Povezane vesti
Šešelj nekažnjeno vređa: Jerkov: Opet mi rekao "ustaška k..Vo"
Blic 24.04.2018
Lider SRS Vojislav Šešelj danas je i lično vređao poslanicu DS Aleksandru Jerkov. On joj je tokom trajanja sednice govorio "ustaška k..vo". Kako kaže Jerkov za "Blic" Šešelj je ponovio uvrede, kojoj su joj prošle nedelje upućivali poslanici SRS-a. -… »
(Tvit) novi skandal u skupštini, Aleksandra Jerkov tvrdi: Šešelj me lično vređao, rekao mi ustaška k..vo usred sednice
Kurir 24.04.2018
BEOGRAD - Poslanica Demokratske stranke Aleksandra Jerkov kaže da ju je danas na sednici Skupštine Srbije lider SRS Vojislav Šešelj lično vređao rekavši joj unutar sale da je "ustaška k..va". Osudjeni ratni zlocinac Vojislav Seselj i danas nastavlja sa… »
Vesti dana »
Na severu zemlje očekuju se temperature i do 38 stepeni, najvrelije na Paliću i u Kikindi
RTS pre 1 satjoš 36 povezanih
Guča i dalje u šoku nakon curenja amonijaka: Meštani za Telegraf otkrili jedan jezivi detalj
Telegraf pre 51 minutajoš 50 povezanih
Novi video studenata FDU koji će Vučića posebno zaboleti: Njegova izjava o 200.000 ljudi na protestu mu se sad vratila kao bumerang VIDEO
Nova pre 1 satjoš 21 povezana
Srbin ih šokirao golom u 96. minutu na Mundijalu, a oni šokantno slavili kao da su pobedili, evo i zašto!
Telegraf pre 2 satajoš 34 povezane