Повезане вести
Китаровић: Уопште ме не занимају реципрочне мере Србије!
БК ТВ 24.04.2018
Председница Колинда Грабар Китаровић изјавила је данас да је не занима које ће реципрочне мере Србија увести Хрватској због забране уласка српском министру одбране, Александру Вулину, у ту земљу, већ је, каже, занима наставак… »
Пленковић о Вулину: Волимо театар, али не у својој кући
Н1 Инфо 24.04.2018
Хрватски премијер Андреј Пленковић изјавио је у Брду код Крања да не зна какву би противмеру Србија могла да донесе због проглашавања министра Александра Вулина непожељним у Хрватској. Извор: Н1 Председник Србије Александар… »
Грабар-Китаровић: Не занимају ме реципрочне мјере већ дијалог
Ал Јазеера 24.04.2018
Премијерка Србије потврдила је да ће та земља увести противмјере Хрватској због тога што је забранила улазак министру одбране Александру Вулину. Предсједница Хрватске Колинда Грабар-Китаровић изјавила је у уторак да је не занима… »
Китаровић: Не занимају ме реципрочне мере Србије
Вести онлине 24.04.2018
Председница Колинда Грабар Китаровић изјавила је да је не занима које ће реципрочне мере Србија увести Хрватској због забране уласка Александру Вулину у Хрватску. Како је рекла, занима је наставак дијалога. - Не занима ме који ће… »
Грабар-Китаровић: Не занима ме реципрочан одговор Србије
Слободна Европа 24.04.2018
Предсједница Хрватске Колинда Грабар-Китаровић је у емисији Хрватскога радија коментирајући односе Хрватске и Србије, посебно након инцидента у Скупштини Србије који је изазвао Војислав Шешељ, осуђен за ратне злочине, је рекла… »
Ана Брнабић: Контрамере Хрватској сутра; Колинда Грабар Китаровић: Не занима ме
Спутник 24.04.2018
Премијерка Србије Ана Брнабић потврдила је да ће Србија увести контрамере Хрватској због тога што је та земља забранила улазак министру одбране Александру Вулину. На питање новинара које контрамере према Хрватској ће Влада… »
Китаровић: Не занимају ме реципрочне мере Србије
Мондо 24.04.2018
Председница Хрватске Колинда Грабар Китаровић изјавила је данас да је не занима које ће реципрочне мере Србија увести Хрватској због забране уласка српском министру одбране Александру Вулину, у ту земљу. Фото: ТАЊУГ/ ФОТО ХИНА… »
Китаровић: Не занимају ме реципрочне мере Србије, већ дијалог!
Курир 24.04.2018
ЗАГРЕБ - Председница Колинда Грабар Китаровић изјавила је данас да је не занима које ће реципрочне мере Србија увести Хрватској због забране уласка српском министру одбране, Александру Вулину, у ту земљу, већ је, каже, занима… »
Грабар Китаровић: Не занимају ме реципрочне мере, већ дијалог
РТС 24.04.2018
Председница Хрватске Колинда Грабар Китаровић изјавила је да је не занима које ће реципрочне мере Србија увести Хрватској због забране уласка министру одбране Александру Вулину у ту земљу, већ је, каже, занима наставак дијалога… »
Китаровић не занимају наше контрамере: Србија мора одлучити како ће даље
Телеграф 24.04.2018
Шешељ и Вулин су унутрашње питање Србије, на њима је да то реше, каже председница Хрватске. Председница Колинда Грабар Китаровић изјавила је данас да је не занима које ће реципрочне мере Србија увести Хрватској због забране… »
Брнабић потврдила увођење контрамера Хрватској
Телеграф 24.04.2018
На питање новинара које контрамере према Хрватској ће Влада Србије сутра усвојити, Брнабић је кратко рекла - "видећете сутра" Премијерка Ана Брнабић је потврдила данас да ће Србија увести контрамере Хрватској, због тога што је… »
Вести дана »
„Нећу да нечија деца буду гладна, а да ми плаћамо Ћациленд и Вучићев хир“: Аутопревозник Јаћимовић наставља штрајк глађу и поручује да неће платити казне
Нова пре 8 сатијош 25 повезаних
Градске установе културе позване на солидарност са породицом Јаћимовић
Мој Нови Сад пре 23 минутајош 104 повезане
Алексић (НПС): Опозиција не жели да дође на власт револуцијом, него путем поштених и фер избора
Бета пре 2 сатајош 29 повезаних
МУП: Ухапшен осумњичени за злоупотребу службеног положаја у Казнено-поправном заводу у Нишу
Еуроневс пре 2 сатајош 25 повезаних