Povezane vesti
Vučić za Insajder: Zadovoljan sam, Er Srbija je bolja od JAT
Vesti online 23.04.2018
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, odgovarajući na pitanje novinara Insajdera, rekao je da smatra da je Er Srbija neuporedivo bolji prevoznik od JAT-a, da je u tom smislu zadovoljan, ali da on ne može da kaže da li će Etihad ostati partner u Er… »
Vučić za Insajder: Zadovoljan sam, Er Srbija je bolja od JAT
N1 Info 23.04.2018
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, odgovarajući na pitanje novinara Insajdera, rekao je da smatra da je Er Srbija neuporedivo bolji prevoznik od JAT-a, da je u tom smislu zadovoljan, ali da on ne može da kaže da li će Etihad ostati partner u Er… »
Obraćanje sa Andrićevog venca: Vučić o Etihadu i Er Srbiji
Kurir 23.04.2018
BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da se nada da arapska aviokompanija Etihad neće napustiti Er Srbiju. "Voleo bih kada Etihad ne bi napustio Er Srbiju i nadam se da neće", rekao je Vučić novinarima u Beogradu i dodao da… »
Vesti dana »

Novinarima pušteni snimci iz LRAD uređaja: Kako zvuče glasovna upozorenja policije? (VIDEO)
Euronews pre 1 satjoš 32 povezane

Prosvetari ispred RTS: "Slogan 'Vaše pravo da znate sve' se sveo na gorku realnost da ne znamo ništa"
Novi magazin pre 2 satajoš 22 povezane

Danas: Žandarm tvrdi da je više zvučnih topova bilo raspoređeno u subotu na protestu u Beogradu
Beta pre 4 satijoš 12 povezanih

Selektor Srbije utučen posle velike pobede: “Kad sam čuo da je moj saigrač Andrija Delibašić preminuo…”
Telegraf pre 35 minutajoš 42 povezane