u Britaniji. Od toga je plaćena Todorićeva kaucija kao i troškovi života u Londonu. Bivšem vlasniku i osnivaču Agrokora Ivici Todoriću blokirano je 64,4… »

Britanski sud odlučio: Todorić će biti izručen Hrvatskoj

Vesti online 23.04.2018
Vestminsterski sud u Londonu odlučio je da bivši vlasnik "Agrokora" Ivica Todorić bude izručen Hrvatskoj. Sudija ne smatra da se protiv Todorića vodi politički progon i kaže da ne vidi nikakve razloge protiv izručenja. Hrvatski portal Indeks… »

Sud u Londonu: Todorić na slobodi uz stroži nadzor

Slobodna Evropa 23.04.2018
Osnivač Agrokora Ivica Todorić ostaće na slobodi uz stroži nadzor do pravosnažnosti odluke o njegovom izručenju, što podrazumeva prijavljivanje policiji svaki dan, odlučio je sud u Londonu, prenela je Hina. Mere opreza su pooštrene u odnosu na… »

Todorić ipak na slobodi, ali mora svaki dan u policiju

B92 23.04.2018
Osnivač Agrokora Ivica Todorić ostaće na slobodi uz stroži nadzor do pravosnažnosti odluke o njegovom izručenju. To podrazumeva prijavljivanje policiji svaki dan, odlučio je sud u Londonu, prenela je Hina. Mere opreza su pooštrene u odnosu na one… »

Sud u Londonu odobrio izručenje Ivice Todorića

Al Jazeera 23.04.2018
Odbrana ima sedam dana za žalbu na odluku o izručenju, a Todorić ostaje na slobodi uz strože mjere opreza. Westminsterski sud u Londonu odobrio je izručenje osnivača Agrokora Ivice Todorića Hrvatskoj, no obrana ima sedam dana za žalbu na tu… »

Sud u London odobrio izručenje Todorića

Slobodna Evropa 23.04.2018
Sud u Londonu odlučio je danas da nema prepreka za izučenje Hrvatskoj osnivača posrnulog hrvatskog koncerna Agrokor Ivice Todorića, javljaju hrvatski mediji. Sutkinja Vestmisterskog suda je kazala da ne smatra da se protiv Todorića vodi politički… »

Sud u Londonu odobrio izručenje Todorića

Novi magazin 23.04.2018
Sud u Londonu odlučio je danas da nema prepreka za izučenje Hrvatskoj osnivača posrnulog hrvatskog koncerna Agrokor Ivice Todorića. On će biti u pritvoru do 15 sati danas, a tada sledi odluka da li će ostati u pritvoru ili će zadržati sadašnje… »

(Video) Britanski sud odlučio: Todorić će biti izručen Hrvatskoj

Kurir 23.04.2018
Britanski sud u ponedjeljak je objavio prvostepenu odluku o izručenju Ivice Todorića Hrvatskoj prema kojoj nema prepreka za taj čin, rekla je sudija. Strane u postupku mogu da se žale na tri različite instance u Velikoj Britaniji. Ivica Todorić… »

Vesti dana »