Povezane vesti
Ben: Sve ide po planu, titula podsticaj za ono što sledi
Dnevnik 23.04.2018
BEOGRAD: Fudbaler Crvene zvezde El Fardu Ben izjavio je danas da mu sve ide po planu u crveno-belom dresu, da je došao da postiže golova i osvaja trofeje i poručio da će titula biti podsticaj za izazov u kvalifikacijama za Ligu šampiona. "Došao sam u… »
Ben iskreno: Svima nam je titula u mislima!
Hot sport 23.04.2018
Fudbaleri Crvene zvezde će u sredu od 18 časova na svom terenu odmeriti snage sa ekipom Čukaričkog. Izabranici Vladana Milojevića imaju jasan cilj ispred sebe – da uspešno preskoče još jedan stepenik na putu do šampionske titule. – Došao sam u Zvezdu da… »
Ben: "Sve ide po planu, titula podsticaj za ono što sledi"
Sportske.net 23.04.2018
Fudbaler Crvene zvezde El Fardu Ben rekao je da za sada sve ide po planu i će šampionska titula predstavljati podsticaj za ono što sledi na leto. Lider domaćeg šampionata zabeležio je još jednu pobedu u plej-ofu i stigao na dva koraka od titule zbog koje… »
Ben: Igram, dajem golove, još titulu da osvojim
Mozzart sport 23.04.2018
„Zbog ovog sam došao u Zvezdu“, ističe napadač sa Komorskih Ostrva. Osam utakmica - četiri gola. To je učinak El Fardu Bena u dresu Crvene zvezde. Napadač sa Komorskih Ostrva promašio je mnogo prilika na Čairu, ali je posle divne asistencije Pešića… »
Vesti dana »

Vučić: Drugu politiku sem rušenja nemaju, država će pružiti pravi odgovor
RTV pre 21 minutajoš 59 povezanih

Upravo na Blic TV susret koji je čekao ceo svet nije doneo epilog! Zelenski danas u Vašingtonu, u "Jutru na Blic" saznajte: Da li se vraćamo političkoj igri velikih sila?
Blic pre 26 minutajoš 109 povezanih

Aleksić pisao međunarodnoj zajednici, traži da ne žmure na kršenje ljudskih prava u Srbiji
Pravda pre 5 satijoš 34 povezane

Studenti i građani najavili za sutra blokadu zgrade pravosudnih organa
NoviSad.com pre 2 satajoš 47 povezanih