Povezane vesti
Godišnjica početka Drugog srpskog ustanka
RTS 23.04.2018
Polaganjem venaca kod Takovskog grma i odavanjem počasti, obeležena je 203. godišnjica podizanja Drugog srpskog ustanka. Vence su u Spomen-kompleksu "Drugi srpski ustanak" u Takovu kod Gornjeg Milanovca položili predstavnici Vlade Srbije, Moravičkog… »
Obeležena 203. godišnjica Drugog srpskog ustanka
N1 Info 23.04.2018
Polaganjem venaca kod Takovskog grma i odavanjem počasti obeležena je 203. godišnjica podizanja Drugog srpskog ustanka. Vence su u Spomen-kompleksu "Drugi srpski ustanak" u Takovu kod Gornjeg Milanovca položili predstavnici Vlade Srbije, Moravičkog… »
Veliki dan: Miloševe reči odzvanjaju i danas
Valjevska posla 23.04.2018
Na današnji dan navršava se 203 godine od izbijanja Drugog srpskog ustanka koji je označio početak kraja turske vladavine u Srbiji. Miloš Obrenović je nakon prazničnog bogosluženja u crkvi brvnari u Takovu kod Gornjeg Milanovca na praznik Cveti pozvao… »
Veliki dan: Miloševe reči odzvanjaju i danas
Mondo 23.04.2018
Na današnji dan navršava se 203 godine od izbijanja Drugog srpskog ustanka koji je označio početak kraja turske vladavine u Srbiji. Foto: MONDO/Mario Milojević Miloš Obrenović je nakon prazničnog bogosluženja u crkvi brvnari u Takovu kod Gornjeg… »
Vesti dana »

Ovako je Tramp Saznao da je Kirk umro: "Mislim da sam ja taj koji mu je saopštio, bio je to težak dan"
Blic pre 40 minutajoš 65 povezanih

Izrael odbacio rezoluciju Generalne skupštine UN koja podržava priznanje palestinske države
Novi magazin pre 3 satajoš 22 povezane